- 4 Ocak 2021
- 157
- 362
- 33
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.261
Selam, ben 10.haftadayim. hamile oldugumu ogrenmeden once ilk belirtim uykuydu. Yemek yer uyur sonra kalkar yine uyurdum. Esim de korktu seni doktora goturucem vs dedi normalde hic boyle uyumam cunku. Zaman ilerledikce hafifledi ama hala bile aksamlari bazen mesai bitince hemen uyuyorum sonra kalkip yatakta devam ediyorumArkadaslar o kadar cok uykum geliyor ki anlatamam size az once uyandım gece erken yattım. Suan kalvahtımı yaptım işteyim yine yykum geldi sürekli uyumak istiyorum böyle olan varmı
Aa gerçekten mi bak bu da çok rahatlattı şimdi içiyorum evet ama düştü mü düşmedi mi içim içimi yiyor. Bir ay sonra dedi yeni ölçüm için bekliyorum bakalımEvet gerçekten rahatladım bende. Birde dünya sağlık örgütünün yayınladığı makaleler var. 2.5 değerini baz almıyor üst limit olarak rahatladım biraz.
Selam, ben 10.haftadayim. hamile oldugumu ogrenmeden once ilk belirtim uykuydu. Yemek yer uyur sonra kalkar yine uyurdum. Esim de korktu seni doktora goturucem vs dedi normalde hic boyle uyumam cunku. Zaman ilerledikce hafifledi ama hala bile aksamlari bazen mesai bitince hemen uyuyorum sonra kalkip yatakta devam ediyorumannem de hamileyken boyleymis bazi insana uyku yapiyormus.
Takviye ile düşer canım.Aa gerçekten mi bak bu da çok rahatlattı şimdi içiyorum evet ama düştü mü düşmedi mi içim içimi yiyor. Bir ay sonra dedi yeni ölçüm için bekliyorum bakalım
İnşallahTakviye ile düşer canım.
Bu mesajı yazdığım akşam bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Dünden beri o kadar kötüyüm ki. Pazartesi alacaklar onu benden. Dualarınızı eksik etmeyin çok üzülüyorumMerhaba hanımlar,
Ben de Allah’ın izniyle eylülün başı doğuracağım. Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum
anladım canım. Arkadaşın rahimle mesane yapışıkmış o yüzden olmuş. Çok ilginç ilk defa duydum ben.Genelde ileri haftalarda bu ölüm ve düşüklerin sebebi enfeksiyon ve kan pıhtılaşma sorunları oluyor.kan pıhtılaşmasına bakmak lazım,bazen haberi olmayınca insanın,doktorda farketmeyebiliyor ilk hamileliklerde.halbuki pıhtılaşma için basit bir aspirin alımı iyi gelebiliyor.paniğe kapılmadan sorgulamak lazım.bazı durumlarda aspirin yeterli gelmiyor,iğnesini yiyorsunuz hamilelik boyunca
ben yemiştim valla eti iyi pişmiş olsun yeşillik olmasın demiştim. Malum nasıl yıkandığını bilmiyoruz diye. Afiyet olsun bebişlere yarasınEki Görüntüle 2776740 Aklıma hamburger soktugun icin tesekkürler sayin yemek sepetii
Hamburger yememizde saknca var midir kizlar bileniniz var mi
akşama söyleyecegimben yemiştim valla eti iyi pişmiş olsun yeşillik olmasın demiştim. Malum nasıl yıkandığını bilmiyoruz diye. Afiyet olsun bebişlere yarasın
Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.Bu mesajı yazdığım akşam bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Dünden beri o kadar kötüyüm ki. Pazartesi alacaklar onu benden. Dualarınızı eksik etmeyin çok üzülüyorum
Benim ultrasonda solda yani teoriye gore erkek. 8+5 te doktora gittigimde ultrasonda resmen ayaklari kollari olusmus bebek vardi. Baska bir teoriye gore de erkek cocuk cok erken sekil alirmis. Ama surekli uyuyorum da o zaman kiz. kafalar karisik anlayacaginBen de öyleyim oturduğum yerde uyuyorumsenin kızın olacak diyorlar ultrasonda da sağda bakalım tutacak mı
YaaaaaBenim ultrasonda solda yani teoriye gore erkek. 8+5 te doktora gittigimde ultrasonda resmen ayaklari kollari olusmus bebek vardi. Baska bir teoriye gore de erkek cocuk cok erken sekil alirmis. Ama surekli uyuyorum da o zaman kiz. kafalar karisik anlayacaginben hic onemsemiyorum cinsiyeti saglikli olsunlar da ama cevremde herkes cinsiyetle ilgili simdiden yorum yapinca kafami karistiriyorlar
Valla ben hepsinde uyudum. Oğlumda da çok uykum vardı kafam kalkmıyordu. Doktora sordum meğerse progestan uyku yaparmış. Hepsinde kullandım progestanBenim ultrasonda solda yani teoriye gore erkek. 8+5 te doktora gittigimde ultrasonda resmen ayaklari kollari olusmus bebek vardi. Baska bir teoriye gore de erkek cocuk cok erken sekil alirmis. Ama surekli uyuyorum da o zaman kiz. kafalar karisik anlayacaginben hic onemsemiyorum cinsiyeti saglikli olsunlar da ama cevremde herkes cinsiyetle ilgili simdiden yorum yapinca kafami karistiriyorlar
Nolur kendinizi çok fazla yıpratmayın demesi kolay biliyorum kardeşimde bos gebelik yasamıştı 8. Haftasında aldılar o dönem çok yıkıldk çok üzüldük ama sağlıklı olsaydı gebelik ilerlerdi diye kendimizi teselli ettik böyle durumlarda çok geçmeden yeniden hamile kalınıyor..1.5 ay içinde yeniden hamile kaldı şuan 7 aylık bi canavarı var..lutfen kendinizi çok üzmeyin allah yeni bir kapı açacaktır mutlaka..emin olun yeniden nasip ettiğinde bu günleri hatırlamayacaksınız bile..size bol bol dua edicemBu mesajı yazdığım akşam bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Dünden beri o kadar kötüyüm ki. Pazartesi alacaklar onu benden. Dualarınızı eksik etmeyin çok üzülüyorum
Güzel tesadüf olmuş öğretmenim sağlıkla büyüsün inşallahMaşaAllahmeslektaşmışız sevindim ben özel okuldaydım yoğun tempodan ara vermiştim bu yıl evdeykende miniğim geldi işte çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?