- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.821
Ben de hep çok su içen biri olmuşumdur ama sabah uyandığımda susuzluktan ölmüş oluyorum. Bi ara geceleri uyanıp yudum yudum su içiyordum. Dil damak kurumasi sekeri dusundurttu bana ama bu da vesvesedirburda abartan bir ben miyim acababen 2 litre rahat içiyorum. İçmeyince midem bulanıyor. Resmen su şişesi yanımda geziyorum. Dilim damağım hep kuruyor. Tabi sonrası hep tuvalette
Benim de bu ara mide agrilarim biraz hafifledi endiselenmedim desem yalan olur. Arada bi ogurtu gelince oh diyorumArkadaşlar selam, 2 aydır tek hamilelik belirtim göğüs büyümesi sertleşmesi acıması ve sabahları hafif mide bulantısıydı. Son iki üç gündür mide bulantılarım çok hafif de olsa sabahları devam ediyor ama göğüslerim baya yumuşadı ve sadece uçları acıyor. Korkuyorum allah korusun bebeğe bişey olmuş olabilir mi? 8+3deyim, en son 10 gün önce gitmiştim doktora, şuan doktora gitmek istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum, bu normal mi sizce? Ay bazen diyorum ki keşke belirtim daha çok olsa da en azından içim rahat etse
İnşallah öyledir çok sağ olun bana da dua edin lütfenBenim de bu ara mide agrilarim biraz hafifledi endiselenmedim desem yalan olur. Arada bi ogurtu gelince oh diyorumkontrol icin gun sayiyorum, ancak bu belirtiler bircogumuzda gidip geliyor okudugum kadariyla.
Öylemi çok sevindim adınıza sağlıklı gebelik diliyorum6+2 ama vajinalden duyduk
Aynen anadolu yaptırdım bitince aynı fiyat dediler bize bitince görücez bakalimAnadolu sigorta mi yaptırdınız bitince yine ayni fiyata yapıyorlar mi benimde doğuma kadar bitecekde
Daha önce ne zaman gitmiştin?Allaha şükür yavrumu gördüm, kalp atışını duydumnormal de 8+2 doktorum 9+2 dedi. Allah herkese nasip etsin
Progestanın öyle bi etkisi mi var? Benimde uykum sizin gibi nedini anlayamıyodum.Çok nadir sonradan bulantısı başlayan oluyormuş ama ben artık olacağını sanmıyorum. Ben gece uyuyamıyorum, gündüz uyuyorum. İşe gittiğim günler zor oluyor bu yüzden. Ama benim uyku olayı progestan kullandığım için sanırım.
Gözünüz aydın, ultrason karından mı yapıldı?Merhaba kızlar biz bugün 6+3 uz dr kontrolüm vardi kalp atışını duyduk cok şükür darısı bekleyenlerin basına
Evet karından ben hic beklemiyordum acaba alttan bakar diye düşünmüştüm ama cok net duyulduGözünüz aydın, ultrason karından mı yapıldı?
Çok sağlam uyku yapıyor hem deProgestanın öyle bi etkisi mi var? Benimde uykum sizin gibi nedini anlayamıyodum.
Hayırlı olsun çok sevindim duymanıza :) tam olarak kaç hafta kaç günlük gebesiniz acabaCanımmm haftasonu asla giremedim görmemişim, ben cuma gittim ve duyduk kalp atışını şükür, sen de duymuşsun çok şükür çok sevindimmbi dahaki kontrole 3 hafta sonra dedi, sen ne zaman gidiceksin?
Benim d vitaminim cok dusuk o yuzden igne vuruluyorum. Sizin d vitamini seviyenize bakildi mi? Normalde 3 aydan sonra verecekti ama d vitamini yerlerde olunca :)Kızlar bugun saglıl ocagına gıttım bana d vitamıni verdi ama doktora sor bazıları sımdı bazılarıda obur hafta baslatıyor dedı ılaca siz kullanıyormusunuz ben daha sormadım doktora
7+0 bugün gittim ben dahaca duyamadım :)Bebeğinizin kalp sesini kaç haftalıkken duydunuz kızlar
Bebeği gördünüz mü peki? İnşallah en kısa sürede hepimiz kalp atışlarını duyar, güzel haberler alırız7+0 bugün gittim ben dahaca duyamadım :)
İnşallah duyarsın yakında canım benim7+0 bugün gittim ben dahaca duyamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?