Valla aşılama zaman kaybı ne zamandır istiyorsun ona bağlı ben direk tüp bebek düşünüyorum eğer olmazsa ilk yaza kadar Türkiye'ye gittiğim de yaptırmak istiyorumSize soru bu ay regli olursam aşilamaya geçeyim mi ? Yoksa yeni yılda yeni tedavi diyip ocakta mı başlasam.
Süper olur ortak bi günde yaparızKizlar önümüzdeki hafta bir gün haberleşelim test yapalım hepimizin yakın zaten bat günleri
Akşam yaptım 1 saat aralıklarla
Benimki silik çizgi. Ay seninkiler güzel görünüyorAkşam yaptım 1 saat aralıklarla
Valla bilmiyorum kuzummm daha var bata ama umarım koyulaşırBenimki silik çizgi. Ay seninkiler güzel görünüyor
Sanırsın 2 ye yumurtlayacağımBenimki silik çizgi. Ay seninkiler güzel görünüyor
Ama seninde gebelik testin erken silik kuzummmmBenimki silik çizgi. Ay seninkiler güzel görünüyor
O gebelik testinin yorumlarına baktım. Silik çıkanların negatif olan çok insan var. OfAma seninde gebelik testin erken silik kuzummmm
Dur sakin ol karaları bağlama.hemen bata varO gebelik testinin yorumlarına baktım. Silik çıkanların negatif olan çok insan var. Of
Ya buda yalancı çizgi çıkarıyormuş öyle diyorlarKızlar şunu deneyen var mı ? Olmadı bunu yapalım 4-5 gün kala
Kan testinden başkasına güven yok o zamanYa buda yalancı çizgi çıkarıyormuş öyle diyorlar
Sabırsızlık canım ya çıkmayacağını bile bile yaptımKızlar cok erken test yapiyorsunuzbenim bat yarin, günüm gecene kadar asla test yapmam cunku bekledigimiz icin stresten bile 1 2 gun ileri atıyor
Denedim ben negatifi gördüm geçen ay canım 5 gün kala yapmıştımKızlar şunu deneyen var mı ? Olmadı bunu yapalım 4-5 gün kala
Yumurtlama görmedin di mi dahakızlar ne diyosunuz yumurtlamaya daha var mı ? Eşim biraz hasta değerlendirme yapamıyoruz 1-2 gündür tam zamanını buldu
Kız sen nasıl duruyorsunKızlar cok erken test yapiyorsunuzbenim bat yarin, günüm gecene kadar asla test yapmam cunku bekledigimiz icin stresten bile 1 2 gun ileri atıyor