- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.321
8 haftada kalp atışını duymuştu kuzenim sakın canını sıkmaDoktordan geliyorum kalp atışı göremedi 5+6 yiz ultrason 6+2 bu hatalarda kalp atışı oluşmayip sonradan oluşan var mı
Yaa aynen artık hep biseyleri beklicez kalp atımı 2 li test ayrıntılı ultrason yok hareketleri vs derken bi bakmisiz dogum zamani gelmiş sayılı gün çabuk gecerStres yapma kuzum olumsuz bişey olsa doktorlar mutlaka söylüyo yani umut bağlamamız için. Çok şükür her şey yolunda takma kafanaYaa tabii zamanda geçmiyo. Normalde bi bakıyordum pazartesi bi bakıyordum cuma. Şimdi sanki 1 hafta değil 1 ay beklicem
Canım b12 de folik asit de bende üst sınıra yakın çıktı 3 aydır falan kullanıyorum. Normalde folik asit yükseldiyse b12nin düşmesi lazım veya tam tersi benim de kafamı o karıştırdı:)) doktorun bir sakınca görmediyse sorun yok canım henüz sınırı geçmemiş bir de zaten günlük, depolanmıyor.Selam kizlar, folik asit seviyenize bakilmis miydi? Benim 22 cikti 24 ust sinir. Doktorum gun asiri icebilirsin folik asidi ust sinira yakin dedi. Bir taraftan fazla folik asitin zarari olur mu diye endiseleniyorum, diger taraftan hata yapmaktan korkuyorum. Sizde durumlar nasil?
5+3 de duymadık kalp atışını 6+5 de çağırdı.. Bence içini ferah tut canım çok normal.Doktordan geliyorum kalp atışı göremedi 5+6 yiz ultrason 6+2 bu hatalarda kalp atışı oluşmayip sonradan oluşan var mı
Ayy insallah canim. Kizimda caydan tiksinmistim oglumdada cok umursamıyordum. Bunda canim fena istiyor doymuyorum resmenBen cayi asiri severimgunde en az 6 bardak iciyorumdur Simdiye kadar bir sikintisini gormedim gebeliklerimde. Tabi herkesin bunyesi farklidir. Belki yıllardır boyle oldugum için vucudum tolere edebiliyordur hic bir fikrim yok insallah yanlis yapmiyoruzdur
Simdi biraz arastirdim vucutta 57 ng/ml yi gectiginde daha riskli durumlara sebep olabiliyormus. O zaman dert etmeyim tesekkur ederimCanım folik asitin fazlası vücuttan atılıyomuş vücuda zararı yokmuş bana doktorum öyle demişti
Tamamdir cok tesekkurler icim rahatladi biraz yoksa icten ice dusunup dusunup duruyordumCanım b12 de folik asit de bende üst sınıra yakın çıktı 3 aydır falan kullanıyorum. Normalde folik asit yükseldiyse b12nin düşmesi lazım veya tam tersi benim de kafamı o karıştırdı:)) doktorun bir sakınca görmediyse sorun yok canım henüz sınırı geçmemiş bir de zaten günlük, depolanmıyor.
Sagol kuzum insallah senden de bekliyoruz ayni sekildeMaşallah cok sevindimhep boyle güzel haberlerle dolsun burasi insallah
Hosgeldin. Benimde gebeligim surpriz olduKızlar merhaba. Bende aranıza katıldım. Planlı bir gebelik değildi. Allah nasip etti. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alır, sağlıkla büyütürüz
Arada diger hamilelerin konularini okuyorum. Subat anneleri teker teker doguma gitmeye baslamis, sezaryan olacaklara iyi dilekler paylasiliyor, cok heyecanli yaYaa aynen artık hep biseyleri beklicez kalp atımı 2 li test ayrıntılı ultrason yok hareketleri vs derken bi bakmisiz dogum zamani gelmiş sayılı gün çabuk gecersağlıkla gecsin insallah
Ayy cidden cok heyecanli biz de öyle olucaz, rabbim hicbirimizi eksiltmeden bir bir bu foruma yazmamizi nasip etsin sonuna kadar sağlıkla gidelim insallahArada diger hamilelerin konularini okuyorum. Subat anneleri teker teker doguma gitmeye baslamis, sezaryan olacaklara iyi dilekler paylasiliyor, cok heyecanli yao gunler de gelir umarim sorunsuz
Canım canını sıkma geç döllenme olmuşsa daha geç görünüyor.ins duyarsın miniğinin kalp atışlarınıDoktordan geliyorum kalp atışı göremedi 5+6 yiz ultrason 6+2 bu hatalarda kalp atışı oluşmayip sonradan oluşan var mı
Gün gelicek bizde birbirimizi teker teker doğuma uğurlıcaz insallahArada diger hamilelerin konularini okuyorum. Subat anneleri teker teker doguma gitmeye baslamis, sezaryan olacaklara iyi dilekler paylasiliyor, cok heyecanli yao gunler de gelir umarim sorunsuz
Ayy cidden cok heyecanli biz de öyle olucaz, rabbim hicbirimizi eksiltmeden bir bir bu foruma yazmamizi nasip etsin sonuna kadar sağlıkla gidelim insallah
Ay insallah kizlarGün gelicek bizde birbirimizi teker teker doğuma uğurlıcaz insallah
Valla sagolun icim rahatladi pimpirikleniyorum. Bu ara istahim yok hic birsey yemek istemiyorum o yuzden vicdan azabi cekiyorumBana doktorum çay içebilirsin, kahve de günde 1 bardak içebilirsin demişti. Şu ara içemiyorum ama çayı birazcık açık koysan, 4 bardak hiç sorun değil bence. Kahve de içmiyorsan hiç düşünme bile çok mu diye
Ahh ne guzel uyumussunuz dun bizde oglumla gece 3te uyaniktik uyutamadim bir türlüGünaydın güzel annelerr
Dün akşam 7 de kızımla sızmışım bir uyandım sabah 8eşimde ellememiş..çok iyi dinlenmiş uyandım,çok yorgundum.bir bakayım dedim,sayfalarca yazışma var Coşmuş grup..
Hepinize zorlanmasız,keyifli bir gün diliyorum
Evet canimAra ara normal vajinal akıntilarınız devam ediyor mu kızlar?
Betan baya yuksek cikmis. Tiroid ne kadar benim 6.51 cikmis yarin gitcem hastaneyeGunaydin anneler, benimde tahlil sonuclarim çıkmış
beta hgc degerim 12 569 cikmis
bat 22 Ocakti, tiroid coşmuş yune ilaç kullsnmsm gerekecek, bu arada hiv aids tahliline de bakilmis saglik ocağında
Ara ara normal vajinal akıntilarınız devam ediyor mu kızlar?
Daha ilk defa beta yaptimBetan baya yuksek cikmis. Tiroid ne kadar benim 6.51 cikmis yarin gitcem hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?