- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Umarım sağlıklı olur bebislerDoktor 3 4 tekrarlarda testleri var demisti ama simdilik sebepsiz diyorlar kimyasala kalitesiz yumurta ya da sperm dedi doktor kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım sağlıklı olur bebislerDoktor 3 4 tekrarlarda testleri var demisti ama simdilik sebepsiz diyorlar kimyasala kalitesiz yumurta ya da sperm dedi doktor kuzum
Valla ben kimyalsalda yaşadığım belirtiler yaşıyorum göğüs hassasiyeti acı kasık ve bel ağrısı akıntım normale döndü fazla beyaz kremsi akıntım kalmadı bakalımBekle beklee
Biraz erken de dayanamadım karnim çok sis regl olcak gibiyim. Cok afedersin aşırı gaz var hayatımda hiç bu kadar gaz olmamısti bunlar da pek belirti sayılmaz cok umudum yok nedense önümüzdeki ay ovulasyon takibi yapcam nasipse10 gün var daha test yapmadım korkuyorum esimde kiziyor bi bekle diye belirti pek yok dun midemi bozmusum galiba yediklerim rahatsiz etti , kasıklarda batma var o kadar kuzum sende var mi belirti çok erkenn yapmadın mı testi
O bizden sonra@Ceviz hanim Batın kaçtı canım ?
26 ekim@Ceviz hanim Batın kaçtı canım ?
Korkuyorum korkmasam yapacağımda test regli yaklastikca umudum azalıyor@Ceviz hanim sende yap test
Gaz sorunu bende yasiyorum hep yediklerimden zatenBiraz erken de dayanamadım karnim çok sis regl olcak gibiyim. Cok afedersin aşırı gaz var hayatımda hiç bu kadar gaz olmamısti bunlar da pek belirti sayılmaz cok umudum yok nedense önümüzdeki ay ovulasyon takibi yapcam nasipse
Şöyle hepimizin regli gecikse. Son dakika golü olsa.. Benimde hiç umudum yok çünkü. Eşimde kızıyor erkenden test yapmamaKorkuyorum korkmasam yapacağımda test regli yaklastikca umudum azalıyor
Ne zamandır deniyorsun?Size soru bu ay regli olursam aşilamaya geçeyim mi ? Yoksa yeni yılda yeni tedavi diyip ocakta mı başlasam.
Değer artışına bakmadan kimyasal olabilir mi dedi gerçekten yok artık BAT da gelmemiş daha bence kesinlikle sıkma canını üzülme hamileysen etkilemesin seniŞöyle hepimizin regli gecikse. Son dakika golü olsa.. Benimde hiç umudum yok çünkü. Eşimde kızıyor erkenden test yapmama
Daha öncede silik çıkınca kimyasal olmuştum. Ordan umutlanmamam için dedi sanırım. Kan testi için reglini bekle dedi. Bat 24ekim.Değer artışına bakmadan kimyasal olabilir mi dedi gerçekten yok artık BAT da gelmemiş daha bence kesinlikle sıkma canını üzülme hamileysen etkilemesin seni
Amannn öyle ya göreceksin böyle de bak bana tam gazla yaptım mutluyumKorkuyorum korkmasam yapacağımda test regli yaklastikca umudum azalıyor
Hiç korkma bata 9 gün var yaptım akşam 3 ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı öyle öyle gidiyorKorkuyorum korkmasam yapacağımda test regli yaklastikca umudum azalıyor
Deneme surene bağlı kuzum uzun zamandır deniyorsan aşılama başla arkadaşım ilk deneme de ikizlere hamile kaldiSize soru bu ay regli olursam aşilamaya geçeyim mi ? Yoksa yeni yılda yeni tedavi diyip ocakta mı başlasam.
Nasıl negatif atsana bir kuzum hiç çizgi yok muDaha öncede silik çıkınca kimyasal olmuştum. Ordan umutlanmamam için dedi sanırım. Kan testi için reglini bekle dedi. Bat 24ekim.
Ovulasyon yaptım 1-2 saat önce negatif çıktı. Hiç umudum kalmadı kuzum.
Nasıl negatif atsana bir kuzum hiç çizgi yok mu