- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.561
Ben mhrsden direkt randevu alamadım. Doktor yönlendirmeli yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukta sorun varsa onu da erken görebiliyor ama benim sağlıklı bir çocuğum var normalde yaş 35 olduğu için gitmek istedim ayrıca daha gelişmiş cihazlarda baktıkları için içim rahat ediyorPerinatoloji genel olarak çocukta her hangi bir sorun var mı yok mu ona mı bakıyor acaba?
Yok kullanmıyordum. Korktum tabı de işte yapıcak bırşey yokKan sulandırıcı kullanıyor muydun? Çok geçmiş olsun canım ya kim bilir ne kadar korktun
Perinatoloji için ise ben özele gidiyorum üniversite bölüm başkanının muayenehanesi var yaşadığım şehirde ona gidiyorumBen mhrsden direkt randevu alamadım. Doktor yönlendirmeli yazıyor
Canım ben 20.hafta zannediyordum, tekrar mı peki 20.hafta gidilmesi lazım yoksa 10.hafta baktırsak bir kere yeterli mi?Selam arkadaşlar aramızda perinatolojiye gitmek isteyenler vardı sanırım ben dün gittim ve bebeğim kol bacak eklemlerini oynatabiliyor mu ona baktı parmaklarını saydı beyin gelişimi ve kalbi detaylı görebildi şükür sorun yok 3 cm olmuşuz Gitmek isteyenler rahatlıkla gidebilir çünkü kullandıkları cihazlar ultra gelişmiş yüz hatları falan net görünüyor
P.tesi ufaldığını söyler inşaallah dr canımmmmYok kullanmıyordum. Korktum tabı de işte yapıcak bırşey yok
Amin canım insallahP.tesi ufaldığını söyler inşaallah dr canımmmm
6. Hafta da küçüktü lekelenme ile gitti 8. Hafta da farklı bir yerde biraz daha büyük bir alan vardı dün kontrole gittim ultrason da 11+4 çıktı bebeğim kanama alanı görünmüyor dediGözün aydın canım kaç günde geçti senın
Anşaşılan tahmini 1 ayı geçiyor bu düzelme6. Hafta da küçüktü lekelenme ile gitti 8. Hafta da farklı bir yerde biraz daha büyük bir alan vardı dün kontrole gittim ultrason da 11+4 çıktı bebeğim kanama alanı görünmüyor dedi
Maşallah kuzuna Bana erkek gibi geldi Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuMerhabalar Mart ayında ben de düşük yaptım doğrudur belki de gerçekten çok fazla düşük olmuş olabilir. Şimdi hamileuim yine inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim. 8+2 ultrason görüntüleri için cinsiyet tahmini olan var mı
12. Haftada ense ölcümü yapıp burun kemiğine bakıyorlar ve kan alıp bazı değerlerle dovn sendromu olup olmadığına dair bir olasılık yapıyorlar olasılık yüksek çıknca fetal dna testi yada keseden sıvı alıp bakıyorlar yirminci haftada daha kapsamlı bebeğin tüm organlarına bakıyorlar ama onikinci haftada organlarını inceliyorlar İstanbuldaysanız Recep Hası tavsiye ederim ultrasonda türkiyede en iyisi kalbin tüm odacıklarını beynin loplarını o kadar detaylı inceliyor ki safra kesesinden mesanesine kadar her iki haftada da bunu yapıyor .Bu kotrollerin atlamadan yapılması lazımCanım ben 20.hafta zannediyordum, tekrar mı peki 20.hafta gidilmesi lazım yoksa 10.hafta baktırsak bir kere yeterli mi?
Olabilir bu süre içinde çok dikkat edin kendinize oturup kalkarken ani hareketler yapmayın çok ayakta kalmayın yormayın kendiniziAnşaşılan tahmini 1 ayı geçiyor bu düzelme
Bende sata göre 10+1ken ultrason da 11+4 çıktım ama doktorum 12 hftaya geldiğimizde duruma bakarak karar verecek tarihi ona göre düzenleyecek. 12 haftadan sonra kesinleşiyor galiba.Kızlar ben sata göre 9 haftalığım doktorum 10 dedi hangisini dikkate almalıyım
Tamam canım çok sağolOlabilir bu süre içinde çok dikkat edin kendinize oturup kalkarken ani hareketler yapmayın çok ayakta kalmayın yormayın kendinizi
Çok teşekkür ederim sağlıklı kucağımıza alalım hepimiz inşallahMaşallah kuzuna Bana erkek gibi geldi Allah hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu
Canım vardır bir hayır doktor bile daha iyi dediğiyse ki ilerleyen dönemde ikizlerden birine zarar gelmiş olsa nasıl alınacak nasıl atılacak daha zordu.. Üzülmemek tabi ki elde değil rabbim diğerine sağlık sıhhat versinKızlar bu gun kontrol günümdü ikizlerinin teke düştüğünü öğrendim doktor daha iyi olabileceğini söyledi hem ilk aylarda diye. Kendiliğinden atılır dedi vücuttan sen hissedemezsin dedi. Üzüldün ama Allah buna sağlık sıhhat versin inşallah diyelim
Amin insallah herseyde vardir bir hayirCanım vardır bir hayır doktor bile daha iyi dediğiyse ki ilerleyen dönemde ikizlerden birine zarar gelmiş olsa nasıl alınacak nasıl atılacak daha zordu.. Üzülmemek tabi ki elde değil rabbim diğerine sağlık sıhhat versin