- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 103
- 39
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.881
Canım çok iyi geliyor için açılıyor hem faydalıda ev yapımı olursa iyi olur yoksa da süzme yoğurt al.Benim bu mide bulantısı ve kazınmayla başım dertte..hiç birşey yiyemiyorum.canım hiç birley istemiyor..açlıktan ölüyorum şuan ama herşey kokuyor..lütfen bana yiyebileceğim bişeyler söyleyin
Evet ben zaten adetin 20. Günü yumurtladim geri çıkmasını bekliyodumIlk haftalarda olasi bir durum bu dedi doktor bana. Ilerleyen zamanlarda haftasina yeyisir belki gec döllenme
Hiç korkmaa canım cok normalİyi geceler canlar herkes iyidir inşallah şuan sol kasığımda iğne batar gibi batma var ve kalçamı bacağımı ağrıtıyor bir ara sağ tarafta oldu ama sol taraf 15 20 dakikadır batıyor neden oldu acaba epeydir olmuyordu ilk haftalarda olmuştu acaba kese rahim falan mı büyüyor inşallah iyi bir şeydir
Benimde aynı şekildeydi. Prilam DR içmeye başladım bi doktoruna danış bana çok iyi geldiBenim bu mide bulantısı ve kazınmayla başım dertte..hiç birşey yiyemiyorum.canım hiç birley istemiyor..açlıktan ölüyorum şuan ama herşey kokuyor..lütfen bana yiyebileceğim bişeyler söyleyin
Merhaba canım...ben de bu gruptaydım 5+3’te düşük yaptım, ayrılmak zorunda kaldım..günlerdir girmedim buraya , etkilenmemek için ama senin de düşük yaptığını okuyunca empati kurdum...üzüldüm ama şimdi hamilesin yine seni tanımasam da sevindim, sanki ben tekrar hamile olmuşum gibiHerkese merhaba arkadaslar akşamları toplu okuyanlardanım bendeÇalışınca zor oluyor 7 yaşında kızım var geçtiğimiz haziran ayında da 15 haftalık bebeğim kalbi durdu. Benim için aşırı zordu Allah tekrar nasip etti umarım bu güzel ilerler Hersey Allahtan çok üzüldüm ama boş hersey o yüzden kötü düşünmeyelim bende haftaya cuma gidicem doktora 6+3 olucaz hem bebeği hem de kalp atışlarını duyarım işallah Benimde miğde bulantım yok bu arada sadece miğde ekşimesi çok var hepimizin bünyesi farklı tabi herkes sorunsuz kontrollerini geçirir işallah
Canım sanki 2 tane mi kese var bana mı öyle geldiiEki Görüntüle 2771765
Ben de bi ekleyim bakalim bilen arkadaslar ne dicek. Kesenin boyutunu bilmiyorum anlamiyorum hic. Bir de kese boş gibi dimi? Normalde 6+4 dü ama gec yumurtlama olduğu için 5+4 diye düşün haftaya kalp atımını duymamız gerek dedi dr
Canım sanki 2 tane mi kese var bana mı öyle geldii
Bende de süt içtiğim zaman şişliğim çok oluyorBende de gaz ve şişkinlik çok var bence ödem de var çok su içemiyorum malesef
Oğlumda bi ara sadece yoğurt ekmek, ayran ekmek, labne ekmek yiyordum. Başka herşey kokuyordu. Haşlanmış patates dene, ya da tepsi de patates.Benim bu mide bulantısı ve kazınmayla başım dertte..hiç birşey yiyemiyorum.canım hiç birley istemiyor..açlıktan ölüyorum şuan ama herşey kokuyor..lütfen bana yiyebileceğim bişeyler söyleyin
İyi niyetli olmadıkları için hiç umursamayın sizin bedeniniz sizin hayatınızEvet daha simdiden yorum yapiyolar masallah. Boyle yemeye devam edersem kac kiloyla dogurcakmisim Allah biliyormus. Boyle yemeye dedikleri de ara ogun yapiyor olmam ve yediklerime dikkat etmem
Tamamdır teşekkürleeerŞimdi arkadaş yazmış sağ üstteki kendi profine tıkla orda forum seçenekleri var. Bak bakalım açık mı bildirimler
Yok canim. Oyle bir girişimde bulunulduğu an hesabimizi pasif hale getiriyorlar buraya erisim engelleniyor. Tecrubeyle sabittirWatsap grubunuz yok demı arkdaslar ben bu topıge yenı girdim bır sorayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?