Yüreğim hop etti bunu okuyunca. Hadi inşallah

Uyku gerilemesi nasıl bir şey, nasıl oldu sizde? O bittikten sonra öneriyorlar genelde uyku eğitimini. Bizimki 1 saat sonra esnemeye başlıyor

biz de yaşasak ya artık şu vakitte öyle şeyler
Güzel plan, umarım rahat geçer

Memesiz uyutma için ne planlıyorsun? Ben de sabaha karşı uyanmalar artınca yanıma alıyordum, birlikte uyuyorduk fakat 4. ayda odasını ayırmayı planlıyorum. O yüzden dün itibariyle yanıma almamaya karar verdim (3-5 arası kucağımda uyudu ve beşiğine bırakamadım

) gündüz kangurudayız ama gece memede uyuyor. Eğitimle birlikte toptan halledeyim diyorum ben ama başka bir yöntem bulsam kademeli geçiş planlayacağım senin gibi.
Bizim kalkış ve yatış saatlerimiz kabaca belli. Gün içindeki uykuları da kabaca saate oturtmaya çalışıyorum şu anda ama uyku gerilemesi yaşamadık henüz. Tekrar yapılandırmak gerekecek. Odaya blackout perde sipariş ettim, o gelince gece ve gündüz rutinlerini oturtacağım. Gece rutinimiz var ama pek sevmiyor gibi geliyor bana, o yüzden değiştireceğim. Sonra odasını ayıracağım ve son olarak da uyku eğitimi.
Ben uyku arkadaşını kendim ördüm, şimdilik beşiğinde duruyor. Uyku rutinlerine onu da dahil edeceğim. Kullanılmayan bir telefona da bebek uyutucu app yükledim, beyaz gürültü işini öyle çözdüm

Ben şu anda saat başına razıyım

gündüz kanguru olmazsa yarım saat ancak uyuyor. Gece de ilk yatışta 4-5 saat uyuyor ama sonrası yarım saat - 1 saat arası uyanıyor

bir de beşiğine bırakamadığım aralıklar var işte. Bölük pörçük 4-5 saat ancak uyuyorum herhalde. Gündüz de kanguruyla zaten uyuyamıyorum.
Hadi ben neyse de o bölük pörçük gece uykusuna hiç kıyamıyorum miniğimin