- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.281
Mesela benim doktorum dışardan yememi kesinlikle yasakladı. Ama evde kendi hamburgerini yapabilirsin. Refika Birgül'ün Whooper menü tarifi var, çok basit (sadece çok az miktarlarda tuz, şeker, sirke ve pekmez konuyor, neyin neden konduğunu da açıklıyor). Yavaş ve iyice pişirirsin. Hamburger ekmeğini de A101de satılan Nimet marka hamburger ya da kanepe ekmeği alabilirsin. Uno filan parçalanıyor ve bana şekerli geliyor tadı.Aklıma hamburger soktugun icin tesekkürler sayin yemek sepetii
Hamburger yememizde saknca var midir kizlar bileniniz var mi
İlk hamileliklerde mi oluyor acaba bu. Bende ilkinde çok düşünüyordum herşeyi kafama takıyordum. Bunda çok rahatım. Doktorumun verdiği ilaçları vitaminleri kullanıyorum az kilo almak için yememi azaltıyorum bol su içiyorum ağır iş yapmıyorum gerisi Allah'a emanet. Olacak varsa olur biz engel olamayızKızlar hamileliğin etkisiyle detaylara fazla takılıp gereksiz düşüncelerde boğuluyoruz aynı şeyi ben de yapıyorum ama farkettigim an düşünce tarzımı değiştirmeye çalışıyorum..kontroller kan tahlilleri bunu yesem olur mu..bunu yememeli miyim sürekli kendini dinleme..eşinin davranışlarını gözlemleme herşeyin altında bisi arama yok öyle miydi böyle miydi derken 9 ayı geçiremeyiz..kendim de takıntılı bir insan olarak tüm bunlara karşı kendimi bi saldm ne olucaksa olsn zaten hiç bisi kontrolümüzde değil..devamlı vesvese yaparak kendimize zarar vermekten başka bisi yapmayiz..
Bende kendim evde yapıyorum. Ekmeğini de kendim yapıyorum. İçime siniyor böyle. Normalde de dışardan fast food yemeyi seven biri değilim zatenMesela benim doktorum dışardan yememi kesinlikle yasakladı. Ama evde kendi hamburgerini yapabilirsin. Refika Birgül'ün Whooper menü tarifi var, çok basit (sadece çok az miktarlarda tuz, şeker, sirke ve pekmez konuyor, neyin neden konduğunu da açıklıyor). Yavaş ve iyice pişirirsin. Hamburger ekmeğini de A101de satılan Nimet marka hamburger ya da kanepe ekmeği alabilirsin. Uno filan parçalanıyor ve bana şekerli geliyor tadı.
Afiyet olsun.
Daha bu sabah bunun için ağladım. Yakında zilleri takacağız sanırımYa kızlar bende kocam ya ölürse diye korkmaya başladım hormonlar mı yapıyor bunu ya. Durup dururken aklıma geliyor böyle Allah korusun naparım diyorum ya deli miyim neyim
Benim de prilam kullanana kadar fenaydı. Nefes aldırdı valla. Yine doya doya yiyemiyorum ama en azından açlığımı bastıracak kadar yiyebiliyorumBenim midem geçen haftadan beri çok kötü. Yemek düşününce bile midem bulanıyor. Ama karnım da çok açdoktor prilam verdi. Biraz iyi geldi ama bugün yine çok kötüyüm. Siz bu bulantı-açlık çıkmazından nasıl kurtluyorsunuz
Çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahBu mesajı yazdığım akşam bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Dünden beri o kadar kötüyüm ki. Pazartesi alacaklar onu benden. Dualarınızı eksik etmeyin çok üzülüyorum
Alma vaktin gelmiş ne güzelCanım aynı şekilde iş yerinde pantolonun düğme ve fermuar açık oturuyorumMümkün değil kapanmıyor ama böyle olmuyor mecburen hamile pantolonu alacağım Yoksa bir gün biri görecek
Aynı ağrılar bende de var canım endişelenme hormonlardan kaynaklıGunaydin guzel topikimin guzel annişleri
Ben gecen hafta kanama gecirmistim hala yatiyorum
Bugun sanki adet olucakmis gibi agrilarim var kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim taş gibi oldu
Lutfeeennn benimle ayni belirtileri yasayan var miii
Canım ister de yaparsam ekmeği de kendim yapayım, çok doğru, sağolun:)Bende kendim evde yapıyorum. Ekmeğini de kendim yapıyorum. İçime siniyor böyle. Normalde de dışardan fast food yemeyi seven biri değilim zaten
Cok uzuldum canimBu mesajı yazdığım akşam bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Dünden beri o kadar kötüyüm ki. Pazartesi alacaklar onu benden. Dualarınızı eksik etmeyin çok üzülüyorum
Maşallah çok sevindimArkadaşlar merhaba geçen hafta doktor faciasından onar bugün kontrole gittim 6+5 çok şükür hem bebeği gördük hem de kalp atışını duyduk. Darısı bekleyenlerin başına. Bana da cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Canım çok güzel isimlerbunj cok begendimde esim namzlarinda hep sunu demis bana yeni soyledi allahim bize saglikli sihhatli bir evlat nasip et olurda esim hamile kalirsa cinsiyetide erkek olursa adini muhammet ali kurmak istiyorum demis ondan degisti isimler hayrlisi olsn baklm ya kuranda gecen bi isim olsun istiyoduk zaten insallah saglicakla kucagmza alir isimlerini soyleriz
Ben tutamıyorum kendimi valla hahahahahahahKusmamak için tutuyorum kendimi kustugumdada rahatlamiyorum çünkü ama gerçekten bitsin artık bu bulantı ya uyanır uyanmaz basliyo valla yıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?