- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
İnşallah canım hayırlı sağlıklı bı sekilde doğum günü hediyesi olarak gelir miniğin sanaBen bu ay klomen catlatma ignesi kullanmadım . 2 sefer kullanmıştım klomen mahvediyor beni yaramıyor galiba bu ay ovulasyon takibine basladim tekrardan birde yumurta masajı azicik tempolu yuruyusler bolca beslenme birde beklemeyecegim yumurtayi bulana kadar iliski olmuyordu bu ay o hatayi yapmayacağım 2 gunde bir devam eşim ovulasyonu bırak beni takip et diyor bakalım inşallah bebegim annesine en güzel doğum günı hediyesini verirbir de yarın maydonoz süt olayını yapacağım birazdan maydonoz alıp şifa olur inşallah başka bilgiler verirseniz denerim
Allahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Allahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum bol bebisli sene olur hepimiz için inşallah 2021 çıkmadanEvet hiç sevmiyor gebelik testi almama bile kızıyor bi bekle geçsin bakalım evde niye yedekliyorsun diyorvitaminleri kullaniyorum bende pekmezide esime iciriyorum çok sükür tüm testlerimiz degerlerimiz güzel bebisi bekliyoruz işte arı sütü polen bu karisimi önümüzdeki ay olmazsam alacağım bu ay çok vitamin var d vit kullaniyorum hep dusuk cıkıyor bende
Amin inşallah canım yaaaa bu ay uğurlu gelicek herkeseeee inanıyorumAllahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
aminAllahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Canım diğer testlerin nerede onları da at istersen ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama olabilmesi içinKizlar ovulasyon testi devam etmem lazım mı var mı daha
Birazdan atarım canim önceki Testler hep silikti ilk defa bu kadar koyu ciktiCanım diğer testlerin nerede onları da at istersen ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama olabilmesi için
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiinAllahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Amin canım Allah razı olsun İnşallahAllahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Amiin rabbim insallahAllahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim Magnifiaque maibu yoncambenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Devam canım daha olmamışKizlar ovulasyon testi devam etmem lazım mı var mı daha
Mrb canim en alttaki ilk gün en üstteki bugününCanım diğer testlerin nerede onları da at istersen ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama olabilmesi için
Sanki yumurta var gibiMrb canim en alttaki ilk gün en üstteki bugünün
Ooo değerlendir bugün benceeKızlar merhaba biz 3 aydır deniyoruz.Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle denedim üzerinde yazı yazmayan bugüne ait sizce yumurtlama mı?