- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #6.801
Benimde öyle çıksa rahat edeceğim ama çıkmıyordaBende aynıyım oğlumda böyle değildi şimdi sürekli midem de bulantı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle çıksa rahat edeceğim ama çıkmıyordaBende aynıyım oğlumda böyle değildi şimdi sürekli midem de bulantı var
Perinatoloji bölümü daha iyi bu konuda. Ben Şehir hastanesinin Perinatoloji bölümüne gitmeyi düşünüyorum çünkü bazen anlayamayabiliyor radyologlar bir arkadaşımın başına geldi ve doğduktan sonra oğlunda kalple ilgili sıkıntı çıktı şimdi ikinci gebeliğinde Perinatolojiye gittiKızlar bu ileri haftalarda sanırım detaylı ultrason incelemesi ile kalp beyin damarlarına bakılıyormuş bunu hamilelik takibi için gittiğimiz kadın doktoru mu yapıyor yoksa ayrıca başka bir doktora mu gidiyoruz radyolog gibi? İlk hamileliğim tecrübesizim şimdiden merak ettim doktoruma da sormadım henüz ..
burda abartan bir ben miyim acabaArkadaşlar gün içinde ne kadar su içebiliyorsunuz ben 1.5 litrenin üstüne çıkamıyorum asla. Çok içince midem bulanıyor
suyun yerini tutmaz ama meyve suları ayran soda tüketebilirsin canım.Su icebilen arkadaşlara kocaman maşallah diyorum, ben prilam ve folik asiti içerken 1 er bardak icebiliyorum anca![]()
Ben yaptırdım. Gebeliğimi öğrendikten sonra hastanenin anlaşmalı olduğu bir sigorta şirketini araştırdım. 7.100 liraya yaptırdım. Tüm tahlil ve testler doğum hepsi var içindeÖzel sigorta yaptıran var mı? Bu gebeliğin başında yapılandan tahlillerini vs. karışlıyor mu bu sigorta bilgisi olan var mı? Benim gittiğim hastane karşılamıyor dedi sanırım veya yoğunluk vardı baya ben de yanlış anlamış olabilirim
Günde 5/6 bardak anca o da limon sıkıp içiyorum her gün maden suyu içiyorum bir iki bardakta açık çay içiyorum yeter herhalde ya çok bulanıyor çünkü benimdeArkadaşlar gün içinde ne kadar su içebiliyorsunuz ben 1.5 litrenin üstüne çıkamıyorum asla. Çok içince midem bulanıyor
Deniyorum ama zor malesef buna şükürsuyun yerini tutmaz ama meyve suları ayran soda tüketebilirsin canım.
Anadolu sigorta mi yaptırdınız bitince yine ayni fiyata yapıyorlar mi benimde doğuma kadar bitecekdeBen yaptırdım tamamlayıcı sağlık sigortası gebelik öncesi yaptirmistim ben 3 ay içinde olsaydı 4 bine tüm muayene ve doğum olacaktı ama olmadı 7.Ay da oldu çok şükür Şimdi sigortamin 5 ayı var 5 ay bittikten sonra tekrar sigorta yaptiricam 4 bin daha vericem. Normalde gebelik sonrası sigorta da 8 bin civarı diye biliyorum. Hastane ile anlaşabilirsin veya sigorta ile anlaşabilirsin. Ben sigorta ile anlaştım en azından bu şekilde hastane değişimi de yapabiliyorum
6+2 ama vajinalden duydukBebeğinizin kalp sesini kaç haftalıkken duydunuz kızlar![]()
Benim de kalp rahatsızlığım var genetik olabilir mi diye korkuyorduk radyoloğa yönlendirdi doktor o yüzden, hiç bi sıkıntı çıkmadı. Beyninde ufak bi kist çıktı sadece sonradan tekrar çağırdığında kalmamıştı. Doktor da ilk perinatoloji demişti ben kalp durumunu anlatana kadarPerinatoloji bölümü daha iyi bu konuda. Ben Şehir hastanesinin Perinatoloji bölümüne gitmeyi düşünüyorum çünkü bazen anlayamayabiliyor radyologlar bir arkadaşımın başına geldi ve doğduktan sonra oğlunda kalple ilgili sıkıntı çıktı şimdi ikinci gebeliğinde Perinatolojiye gitti
İçmen gerekiyor. İdrar yolu enfeksiyonu olmamak için. Bi de vücut susuz kalırsa çok fena çatlarsın söyliimSu icebilen arkadaşlara kocaman maşallah diyorum, ben prilam ve folik asiti içerken 1 er bardak icebiliyorum anca![]()
Haklısınİçmen gerekiyor. İdrar yolu enfeksiyonu olmamak için. Bi de vücut susuz kalırsa çok fena çatlarsın söyliimşimdilik o kadar mühim değil ama 3 aydan sonra düzenli tüketmeye özen göster. Bulantı varken zor biliyorum ama 3 aydan sonra bulantı kalmaz diye umuyorum
6 canımBebeğinizin kalp sesini kaç haftalıkken duydunuz kızlar![]()
Canım benım belırtılerım ara ara tamamıyle kayboluyor sonra tekrar gerı gelıyor.Ikı sefer oldu her ıkısınde de dr a gttım bebek ıyıydıArkadaşlar selam, 2 aydır tek hamilelik belirtim göğüs büyümesi sertleşmesi acıması ve sabahları hafif mide bulantısıydı. Son iki üç gündür mide bulantılarım çok hafif de olsa sabahları devam ediyor ama göğüslerim baya yumuşadı ve sadece uçları acıyor. Korkuyorum allah korusun bebeğe bişey olmuş olabilir mi? 8+3deyim, en son 10 gün önce gitmiştim doktora, şuan doktora gitmek istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum, bu normal mi sizce? Ay bazen diyorum ki keşke belirtim daha çok olsa da en azından içim rahat etse![]()