- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.701
Rabbim sabrını versin su gibi akıp geçsin inşallah günler iyi haberlerini bekliyorum canımBin kere maşallah subhanallah canım kocaman olmuş yane çabuk geçti di mi 2 ay:)) rabbim 9 ayı bir çırpıda sağlıcakla bitirmenin nasip etsin inşallah 10.haftamda randevum ultrasonları gördükçe nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ay cok guzel masallah buyuduklerini gorunce daha baska heyecan oluyor degilmi ama2.ayı tamamladık 3. aya girdik teyzeleriRabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin günler su gibi akıp geçsin inşallah Karnım baya büyüdü bu arada eminim sizin de öyledir
Eki Görüntüle 2778366 Eki Görüntüle 2778368
Ya benim de 10.haftada randevu zor duruyorumBin kere maşallah subhanallah canım kocaman olmuş yane çabuk geçti di mi 2 ay:)) rabbim 9 ayı bir çırpıda sağlıcakla bitirmenin nasip etsin inşallah 10.haftamda randevum ultrasonları gördükçe nasıl dayanıcam bilmiyorum
2.ayı tamamladık 3. aya girdik teyzeleriRabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin günler su gibi akıp geçsin inşallah Karnım baya büyüdü bu arada eminim sizin de öyledir
Benim de içime kız doğuyor bakalımAy cok guzel masallah buyuduklerini gorunce daha baska heyecan oluyor degilmi amailk cinsiyet tahminini ben yapayim kiz gibi icimden oyle gecti nedense
Yani hangi sıklıkla ben bir kere testleri vermeye gittim bir daha gitmedim gitmek gerekiyor mu ay ay acabaKızlar sağlık ocağına gidiyor musunuz
Bende gidip testlerimi yaptırdım kaydımı açtırdım. Ebem her ay ben seni ararım, 18. Haftayada aşı için gelirsin dedi.Yani hangi sıklıkla ben bir kere testleri vermeye gittim bir daha gitmedim gitmek gerekiyor mu ay ay acaba
Ben hiç bilgilendirme falan yapmadım aşıları da kendimiz takip edip vurulsak sorun olmaz heralde değil mi?Kızlar sağlık ocağına gidiyor musunuz
Evet kaydım açıldı o yeterli olur heralde diye düşünüyorum tetanos aşısı için arayacaklar mış. İlerleme nasıl oluyor bilmiyorum biz mi gidiyoruz aylık acaba tecrübesiz oluncaBende gidip testlerimi yaptırdım kaydımı açtırdım. Ebem her ay ben seni ararım, 18. Haftayada aşı için gelirsin dedi.
Yine de kayıt açın istersenizBen hiç bilgilendirme falan yapmadım aşıları da kendimiz takip edip vurulsak sorun olmaz heralde değil mi?
Teşekkürler. ÜşengeçlikYine de kayıt açın isterseniz
Ben de gebelik kaydı yaptırdım. Nisanda çağırdı. Teatanoz için sanırımYani hangi sıklıkla ben bir kere testleri vermeye gittim bir daha gitmedim gitmek gerekiyor mu ay ay acaba
bende felaket bir uyku mayışıklık sersemlik yaptıKızlar bugün prilam sayesinde harika uyandım. Güzel bir kahvaltı yaptım. Ne zamandır yemek yapamıyordum. Yaptım bir heves. Çok iyi hissediyorum. Bu da prilam viral reklam gibi oldu ama diil valla
Maşallah size kesede kalp olmuş2.ayı tamamladık 3. aya girdik teyzeleriRabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin günler su gibi akıp geçsin inşallah Karnım baya büyüdü bu arada eminim sizin de öyledir
Evet aşı için. Siz nasılsınız nasıl oldunuzBen de gebelik kaydı yaptırdım. Nisanda çağırdı. Teatanoz için sanırım
Benim 22.5 çıktı. Sanırım değer 25 mis. Tedbir amaçlı 3 hafta kullan dediDeğerlerime bakılmadi.
Lekelenmem ve kanamam olduğu için verdi.
Evet benim de dikkatimi çekti kalp şekli olmuş tesadüfenMaşallah size kesede kalp olmuş
Ben 1 içiyorum. 1 yetiyor bana. Tam bu saatlerde etkisi geçiyor. Bulantılarım başlıyor. Ama uyku falan yapmadı bana. Yan etkisi herhalde. O da size etki etmiş.bende felaket bir uyku mayışıklık sersemlik yaptı
Gözümü zor açıyor zor yürüyorum
Anestezi
Gibi bu durumda saglıksız. Ne yapacagımı bilmiyorum. Dun gece 2 bugun bir aldım böyle denicem ama içer içmez beni mahvetmeye yetti. Bulantıyı buyuk olcude azaltsada bu hal çekilir degıl
Kanama yok denecek kadar aza indi. Ama dün gece kan görmekten başım dönmüştü. İlk defa adet görür gibi olmuştum. Bugün de devam ediyor. Bir baş dönmem kalmıştı. Bütün belirtileri göstermesem olmazEvet aşı için. Siz nasılsınız nasıl oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?