- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.541
Bakın herkes mesleğinin gereğini yapar herhangibi ameliyata girerken bi doktor yakınlarına şey mi diyo kesin kurtarıyoruz hastayı böyle bi dünya yok maalesef kim karşısındaki hamile kadının bebeği düşsün isterki ama bi hekim her zaman doğru bilgi vermeli sonra sormayacakmı kadın sen bize düşük falan dememiştin ama böyle oldu şunu bilmenizde yarar var hamileliğin ilk üç ayı özelliklede 11. Haftasına kadar tüm gebelikler çok risklidir bunu doktorun demesinede gerek yok google yazmanız yetersiz ha şuda var karşıdaki insanın üslubu kötüdür ben ona bişey dememOlmayan bir şeyi söyleyip anneyi gereksiz yere endişelendirmesi mi doğru yani
hanımefendi gebeliktede olasılıklar vardır illa ameliyat olmasına şart değil allah korusun ya bi anda bebeğin kalbi dursa gelişim göstermese doktor buna ne yapsın bunlar birer olasılıkSağlıkla doğar demesine gerek yok 10 gün sonra tekrar gel bakalım demesi yeterliameliyata almıyor ki tüm olasılıkları değerlendirip imza altına alsın
Benım bebegın de plasentası aşağıdaBen de de sanirim boyle bir sorun var. Panjm atak ve anksiyetem oldugu icin dr. direkt soylemiyor dolandirarak olabilir edebilir vs diyor.
Evet canım birden kahverengi lekeyle gittim doktora kanama alanın var dedi küçük yatırdı önlem amaçlı 2 gün sonra alan buyudu hala aynı buyuklukte bakalım hayıtlısı inşallahh,Birden mi oldu boncukçum? benim hiç haberim olmadı geçmiş olsun. Tez zamanda kesilsin inşaallah
bebeğin kalbi bir ihtimal duracak demesine gerek yok ve bunu söylemeye mecbur değil etik de değil.. Allah aşkına ya covidden de ölüyor insanlar covid olduğumda doktor bir ihtimal ölebilirsin demedi demez de..hanımefendi gebeliktede olasılıklar vardır illa ameliyat olmasına şart değil allah korusun ya bi anda bebeğin kalbi dursa gelişim göstermese doktor buna ne yapsın bunlar birer olasılık
Dediğin gibi doktorun demesine gerek yok hepimiz biliyoruz ananeden babanneye kadar....Bakın herkes mesleğinin gereğini yapar herhangibi ameliyata girerken bi doktor yakınlarına şey mi diyo kesin kurtarıyoruz hastayı böyle bi dünya yok maalesef kim karşısındaki hamile kadının bebeği düşsün isterki ama bi hekim her zaman doğru bilgi vermeli sonra sormayacakmı kadın sen bize düşük falan dememiştin ama böyle oldu şunu bilmenizde yarar var hamileliğin ilk üç ayı özelliklede 11. Haftasına kadar tüm gebelikler çok risklidir bunu doktorun demesinede gerek yok google yazmanız yetersiz ha şuda var karşıdaki insanın üslubu kötüdür ben ona bişey demem
Henüz gelmedim canım 10.haftaya ama benim de aşırı acıyordu yürürken yataktan dönerken vs bu hafta büyüklük aynı olmasına rağmen pek acı yok. Normal sanırım demişlerdi aniden kesilir diye.Kızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Bence normal. Yavaş yavaş tüm belirtiler kaybolacakKızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Ben de bugün 8 haftalık oldum. Gecen haftaya göre baya azaldı göğüs hassasiyeti. Halen ağrı var ama önceki gibi değil. Normal bir durumKızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Geçer inşallah dua edin bol bol. Benimde iki farklı yerde oluştu kanama alanı bi tanesi kahverengi lekelenme şeklinde atıldı. Bi tanesi duruyordu duphaston kullanıyorum. Çok şükür dün kontrol de görünmedi kanama alanı. 12. Haftaya kadar kullanmaya devam edeceğiz dedi.Evet canım birden kahverengi lekeyle gittim doktora kanama alanın var dedi küçük yatırdı önlem amaçlı 2 gün sonra alan buyudu hala aynı buyuklukte bakalım hayıtlısı inşallahh,
Bir süre sonra o eski acı kayboluyor canım korkmama gerek yok inşallah herşey yolundadırKızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Benim de ağrı büyüme devam ediyor. 10 haftalık oldum bugün. Ama benim bildiğim zaten bu haftalarda azalma olabilir. Diğer gebeliklerimde göğüs ağrım olmamıştı hiç onlardan tecrübem yok maalesefKızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Gözün aydın canım kaç günde geçti senınGeçer inşallah dua edin bol bol. Benimde iki farklı yerde oluştu kanama alanı bi tanesi kahverengi lekelenme şeklinde atıldı. Bi tanesi duruyordu duphaston kullanıyorum. Çok şükür dün kontrol de görünmedi kanama alanı. 12. Haftaya kadar kullanmaya devam edeceğiz dedi.
Kan sulandırıcı kullanıyor muydun? Çok geçmiş olsun canım ya kim bilir ne kadar korktunEvet canım birden kahverengi lekeyle gittim doktora kanama alanın var dedi küçük yatırdı önlem amaçlı 2 gün sonra alan buyudu hala aynı buyuklukte bakalım hayıtlısı inşallahh,
Benim de öyle oldu. Araştırdım, öyle oluyormuş. Bi kaç hafta sonra tekrar başlıyormuş falan filan inter milanKızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Cok ilginc bende 3 gebeligimde de goguslerde büyüme yada agri hic olusmadiKızlar bugün tam 10 haftalık oldum.şimdiye kadar göğüslerim büyüdü ve hep ağrıyordu.dokununca çok hassasiyet vardı.dünden beri bu hassasiyeti geçti.büyüklük aynı ama sanki haftalardır ağrıyan memeler değilnormaldir dimi Var mı sizin tecrübeniz?
Merhaba aynı durum bende de var sizde de aprı oluyor muBenım bebegın de plasentası aşağıda
Perinatoloji genel olarak çocukta her hangi bir sorun var mı yok mu ona mı bakıyor acaba?Selam arkadaşlar aramızda perinatolojiye gitmek isteyenler vardı sanırım ben dün gittim ve bebeğim kol bacak eklemlerini oynatabiliyor mu ona baktı parmaklarını saydı beyin gelişimi ve kalbi detaylı görebildi şükür sorun yok 3 cm olmuşuzGitmek isteyenler rahatlıkla gidebilir çünkü kullandıkları cihazlar ultra gelişmiş yüz hatları falan net görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?