- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.141
Teşekkür ederim sizin güzel bakışınızÇok tatlısınız karı-koca maşallah bayıldım enerjinize
Ben de 2 hafta önce gittim 7+6ydı.bugün gittim 9+2 dedi. Neden böyle diyince üç aşağı 5 yukarı bir hesaplamadır bu. Önemli değil dedi Dr.Kızlar iyi akşamlar birşey sorucam bundan 15 gün önce doktoruma gittiğimde keseye göre 5+1 demişti , dün gittiğim de ise 6+5 dedi hesaplayınca yada uygulamaya bakınca uyuşmuyor neden ?
Evet ya ben hibor kullandım ama tedavide cok iğne oldum ya oyuzden bu ismi uygun buldum kendime bir ani kalsın diye . Acımtırak bi ani amaismin aci veren ve yakan kan sulandricimi hatrlatyr
Selam, ben de anasınıfı öğretmeniyim:))) Kritik dönemimi uzaktan eğitimle ve uzun sömestr tatiliyle atlatmak bana çok iyi geldi. Geçen yıl kamuda hamileler 24-32 hafta arası idari izinli sayılıyordu. Bu yılda da geçerli olup olmadığını biliyor musunuz?İnşallah iyi haberler yazarım buraya evet anasınıfı öğretmeniyim özledim miniklerimiyeni pantolonu ben de düşündüm sonra dedim o da olmaz ilerde boşuna almayım biraz daha bekleyelim iyice büyüsün göbüşler Allah kontrol günü beklerken sabır versin gönül ferahlığı versin inşallah hepimize çalışmak zaman geçirmek açısından iyi kolaylıklar diliyorum dikkat et kendine sahada
24.hafta itibari ile izinli sayılıyorlar hatta bazı büyükşehirlerde sadece hamile ibaresi var genelgede. Yani haftaya bakılmaksızın izinlilerSelam, ben de anasınıfı öğretmeniyim:))) Kritik dönemimi uzaktan eğitimle ve uzun sömestr tatiliyle atlatmak bana çok iyi geldi. Geçen yıl kamuda hamileler 24-32 hafta arası idari izinli sayılıyordu. Bu yılda da geçerli olup olmadığını biliyor musunuz?
24.hafta itibari ile izinli sayılıyorlar hatta bazı büyükşehirlerde sadece hamile ibaresi var genelgede. Yani haftaya bakılmaksızın izinliler
Benn çokkk beğendimmmmbegendiniz mi isimleri bisy yazmadnz
Benceee asaf ve aselMUHAMMED ALİ
ÖMER ASAF
ZEYNEP TUANA
SON KARAR İSİMLERİMİZ TEYCELERRR NASILLL
ömer asafBenn çokkk beğendimmmm
bunj cok begendimde esim namzlarinda hep sunu demis bana yeni soyledi allahim bize saglikli sihhatli bir evlat nasip et olurda esim hamile kalirsa cinsiyetide erkek olursa adini muhammet ali kurmak istiyorum demis ondan degisti isimler hayrlisi olsn baklm ya kuranda gecen bi isim olsun istiyoduk zaten insallah saglicakla kucagmza alir isimlerini soylerizBenceee asaf ve asel
Muhammed Ali eşimin ismi oğlumunki de Mustafa Hamza benzer isim olsun istedikömer asaf
muhammet ali
zeynep tuana
teyzesi nasil.sence bunlarda karar kildik hangisi olursa cinsiyeti
Bunlarda güzell ama ilkler daha güzel birde çift isim zor oluyor bencee benim oğlumda tunç eren ama ereni asla kullanmıyoruz en güzelini sen bilirsin canımmömer asaf
muhammet ali
zeynep tuana
teyzesi nasil.sence bunlarda karar kildik hangisi olursa cinsiyeti
Bunlarda güzell ama ilkler daha güzel birde çift isim zor oluyor bencee benim oğlumda tunç eren ama ereni asla kullanmıyoruz en güzelini sen bilirsin canımm
O zaman eşinin niyeti önemli canımm bende eğer olumlu ilerlerse ali istiyorum kız olursada güneşbunj cok begendimde esim namzlarinda hep sunu demis bana yeni soyledi allahim bize saglikli sihhatli bir evlat nasip et olurda esim hamile kalirsa cinsiyetide erkek olursa adini muhammet ali kurmak istiyorum demis ondan degisti isimler hayrlisi olsn baklm ya kuranda gecen bi isim olsun istiyoduk zaten insallah saglicakla kucagmza alir isimlerini soyleriz
cokk güzelO zaman eşinin niyeti önemli canımm bende eğer olumlu ilerlerse ali istiyorum kız olursada güneş
az kaldi pazartesiye nasil durumlarr cnm
Salı gitmeye karar verdik hayatım,hiç hamile gibi hissetmiyorum son bikaç gündür. Rabbim inşşalah hayırlısını veriraz kaldi pazartesiye nasil durumlarr cnm
amin cnm bnm bi haber alirsan haber ver insallah duamdasnSalı gitmeye karar verdik hayatım,hiç hamile gibi hissetmiyorum son bikaç gündür. Rabbim inşşalah hayırlısını verir
İnşallahh hayatımm dua etttamin cnm bnm bi haber alirsan haber ver insallah duamdasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?