- 22 Ocak 2008
- 8.744
- 8.657
- 723
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #7.301
Ilk 3 aydan sonra bir enerji geliyorŞimdilik herhangi bir sorumluluğum yok rahatım. Ama tabi biraz dinç olmak lazım haklısınız![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 3 aydan sonra bir enerji geliyorŞimdilik herhangi bir sorumluluğum yok rahatım. Ama tabi biraz dinç olmak lazım haklısınız![]()
Regl olmuştum lekelenme11nci haftada da olur test. Regl tarihiyle ne ilgisi var ki 11-14 hafta arasında olsun yeter. Üstüne görmeyi hiç anlayamadım
Amin amin inşallah yaaIlk 3 aydan sonra bir enerji geliyorhalsizlik bulanti vucud alisma derken geciyor 3 ay, insallah saglikla geçirelim
![]()
Burayi okumak o kadar iyi geliyo ki benimle aynı olanları görmek rahatlatıyor gercekten kendimi hasta gibi hissediyorum. O enerjik mutlu kadın gitti halsiz sürekli hasta modunda biri geldi resmen. Sürekli bulantı var, bulanti olmasa bile elim kolum biseye kalkmiyo hiç iş yapasim yok, yemek yapasim yok kokulara dayanamiyorum, geçecek bunlar dimi![]()
Kötü düşünme lütfen ne yasacaksak hep imtihan ve önceden bilmemiz mümkün değil, bu güzel günleri kendimize zehir etmememiz lazım, o kadar cok istedim ki bu bebegi, 6. Ay denememizde hamile kaldım, cok uzun sürmedi ama 2 senedir istiyordum beklemek zorundaydik, hiç bos durmadan şükretmem gerekiyo ama ben hep yatış modundayim, insallah en kısa zamanda bitecek inaniyorum pozitif olmak icin çaba harcıyorumBenim bulantı yok ama elim kolum kalkmıyor bütün gün yatabilirim kalkmadan hep halsizim iyi de besleniyorum progestan da kullanmıyorum ama hep uyku hali. Bir de bugün bir hissiyat var uyandığımdan beri sanki bir şeyler yolunda gitmiyor bunun için de doktora gidilir mi bilemedim ara ara oluyormuş böyle depresif haller. 12.haftayı bir bitirsek her şey daha güzel olacak deniyor bakalım inşallah öyle olur![]()
Allah şifa versin canimSağol canım benim bende normalde çok su içen biriydim hep, şimdi daha fazla içmeye çalışıyorum ama dün midem bulandığı için içemedim fazla akşam yine başladı ağrımaya bu sabah gittim sağlık ocağına idrar tahlili verdim bakalım yarın tekrar gidicem ne dicek dr![]()
Çok üzüldüm canimMerhaba kızlar mesaj atmışsınız dönemedim.. benim olmadı malasef boş gebelikle sonuçlandı. Rabbim sizlerin sağlıkla devam etmesini ve bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsinBanada dua edin normal yolla olması imkansız ama rabbimden ümit kesilmez. Sizi seviyorumm Allaha emanet olun
![]()
Kötü düşünme lütfen ne yasacaksak hep imtihan ve önceden bilmemiz mümkün değil, bu güzel günleri kendimize zehir etmememiz lazım, o kadar cok istedim ki bu bebegi, 6. Ay denememizde hamile kaldım, cok uzun sürmedi ama 2 senedir istiyordum beklemek zorundaydik, hiç bos durmadan şükretmem gerekiyo ama ben hep yatış modundayim, insallah en kısa zamanda bitecek inaniyorum pozitif olmak icin çaba harcıyorum
Bugün girdi bir his bırakmadı peşimi sinir etti beni normalde hep pozitif olurum eşim gelse de ona sarsam biraz diye düşünüyorum belki o zaman geçerama annesi sen miden bulandığı için halsiz olduğun için yatış modundasın en güzel şükrümüz her şeyin imtihan olduğunu kabul edip Allah'a sığınmamız zaten. İnşallah o enerji patlamalı haftalara geleceğiz bir de şu yüzüme hamilelik parlaması gelse diye bekliyorum
![]()
İnşallah en kisa zamanda toparlar, bahsettigin enerjin yerine gelir canim.Burayi okumak o kadar iyi geliyo ki benimle aynı olanları görmek rahatlatıyor gercekten kendimi hasta gibi hissediyorum. O enerjik mutlu kadın gitti halsiz sürekli hasta modunda biri geldi resmen. Sürekli bulantı var, bulanti olmasa bile elim kolum biseye kalkmiyo hiç iş yapasim yok, yemek yapasim yok kokulara dayanamiyorum, geçecek bunlar dimi![]()
Benim de yuzumde ne renk kaldi ne de guzellikBugün girdi bir his bırakmadı peşimi sinir etti beni normalde hep pozitif olurum eşim gelse de ona sarsam biraz diye düşünüyorum belki o zaman geçerama annesi sen miden bulandığı için halsiz olduğun için yatış modundasın en güzel şükrümüz her şeyin imtihan olduğunu kabul edip Allah'a sığınmamız zaten. İnşallah o enerji patlamalı haftalara geleceğiz bir de şu yüzüme hamilelik parlaması gelse diye bekliyorum
![]()
Ya bende de kalmadı eşim diyor hayır daha da arttı güzelliğin sağolsun. Evde ayna olmasa inanıcam o da garibim idare ediyor işteBenim de yuzumde ne renk kaldi ne de guzellikogullarimda guzellik gelmisti yuzume. O yuzden acaba bu kiz mi diyorum
![]()
Aynen oyle..sayili gun cabuk geciyor. Hepimiz saglikla kavusalim ins![]()
Teşekkür ederimEvet önceki mesajınızda 13, 14. Haftada çağırdı gibi demiştiniz ona istinaden söyledim.
HahahhaaYa bende de kalmadı eşim diyor hayır daha da arttı güzelliğin sağolsun. Evde ayna olmasa inanıcam o da garibim idare ediyor işte![]()
Çok şükür iyi ki varlarHahahhaabenim esim de aynisini soyluyor. İyi ki varlar
![]()
Ayy Allah razı olsun cok teşekkür ederim insallahİnşallah en kisa zamanda toparlar, bahsettigin enerjin yerine gelir canim.Bu bir surec unutma. Hemen hemen cogumuz yasiyor bu durumu. Yanliz degilsin tabiki..ve belki de seni en cok anlayanlarin arasindasin. Gececek insallah. Hamileligin balayi gunleri gelecek sonra kucağına alinca bu gunleri hatirlamayacaksin ins
![]()
Üstüne görme yerleşme kanamasının adet zamanına denk gelmesine deniyor. Adet değil o. Yoğunluğu miktarı rengi nasıldı. 7nci haftaya girildiğinde de kalp atışı duyulabilir. Bebek net ölçüldüğünde gününü yetişir merak etmeRegl olmuştum lekelenme
Ama regl sandım
Son adet tarihini soruyo ya doktor
Söylediğimde hiç tutmuyo bebeğin gelişimiyle. Üstüne görme olmuş dedi. Bi gittim, kalp atışı bile duyuluyor. 7 nci haftaya girmişsin dedi