Bu ay ilk defa yapıyorum o yüzden hiç anlamıyorum canimSanki yumurta var gibi
Bende bu ay başladım canim çok anlamıyorum ama pik sanki baya koyuKızlar merhaba biz 3 aydır deniyoruz.Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle denedim üzerinde yazı yazmayan bugüne ait sizce yumurtlama mı?
Bende bilmiyorum ama önceki günlere göre baya koyu değerlendiriyimBu ay ilk defa yapıyorum o yüzden hiç anlamıyorum canim
Bende bu ay başladım canim çok anlamıyorum ama pik sanki baya koyu
Bence de canim kesinlikleBende bilmiyorum ama önceki günlere göre baya koyu değerlendiriyim
Canım sen testine devam et genede ne olur ne olmaz bugünü değerlendirMrb canim en alttaki ilk gün en üstteki bugünün
Bugünü değerlendir canım yumurtlama görünüyor testine de devam et inşallah hayırlı güzel haberler alırızKızlar merhaba biz 3 aydır deniyoruz.Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle denedim üzerinde yazı yazmayan bugüne ait sizce yumurtlama mı?
Mrb canim en alttaki ilk gün en üstteki bugünün
Evet cnm bugün yumurtlama 3 gün değerlendirKızlar merhaba biz 3 aydır deniyoruz.Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle denedim üzerinde yazı yazmayan bugüne ait sizce yumurtlama mı?
Ay hadi inşallah hepimiz güzel haberler alalımmmmBugünü değerlendir canım yumurtlama görünüyor testine de devam et inşallah hayırlı güzel haberler alırız
Tmmdır 3 gün üst üste değerlendiryimmEvet cnm bugün yumurtlama 3 gün değerlendir
Hem değerlendirip hem devam edeceğim canim tesekkurlerCanım sen testine devam et genede ne olur ne olmaz bugünü değerlendir
Böyle oldum mu iki gün üst üste mi değerlendiriyoruz canimEki Görüntüle 2929214 canim bu şekilde oluyo. T çizgisi daha koyu
Canim testlerini yaparken su saatlere dikkat et 12.00 ile 16.00 arası ya da 20.00 ile 22.00 arası bu saatlere özen göster yapmadan 1 saat önceden sıvı alımı kesersen daha sağlıklı sonuç alırsın yumurtlama olmuş 3 gün değerlendir inşallah hamiş kalırsın canım havuç ye çatlama göresiye kadar bugünden başla 7 gün avakado yemeye çalış baya yararlıKızlar merhaba biz 3 aydır deniyoruz.Bu ay ilk defa ovülasyon testiyle denedim üzerinde yazı yazmayan bugüne ait sizce yumurtlama mı?
Sperm problemin varsa bir dolu bir boş ama yoksa 3 gün değerlendirme oluyor canımHem değerlendirip hem devam edeceğim canim tesekkurler
Böyle oldum mu iki gün üst üste mi değerlendiriyoruz canim
Amin canım insallahhh ben çok güzel bihaber aldım bir markete cv bırakmıştım yarın görüşmeye çağırdılar işkur destekli ise alacaklarmış 3 ay ama olsun sonra beğenirlerse devam ettirceklermis 3 ay bile olsa oyalanacak biseyler buldumAllahım yarın cuma sen görüyorsun kullarını bizede annelik duygusunu tattır Rabbim sen ol dersin neler olmaz ki kün fe yekünisteyen bekleyen çaba gösteren herkeze nasip et hayırlısı ile göbüşler dolsun Aminnn bu topic deki herkez hamiş kalsın @tiniminihaniim @Magnifiaque maibu @yoncakolyembenim Annesiyim123 yazmadığım tüm kızlar sonabahar bize uğurunu getirsin
Oooo süper kuzum hadi hayırlı olsun şimdidenAmin canım insallahhh ben çok güzel bihaber aldım bir markete cv bırakmıştım yarın görüşmeye çağırdılar işkur destekli ise alacaklarmış 3 ay ama olsun sonra beğenirlerse devam ettirceklermis 3 ay bile olsa oyalanacak biseyler buldum
Aynen cnm hatta 3 gün degerlendirirsen daha iyi olurHem değerlendirip hem devam edeceğim canim tesekkurler
Böyle oldum mu iki gün üst üste mi değerlendiriyoruz canim
Hayırlı olsun cnmAmin canım insallahhh ben çok güzel bihaber aldım bir markete cv bırakmıştım yarın görüşmeye çağırdılar işkur destekli ise alacaklarmış 3 ay ama olsun sonra beğenirlerse devam ettirceklermis 3 ay bile olsa oyalanacak biseyler buldum
Bunu bende merak ediyorum canım. Bitince hemen baslicaz adet gününe kadar caliscaz cunku günümüz uzayabilir yine yumurtlama günümüz degisebilirKızlar benim reglim 4. gün son buluyor. Yumurtlama tarihimde değişiklik olur mu sizce?
Canim testlerini yaparken su saatlere dikkat et 12.00 ile 16.00 arası ya da 20.00 ile 22.00 arası bu saatlere özen göster yapmadan 1 saat önceden sıvı alımı kesersen daha sağlıklı sonuç alırsın yumurtlama olmuş 3 gün değerlendir inşallah hamiş kalırsın canım havuç ye çatlama göresiye kadar bugünden başla 7 gün avakado yemeye çalış baya yararlı
Anladım canım benim hayırlısı olsun inşallahÇoook teşekkür ederim canım tavsiyelerin içinSıvı alımına hep dikkat ettim saat için de şöyle bi açıklama yapayım.Anneme ya da kayınvalideme gidince saat akşam 22yi geçiyor.O yüzden mecburen işten çıkıp eve gelince yapıyordum bu saatlerde.iş yerimde müsait diil test yapmak için