Tebrikler canım hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah@FUNNDA TEBRIKLER CANIM BEBISLENMISSIN SIMDI BAKTIM ÇOK SEVINDIM BİZLEREDE DUA ET OLURMU HEMEN LISTEYE NAZAR BONCUKLARINI TAKALIM UMUT OLSUN BIZEDE...
Kertenkele 1 dışı kaplan 0 herif tv karşısında resmen sizdiiii örtmedim üzerini uyuyor öyle sınır bastı ya zoruma gitti vallahi o kadar çatlamıştı bugün yarın akşam yapsak catlakligi devam edermi kiDişi kaplankertenkeleyi her şekilde kapar başarılar kuzum bu kupa senin bu gece
Hoşgeldin canımKızlar selam. Ben geldim aranıza. İlk denememdi bu ay. Sonucu çok merak ediyorum. Normalde yumurtlama günlerimde yaptık ama ovulasyon testinde o günler negatif çıktı şaşırdım. Neyse bakalım ilk denemede neler olucak.
Bat 24 Ekim
Ah kuzum benim ya sen yarın akşamı da değerlendir belki de çatlama yarın akşam bilemeyizKertenkele 1 dışı kaplan 0 herif tv karşısında resmen sizdiiii örtmedim üzerini uyuyor öyle sınır bastı ya zoruma gitti vallahi o kadar çatlamıştı bugün yarın akşam yapsak catlakligi devam edermi ki
Kertenkele 1 dışı kaplan 0 herif tv karşısında resmen sizdiiii örtmedim üzerini uyuyor öyle sınır bastı ya zoruma gitti vallahi o kadar çatlamıştı bugün yarın akşam yapsak catlakligi devam edermi ki
Bak bak birde ne dediii önceden çocuk düşünmüyorken uyuyo numarası yapıyordun dedi bak bak laflara ay bende tribe girdim gidip yapışamam öyleAh kuzum benim ya sen yarın akşamı da değerlendir belki de çatlama yarın akşam bilemeyiz
Bak bak intikam alıyor senden kız çok fenaBak bak birde ne dediii önceden çocuk düşünmüyorken uyuyo numarası yapıyordun dedi bak bak laflara ay bende tribe girdim gidip yapışamam öyleyarın akşam kendi gelir hem dr demişti gün aşırı diye bizim 2 günde 1 olur napak yani nasipse olur o bugün komsuma doğduluga gittim 1 kezde kalmış ya 1 kezdeeee abi dedim.ne yiyip ne içiyorsunuz siz
Hiç sorma dişlerini sokcem onun
Göstercem ben ona intikamım ağır olucak agIr yarın ben dadılık yapicam öğlene kadar yatayım sabah erken gidicem hayırlı geceler kızlar size no stres aman ha dolacak o göğüsler inanın olurmuBak bak intikam alıyor senden kız çok fenaolsun kuzum Rabbim rızkı varsa o ilişkiden hamile kalırsın ben zaten anlamıyorum bu pat diye 1 ay isteyip o ayın sonunda hamile kalanları çözemedim hergün de yapsak bizde olmuyor ne hikmetse
Ay ay naza çekiyor biliyor ya bebiş istediğinizi ondan sana naz napıyor kuzumBaşı ağrıyormuş ay bunlar benim laflar yaa
İyi geceler kuzum Allah razı olsun umarım göbüşler dolacak inşallah tez vakitteGöstercem ben ona intikamım ağır olucak agIr yarın ben dadılık yapicam öğlene kadar yatayım sabah erken gidicem hayırlı geceler kızlar size no stres aman ha dolacak o göğüsler inanın olurmu
Isın şakası çok yoruluyor kuzum cokkk devlet hastanesi yanında eczanede çalışıyor teknisyen aynı zamanda 6 da eczaneyi kapatıyor 9akaadar zeytinlerin başına gidiyor sabah 6.30 kalkıyoruz bugün sofrada uyuklamaya başladı çorbasını zor bitirdi kıyamadım bakk yineAy ay naza çekiyor biliyor ya bebiş istediğinizi ondan sana naz napıyor kuzum
İyi geceler kuzum Allah razı olsun umarım göbüşler dolacak inşallah tez vakittesen hiç ummadığı zamanda al intikam kuzum bu aralar üstüne gitme sana lazım
Aynen öyle kuzum işin gırgırıIsın şakası çok yoruluyor kuzum cokkk devlet hastanesi yanında eczanede çalışıyor teknisyen aynı zamanda 6 da eczaneyi kapatıyor 9akaadar zeytinlerin başına gidiyor sabah 6.30 kalkıyoruz bugün sofrada uyuklamaya başladı çorbasını zor bitirdi kıyamadım bakk yine
su çatlama patlama bitsin gostercem ben ona