2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
burda abartan bir ben miyim acaba :halay: ben 2 litre rahat içiyorum. İçmeyince midem bulanıyor. Resmen su şişesi yanımda geziyorum. Dilim damağım hep kuruyor. Tabi sonrası hep tuvalette :KK48:
Ben de hep çok su içen biri olmuşumdur ama sabah uyandığımda susuzluktan ölmüş oluyorum. Bi ara geceleri uyanıp yudum yudum su içiyordum. Dil damak kurumasi sekeri dusundurttu bana ama bu da vesvesedir 😁

ama bu donemde kimimiz yiyemiyoruz, kimimiz icemiyoruz. Ilk 12 haftayi hayirlisiyla bir atlatalim da nasilsa her sey daha rahatlasir diye umuyorum 🌸
 
Arkadaşlar selam, 2 aydır tek hamilelik belirtim göğüs büyümesi sertleşmesi acıması ve sabahları hafif mide bulantısıydı. Son iki üç gündür mide bulantılarım çok hafif de olsa sabahları devam ediyor ama göğüslerim baya yumuşadı ve sadece uçları acıyor. Korkuyorum allah korusun bebeğe bişey olmuş olabilir mi? 8+3deyim, en son 10 gün önce gitmiştim doktora, şuan doktora gitmek istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum, bu normal mi sizce? Ay bazen diyorum ki keşke belirtim daha çok olsa da en azından içim rahat etse :KK43:
Benim de bu ara mide agrilarim biraz hafifledi endiselenmedim desem yalan olur. Arada bi ogurtu gelince oh diyorum 😁 kontrol icin gun sayiyorum, ancak bu belirtiler bircogumuzda gidip geliyor okudugum kadariyla.
 
Çok nadir sonradan bulantısı başlayan oluyormuş ama ben artık olacağını sanmıyorum. Ben gece uyuyamıyorum, gündüz uyuyorum. İşe gittiğim günler zor oluyor bu yüzden. Ama benim uyku olayı progestan kullandığım için sanırım.
Progestanın öyle bi etkisi mi var? Benimde uykum sizin gibi nedini anlayamıyodum.
 
Kızlar bugun saglıl ocagına gıttım bana d vitamıni verdi ama doktora sor bazıları sımdı bazılarıda obur hafta baslatıyor dedı ılaca siz kullanıyormusunuz ben daha sormadım doktora
 
Canımmm haftasonu asla giremedim görmemişim, ben cuma gittim ve duyduk kalp atışını şükür, sen de duymuşsun çok şükür çok sevindimm :KK200: bi dahaki kontrole 3 hafta sonra dedi, sen ne zaman gidiceksin?
Hayırlı olsun çok sevindim duymanıza :) tam olarak kaç hafta kaç günlük gebesiniz acaba
 
Kızlar bugun saglıl ocagına gıttım bana d vitamıni verdi ama doktora sor bazıları sımdı bazılarıda obur hafta baslatıyor dedı ılaca siz kullanıyormusunuz ben daha sormadım doktora
Benim d vitaminim cok dusuk o yuzden igne vuruluyorum. Sizin d vitamini seviyenize bakildi mi? Normalde 3 aydan sonra verecekti ama d vitamini yerlerde olunca :)
 
X