- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #5.381
Banu Çiftçi biseycik olmaz diyor. Yani kafa derisinden bebeğe geçen kanıtlanmış bir çalışma yokmuş. Ama ilk 3 ay doktorlar pek onermiyor. Boyayacaksaniz da kokusu tehlikeli, açık ortamda solumadan amonyaksiz doğal vs kullanın diyorlar.Kızlar sizin doktorunuzda dip boyayı yasakladı mı? Saçlarım dipden bembeyaz gelmeye başladı. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki....
Olabilir çok ağır iş yapmamaya çalış. Ciddi bişey olsa doktor ultrasonda görürdü zaten muhakkakHayir canim gebe oldugumu ogrendigimden beri doktordan once ben yasakladim iliskiyi. Hic iliski yasamadik. Durduk yerde oldu. Yalniz bir onceki gun karda cok yurumustuk ondan mi bilemem. Yorgunluktan da olabilir dedi cunku.
Birdahaki gittiğimde bende baktırmayayım artık. Teşekkür ederimTamam önemli olan su asamada kesenin görünmesi, sonraki asama kalp atışını duyulmasi daha hcg bakilmasina gerek yokki benim adet günü 202 ondan 2-3 gün sonra da 748 di. Bundan 10 gün sonra ilk muayeneye gittim ve doktora bu iki sonucu ve tarihini söyledim suankini sormadi baktir demedi zaten muayene edecek görecek herseyi sonucta
Not edip gittiginde doktora sor ben de limonu sordum öyle oturup da birkac limon yeme ama sodaya falan sıkabilirsin tabi dedi. Limon da kani sulandırır yaDoktor da sag olsun hic sunu ye bunu yeme demedi. Ben netten hep arastirdim. Neyse artik. Ama mantiklisi abartmadan hepsinden az az yemek...
Doktorlar avuç avuç yemeyin suyunu da içmeyin diyor. Kimi doktor tamamen yasaklıyor .Ben kahvaltida peynirle birlikte bir tutam yerim maydanoz. Yememin sebebi de progesteron hormonunu artiriyor. Mantiken dusugu onler diye dusunuyordum.
3. ay dolana kadar yasak dedi benim doktorum da, benimki de oldukça geldi beyazlarKızlar sizin doktorunuzda dip boyayı yasakladı mı? Saçlarım dipden bembeyaz gelmeye başladı. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki....
Benimde 3 gündür başladı. Oğlumda 3-4 gün sürmüştü ve bu kadar şiddetli değildi. 3 günde 1 kilo verdim resmen. Sürekli bulanıyor benim ve canım ne yemek görmek ne yemek istiyor zorla bişeyler tıkıştırıyorum ağzıma yarın şu meşhur vitaminden alıcam prilam dr ydi sanırım adıBulantı yaşayanlar bulantınız sürekli mi ? Benim resmen yaşam kalitem düştü sürekli midem bulanıyor..kızımda ne zaman geçmişti hatırlamıyorum ne zaman geçer mahvoldum allahım yardım et
Kızlar sizin doktorunuzda dip boyayı yasakladı mı? Saçlarım dipden bembeyaz gelmeye başladı. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki....
Ilk 3 ay boya kullanma dedi canimlar benim dr aklinizda olsunBana o konuda bir şey demedi.. ben özellikle beyazların yoğun olduğu ve bağlayınca belli olan yerlerine bir iki fırça sürdüm.
Bahçelievler medicalparkAcaba şubeler arasi fark var midir? Hangisi sizin anlaştığınız?
Bulantı için için işe yarıyor mu canımBenimde 3 gündür başladı. Oğlumda 3-4 gün sürmüştü ve bu kadar şiddetli değildi. 3 günde 1 kilo verdim resmen. Sürekli bulanıyor benim ve canım ne yemek görmek ne yemek istiyor zorla bişeyler tıkıştırıyorum ağzıma yarın şu meşhur vitaminden alıcam prilam dr ydi sanırım adı
Eşim yaptı görüşmeleri ama sigortamnetten inceledi oda. Demir sigorta benim sigortamHadi ya ben sigortamnette baktığımda çoğu hep öyleydi yani 12aydan sonraki doğumlar geçerli diye okudum ama dediğin gibiyse iyiymiş
Yaa resmen bir servet yaa. Niye bu kadar uçuruyorlar fiyatları?Bende Kayseri Memorialden fiyat aldım. Standart Doğum paketi 7000 vıp Doğum paketi 9300. Ve bunların içinde muayene 2li tarama detaylı ultrason falan yok.
Tamamen kesmiyormuş ama azaltıyormuş ona da razıyım benBulantı için için işe yarıyor mu canım
Ultrasonda kanama alanı falan görüldü müIyi aksamlar dun kanamam basladi cok korkuyorum doktor ilac verdi yatiyorum simdi basina gelen oldu mu boyle seyler
Bahceli evler medicalparkmi gidiyorsunuz acaba ben kizimin dogumunu orada yapmistim dr ayrilmis goztepe medicalparka gecmis canim dogum oradami dusunuyorsun rabbim izin verirseBahçelievler medicalpark
Gitmedim dun aksam doktorumu aradim gelme yat dinlen dedi igne hap verdi oari kulaniyorumUltrasonda kanama alanı falan görüldü mü
İsimden olsa gerek diye düşünüyorum. Bizim tüp bebek olduğu için %20 indirimimiz olacak Allahtan.Yaa resmen bir servet yaa. Niye bu kadar uçuruyorlar fiyatları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?