- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #7.381
Benim 6. Haftanın sonunda mide yanmalarım başladı, hiç bulantı olmadı, ama çok değişken bir durum ya kimimizde hiç belirti bile yok. Ben anlamadım bu işleri tüm anneler bulantıdan ayılıp bayılmış bizde neden bulanan sayısı azKizlar bulantılariniz nezaman başladı benim en küçüğüm 8 yaşında unutmusum nezaman başladığınıyarin tam 7 haftalık olcam hic bulanmıyor sigara kokusundan bile sadexe hep yorgunum ve uykum var bir lokma yiyince siskinlik cok fazla ve düzgün beslenemiyorum sanki
.Bebek sağda oluyo ama plesanta solda canım. Ramzi teorisini okudum baya plesantaya göre yorum yapılıyormuş. Sende bebek gözükmediği için plesantanın konumu da solda gibi geldi bana. Bebeğin gözüktüğünde büyük ihtimal sağda gözükürKarışık mı oldu ya anlatamamış olabilirim
Aynı durumdayız başta tabiki saglikli olsun ama hep hayalim dr un kızın oluyor demesi Rabbim gonlumizdekini hayra çevirsin insİki hamileliğimde böyleydi erkek ikisi de. Sabırım üçüncü oğlan da yola çıktı geliyor
Tam anlayamadım aslında ama kız gibi sanırım ramzi teorisine göre:)
8de başladı benim. Belki hiç olmaz sizinKizlar bulantılariniz nezaman başladı benim en küçüğüm 8 yaşında unutmusum nezaman başladığınıyarin tam 7 haftalık olcam hic bulanmıyor sigara kokusundan bile sadexe hep yorgunum ve uykum var bir lokma yiyince siskinlik cok fazla ve düzgün beslenemiyorum sanki
Kese şekli kız bebek konumu erkek sanırımBen de bugünkü fotomuzu atayim daha çok minnak ama belki yorum yapan olur
Ins olmaz oğlanlarda ilkinde cok rahattım 2. de mahvoldum ac gezdim resmen8de başladı benim. Belki hiç olmaz sizin
Cok güldüm Allah ta seni güldürsün nasil yorum oyle ortaya ne çıkacakKese şekli kız bebek konumu erkek sanırım
4. Haftamda kullanmıştım 1 kere ağızdan 4 günde fitil olarak hic koklamadim tika burnunu iç belkide sana oyle kokuyorda olabilirSizin progestanlarınız da çok pis kokuyor mu. Bozuk balık gibi kokuyor
Canim benim hic umudunu kaybetme sonucta kalp atışı var Allah ne derse o olur hakkında hayırlısıBugün ben de kontrole gittim,bebek 2 hafta,kese 1 hafta geriymiş,kalp atışı da çok yavaşmış.1-2 güne durur kalbi dediAllah sağlıklı sıhhatli bebekler versin herkese inşallah
İki oglan analarının ortak hayali galiba. Ben de den den koyuyorumAynı durumdayız başta tabiki saglikli olsun ama hep hayalim dr un kızın oluyor demesi Rabbim gonlumizdekini hayra çevirsin ins
Allah'tan ümit kesilmez canim. Hayırlısı olsun insallah.Bugün ben de kontrole gittim,bebek 2 hafta,kese 1 hafta geriymiş,kalp atışı da çok yavaşmış.1-2 güne durur kalbi dediAllah sağlıklı sıhhatli bebekler versin herkese inşallah
Kokusu yok benim bildiğim kokladım şimdi merak ettim yok koku. Bozuk falan olmasın tarihine bi bak benceSizin progestanlarınız da çok pis kokuyor mu. Bozuk balık gibi kokuyor
Bu minnoş yer değiştirmiş ama hemen baktim 3 gun once 6+3 ken olan fotomuza ilk kalp atışını duymuştuk buna nedir teyzesi yorumunKese şekli kız bebek konumu erkek sanırım
Bu kadar küçükken böyle yer değiştiriyormuymuş yaa. Buna göre de kız oluyorBu minnoş yer değiştirmiş ama hemen baktim 3 gun once 6+3 ken olan fotomuza ilk kalp atışını duymuştuk buna nedir teyzesi yorumun
Ahahahah simdiden baya hareketli anlaşılan bak gene %50 Kiz erkekBu kadar küçükken böyle yer değiştiriyormuymuş yaa. Buna göre de kız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?