- 17 Haziran 2015
- 4.586
- 9.191
- 158
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #6.001
Yapmaz inşallah ayrım, sonuçta ikinci çocuğunuz da onun çocuğu. Kendine has özellikleri olacak, sevdirecek kendini. Kardeş fikri de çok güzel, sağlıkla dünyaya gelsin, abisine de can yoldaşı, şifa olsun inşallah.Kizlar size birşey söyleyeceğim eşim hamile olmama pekde sevinmedi oğluma çok çok aşırı derecede düşkün benim hayattaki son noktam falan diyor hatta aldiralim falanda dedi ama ben olmaz deyince tamam dedi aslında bu bebeği oğlum için daha çok istiyorum benim bir oğlum var 4.5 yaşında gelişim geriliği var yasitlarina göre çok çok asosyal hiç kimsenin evine vs gitmez ağlar çok zeki normalinde şu an tamamen ben biz gibi okuması vs var tam cümle kuramıyor Dr evden çıkmadığı dan geri kalmış dedi bende en azından bir kardeşi olur ilerde arkadaş olurlar diye düşünüyorum ama aklıma takılan eşim ayrimmi yapar doğduktan nsonrq duzelirmi acaba
Aklıma geldiniz, ne yaptınız?İnşallah canım. Salı gününe üniversite hastahanesine randevu aldık. Inşallah bi sıkıntı çıkmaz
İsterdim ama bi taneye de şükür birini zor tutturduk zatenKızlar eylül 2021 de benim gibi ikiz bekleyenler var mı aramızda
valla bizim de öyleİsterdim ama bi taneye de şükür birini zor tutturduk zaten
Ben şu an özele gidiyorum ama hastane değil, muayenehane. Zaten test yapamıyor. Dışarda yaptırmamı istiyor. Aynı zaman da devlete de giriş yaptım, tahlillerimi de orda rahatlıkla yaptırıp, sonucunu doktoruma mesaj atıyorum. Yapabildiğim kadar bu şekilde devam edeceğim.Arkadaşlar Günaydınsize birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Banada 1 doktorum yazmadi takip ederiz ay ay dedi. Ama tup tedavi yapan doktoruma gidicem 10 gun sornra o nasil yapar bilemiyorum belki ilac yazarBenim de 4 küsür dahiliye doktoru ilaç yazdı aslında ilaçlık bir değer değil ama hamileyken 2 .5 olmasını istiyoruz dedi doktor
Benimde 7.ayda olmustu, genelde son aylarda oluyor aslinda, sizinle gunlerimiz ayniydi biz buhun kalp atisini duydukBenim ilk hamileliğimde çok olmuştu canım. hatta holterle takip edildi 24 saat ve taşikardi görülmedi. Vücut alışmaya çalışıyor ekstra kan pompalamaya bebeği beslemek için ondan arada hızlanıyor. benim hızlandığında 120 atıyordu kalbim çocuk kalbi gibi. 3.aydan sonra azaldı baya.
Ilac verir büyük ihtimal, bende kullaniyorum 25 mgTsh da 4 küsur çıktı belki gittiğimizde ilaç verir doktor.yorumunuz icin tskler
Maşallah
Masallah
Masallah ayy bu minnos kiz bence
Dimi kese fasulye gibi sanki ama herkes kız diyo hayırlısı olsun bakalım teşekkür ederimMasallahsanki kiz gibi duruyor ama kesenin sekli de erkek bebek kesesi gibi. Ama kiz diyesim geldi saglikla gelsin ins
Bana da öyle geldi hayirlisiyla sagliklaMasallah ayy bu minnos kiz bencesaglikla gelsin canim
ben varim cnmKızlar eylül 2021 de benim gibi ikiz bekleyenler var mı aramızda
yaz cnm bilgileriniEfenin_Annesi canım listeye eklenmemişim hala sorun düzelmedi mi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?