- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Yok canım görmedim 13. Gündeyim yarın öbür gün görürüm herhalde dimiYumurtlama görmedin di mi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım görmedim 13. Gündeyim yarın öbür gün görürüm herhalde dimiYumurtlama görmedin di mi daha
Evet kuzm yarın falan görme ihtimalin yüksekYok canım görmedim 13. Gündeyim yarın öbür gün görürüm herhalde dimi
Öff iyileşmesi lazım bu adamınEvet kuzm yarın falan görme ihtimalin yüksek
Grip ilacı ıhlamur ne varsa ver fındık fıstık hastalık falan tanimasınÖff iyileşmesi lazım bu adamın
Benimkide hastaydım yalvar yakar oldu artık hahahaha burnu akıyordu grip gibiydiÖff iyileşmesi lazım bu adamın
Hoşgeldin canımm iyiyiz inşallah sen nasılsın ?Kızlar ben geldimmmm nasilsinizzzz
Hahahah yaa artık yapcaz bişeyler hahahBenimkide hastaydım yalvar yakar oldu artık hahahaha burnu akıyordu grip gibiydi
Yaa ahahah tarhana içirdim sabah sabah yaa bu ne diyo sabahın köründeGrip ilacı ıhlamur ne varsa ver fındık fıstık hastalık falan tanimasın
Garanticiyim benKız sen nasıl duruyorsun
Ben hayalet bir çizgi gördüm ama
Evet kuzum yumurtlamaEki Görüntüle 2934669
Ovuluyasyon testi, Yumurtalama oluyor dimi bugun yarın çatlar herhalde
Ayy evet bende yarın görürüm inş darısı başımaEki Görüntüle 2934669
Ovuluyasyon testi, Yumurtalama oluyor dimi bugun yarın çatlar herhalde
İnşallah kuzummAyy evet bende yarın görürüm inş darısı başıma
AVakodayi normalde çok severim bı haftadır hergun yiyince bikacam artikkkkAyyy hadi inşallah değerlendiriyim şu iki gün ozman ben havuçlarıda avokadolarıda yiyim
Ben hiç yiyemiyorum yaa avakadoyuAVakodayi normalde çok severim bı haftadır hergun yiyince bikacam artikkkk