Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var mı bir belitin ya da içine doğuyor mu ne zmandan beri gebelik istiyorsunBat 27 eylül bende bekliyeyim burda
5.ay düşünmeye başlayalı. Saldım ben ya hic belirti falan aramıyorum ararsam çıkar çünküVar mı bir belitin ya da içine doğuyor mu ne zmandan beri gebelik istiyorsun
Merhaba benimde 22 çatlamadan sonraki 6. Gün klasik adet belirtiler var bende ovulasyon testi yaptım sabah pik yapmadı sanırım bu ay da olmadıArkadaşlar benim bat tarihim 23 ya da 24 arası sizlerin bende şuan belirti yok sizlerin belirtileri var mı acaba
Canım çalmadan sonra ovulasyon pik mi yapıyor tutmuşsa kaçıncı gün?Merhaba benimde 22 çatlamadan sonraki 6. Gün klasik adet belirtiler var bende ovulasyon testi yaptım sabah pik yapmadı sanırım bu ay da olmadı
Gebelik testinden önce ovu testi pik yapıyor ya da pike doğru artıyor koyuluğu günden güne diye okudum bi kaç kişiden döngüye göre herkeste farklı oluyor koyulaşmaya başladığı gün canım bende denedim ama pik falan yok gerçi daha çok yeni çatlamadan sonra 6 günde ne ara döllenme olup tutunucak diye de düşünüyorum bir yandanCanım çalmadan sonra ovulasyon pik mi yapıyor tutmuşsa kaçıncı gün?
Anladım canım evet daha erken döllenmişse bile daha yeni rahme gelmiştir şimdi yerleşmeye başlarGebelik testinden önce ovu testi pik yapıyor ya da pike doğru artıyor koyuluğu günden güne diye okudum bi kaç kişiden döngüye göre herkeste farklı oluyor koyulaşmaya başladığı gün canım bende denedim ama pik falan yok gerçi daha çok yeni çatlamadan sonra 6 günde ne ara döllenme olup tutunucak diye de düşünüyorum bir yandan
İnşallah bu ay güzel haberler alırızAnladım canım evet daha erken döllenmişse bile daha yeni rahme gelmiştir şimdi yerleşmeye başlar
inşallah canım aminİnşallah bu ay güzel haberler alırız
Merhaba canım üşüyoruz her ay bı hayal kırıklığı ama sabretmek ten beklemekten başka çaremiz yok dua edelim birbirimize rabbim nasip eder insMerhaba benimde 22 çatlamadan sonraki 6. Gün klasik adet belirtiler var bende ovulasyon testi yaptım sabah pik yapmadı sanırım bu ay da olmadı
İnşallah canım bu ay tutar olmadı doktora gideceğim tekrarMerhaba canım üşüyoruz her ay bı hayal kırıklığı ama sabretmek ten beklemekten başka çaremiz yok dua edelim birbirimize rabbim nasip eder ins
Bende de ara ara vajinal sızlama oldu bugün dünde sol kasığım ağrımıştı ama işte geçen ayda ağrıdı kasıklarım az da olsaBenim 6 gün kaldı adetime dün aksmadan beri idrarım sıklasmaya başladı ve çok sıkıştırıyor beni zor tutuyorum .batmalar oluyor kasıklarımda hatta bugün sivilce çıkmış yüzümde ama bilemiyorum kendimde her ay bı belirti hissediyorum ama hüsran sonu bakalım bekleyip göreceğiz
Benimde 24 eylülArkadaşlar benim bat tarihim 23 ya da 24 arası sizlerin bende şuan belirti yok sizlerin belirtileri var mı acaba
Yüklenmemiş kuzumKızlar bata 4 gün var çatlama dahil 8. Gün sizce benimkide pik yapar mı en alttaki testi bugün yaptım ovulasyon testi