- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Yok canım ne kacırması sen de bismillah illa koyu olcak yapcaz diye bekleme belli aralıklar la yapın yine takip yap koyu olunca da yaparsanız boylelıkle kacırmıs olmazsınArkadaşlar size bir sorum olacak. Bugün bir akıntı farkettirmeden kendimde ip gibi uzuyor ve beyaz yumurtlama akıntısı olması imkansız gibi ? Daha 2 gün önce bitti adetim E Emine1990OKYANUS302
Umutsuz olma bi bakmıssın olmus olcak ya bu kadarNe ağrım var ne başka bişey. Kuru kuru bekloyoz bakalimmm
CAnim sen başka ovulasyona cok güvenme. Adetten sonraki donemler en verimli dönemler.Değerlendirmedim bugün ovülasyon yapıp değerlendiricem
Kaçırmış mıyımdır
Muhtemelen ne bılım ben erken yumurtlama oldugunda erken oluyorum 26 gün oldugum da oluyoBenim hiç değişmediği için ondan dddim 10.pik gördüğümde ozamn dört gün erken olmam lazım ama olmuyorum
İnsallh canım bekliyoruzUmutsuz olma bi bakmıssın olmus olcak ya bu kadar
Bilmiyorum ki canimm. Bence benim dediğim gibi oluyo benimki. Akıntım pazar bitti zaten Çarşamba perşembe çatlıyor iki gün akıntım olup bitiyo heralde..Muhtemelen ne bılım ben erken yumurtlama oldugunda erken oluyorum 26 gün oldugum da oluyo
O zaten tamam da acaba yumurtlamayı mı kaçırdım dedimYok canım ne kacırması sen de bismillah illa koyu olcak yapcaz diye bekleme belli aralıklar la yapın yine takip yap koyu olunca da yaparsanız boylelıkle kacırmıs olmazsın
Olabilir canım tabiBilmiyorum ki canimm. Bence benim dediğim gibi oluyo benimki. Akıntım pazar bitti zaten Çarşamba perşembe çatlıyor iki gün akıntım olup bitiyo heralde..
Hayırlısı bakalım canım adettin bittiği günden otibaren iki güne ilişki oldu. Heralde varsa tutmuştur artikk yoksada nasip ne diyelimmmOlabilir canım tabi
Yok canım öyle kaçırmış olmazsınO zaten tamam da acaba yumurtlamayı mı kaçırdım dedim
Hayırlısı olsun insallah bu ay alırız güzel haber tek dileğim buHayırlısı bakalım canım adettin bittiği günden otibaren iki güne ilişki oldu. Heralde varsa tutmuştur artikk yoksada nasip ne diyelimmm
Yok 2 günde bir değerlendiriyoruz zaten ama yeni olunca acaba dedim kaçırdım mıYYook kaçırmadım daha ama sen iki güne bir ilişkide bulun. Bekleme pik gotcem diye. Ben geçen ay öyle yaptım muhtemelen denk gelmedi. Sadece ovulasyonla ilişki olmazmis.
Yokk canım iki güne koyulaşır sen değerlendir. Akintimda varsa yumurtlama basliyo. Akıntım uzamayip topak şeklinde olduğunda çatlamış oluyo ordanda takip edebilirsin..benim akıntım yoğun olduğu için biliyorum. Ayın 3-12 arası hep akıntım vardı benim.Yok 2 günde bir değerlendiriyoruz zaten ama yeni olunca acaba dedim kaçırdım mı
İnsallh canimmHayırlısı olsun insallah bu ay alırız güzel haber tek dileğim bu
Evet benimde öyle sanki bişeyler akıyor bendenYokk canım iki güne koyulaşır sen değerlendir. Akintimda varsa yumurtlama basliyo. Akıntım uzamayip topak şeklinde olduğunda çatlamış oluyo ordanda takip edebilirsin..benim akıntım yoğun olduğu için biliyorum. Ayın 3-12 arası hep akıntım vardı benim.
Evvet canim . Takip edince zaten anlıyorsun..bu günler en verimli dönemler akıntım bitine kadar değerlendirin. Ben öyle yaptım. Şimdi yine iki güne bir ilişki oluyoo.Evet benimde öyle sanki bişeyler akıyor bendenya ilk defa dikkat ettim birde ilk ovülasyon denemem ondan dedim acaba diye 2 günde bir değerlendiricem yumurtlama ve çatlamada arka arkaya diye düşündüm
Sizin bat batlar ne zaman kızlar buraya yazıyorum diye aralik ayi topigine yazmışım
24 Aralık diyecektim24 kasim canım benim