- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.961
Yatağımın yanına koydum troit hapını uyanır uyanmaz içeceğim orda kalsın bundan sonra :) doktora sordum yine de içim rahat etsin diye umarım dönerOlur öyle arada dalgınlık, dikkat et bundan sonra :)
Yok canım hiç korkma bişey olmaz bikereden Allahın izniyle.Kahvaltıdan yarım saat önce içmem gerekiyordu içtim kahvaltıdan sonra da diğer ilacı içiyordum onu içeceğim yerde bir troit ilacı daha içtim çok şaşkınım nasıl düştüm böyle bir hataya yani günlük 50 mg oldu normalde 25 mg içiyordum. Tok karna troit ilacının emilimi az oluyormuş zarar vermez diye düşünüyorum ama bilemedim
İnşallah canımmmYok canım hiç korkma bişey olmaz bikereden Allahın izniyle.
Maşallah
Konumuna gore erkek sanki :)
Canım tam ortada durmuş senin ki ya çözemedimKızlar kesenin sağ tarafına yerleşmiş dimi :) erkek mi oluyordu
Benim ilk hamileliğimde çok olmuştu canım. hatta holterle takip edildi 24 saat ve taşikardi görülmedi. Vücut alışmaya çalışıyor ekstra kan pompalamaya bebeği beslemek için ondan arada hızlanıyor. benim hızlandığında 120 atıyordu kalbim çocuk kalbi gibi. 3.aydan sonra azaldı baya.Kızlar kalp batması, çarpıntısı(hızlı atma veya atışı hissetme) vb yaşayananız var mı? Neden oluyor sizce korkmaya başladım bugün çok oldu.
Sağol canım ya inşallah öyledir.. Benim hamilelikte önce de vardı ama pek önemsemiyordum şimdi hem artınca hem de hamile olunca korkmuştumBenim ilk hamileliğimde çok olmuştu canım. hatta holterle takip edildi 24 saat ve taşikardi görülmedi. Vücut alışmaya çalışıyor ekstra kan pompalamaya bebeği beslemek için ondan arada hızlanıyor. benim hızlandığında 120 atıyordu kalbim çocuk kalbi gibi. 3.aydan sonra azaldı baya.
YaaCanım tam ortada durmuş senin ki ya çözemedimama kese şeklinden dolayı kız gibi rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Erkek gibi canım
İnşallah canım ya Allah gönlündekini hayırlı eylesinYaabnm bi oglum var. Allah ne nasip ederse tabi ki de bide Kızınız olsa o duyguyu da tatmis oluruz . Saglicakla insallah hepimiz kavusuruz
Benim batı 2 gün geçtiğinde 24 tü, sonra arttı düzenli. takip ettiğim kadarıyla ilk defa geç yumurtladım ve onda da hamile kaldım. sonra düzenli arttı ve keseyi gördük. yarın da kalp atışı için gidicez. takip edersiniz, inşallah güzel güzel artar değerinizBenim bat a 2 kala 4, bat günü 40 idi. Geç döllenmeydi. Sizin de normal, hızlıca artacaktır. Önemli olan 2 günde bir 2 kat artması. Sağlıklı bir gebelik olur inşallah
Ben teoriden hiç anlamıyorum ama bakınca herkeste içime kız doğuyor sende de öyle oldu. Bitek kendimde erkek hissediyorum
Ben teoriden hiç anlamıyorum ama bakınca herkeste içime kız doğuyor sende de öyle oldu. Bitek kendimde erkek hissediyorumsağlıklı olsun da önemli değil zaten sadece tatli merak
Maşallah canım Allahım sağlıkla kucapına almayı nasip etsin inşallah
Canım maşallah bebişine
Evet sağa yerleşmişş annesii bence de kızKızlar kesenin sağ tarafına yerleşmiş dimi :) erkek mi oluyordu
Gözünüz aydın canıııım :)maşallahEki Görüntüle 2775874
Kızlar çok şükür bebişi gördük ve kalp atışını duydukHepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelişip doğsunlar inşallah B bitkiselhayat canım sence cinsiyeti ne başka bilen arkadaşlarda yorumlarsa sevinirim Benim bi fikrim var ama bakalım bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?