- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Sende kasımda kalmışsın bak az kalmış hadi hayırlı haberlerle insallah24 Aralık diyecektim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende kasımda kalmışsın bak az kalmış hadi hayırlı haberlerle insallah24 Aralık diyecektim
Aynennn Kasım şokunu atltamadimmm ovuya çok guvenmistimmm İns canimm var daha bakalimmm on gün. Senin nezamn..kaçıncı olcak senin bebekSende kasımda kalmışsın bak az kalmış hadi hayırlı haberlerle insallah
Benim 11 ocakSizin bat batlar ne zaman kızlar buraya yazıyorum diye aralik ayi topigine yazmışım
2.olacak kısmetse 29 yaşımı bitirdim 30 un içindeyim artık bitane daha olsun dedim ama ilkinde ki gibi kolay olmayacak baya nazlı galiba yeni bati da 10 Ocak bakalim ovulasyon testine guvenicez bu ay daAynennn Kasım şokunu atltamadimmm ovuya çok guvenmistimmm İns canimm var daha bakalimmm on gün. Senin nezamn..kaçıncı olcak senin bebek
Seninle hemen hemen aynıyız kuzu 10 Ocak benim de başladın mı ovulasyon aBenim 11 ocak
Bu artık pik dimi canimBugun de böyle
Eki Görüntüle 2969650
Benimde ikinci canım. İlkinde ikici ayda direk olmuştu..bunda bı sene oldu hala olmadı gerçi kistim.varmis ondan olmadı sonrada 5 ay ilaç kullandım derken geçti gitti seneler bende 31deyim2.olacak kısmetse 29 yaşımı bitirdim 30 un içindeyim artık bitane daha olsun dedim ama ilkinde ki gibi kolay olmayacak baya nazlı galiba yeni bati da 10 Ocak bakalim ovulasyon testine guvenicez bu ay da
Bakk bu sefer pik olmuş canimmmm
Evvet pik oluyooBu artık pik dimi canim
Şu an yumurta salinmaya başladı bı iki gün içinde yumurta olacak nezamn catlicak onu bilmiyoruz ama . O yüzden değerlendirmek lazım canimmmBu artık pik dimi canim
Canım bat 11ocaga göre erken yumurtlucan sende. Daha çokmus seninBenim 11 ocak
Başladım hatta akıntım oldu dünSeninle hemen hemen aynıyız kuzu 10 Ocak benim de başladın mı ovulasyon a
Evet bende bu sebeple inanmadım yumurtlamaya. Çünkü 30 günde bir adetimCanım bat 11ocaga göre erken yumurtlucan sende. Daha çokmus senin
Siz başladınız öıSeninle hemen hemen aynıyız kuzu 10 Ocak benim de başladın mı ovulasyon a
Birbirimize destek verelim o haldeBu artık pik dimi canim
Zaman çok çabuk geçiyor anlamıyor insan ilk çocuğun kiz mi erkek mi kaç yaşında insallah bu ay seninle olur bebisin daha fazla bekletmez annesiniBenimde ikinci canım. İlkinde ikici ayda direk olmuştu..bunda bı sene oldu hala olmadı gerçi kistim.varmis ondan olmadı sonrada 5 ay ilaç kullandım derken geçti gitti seneler bende 31deyim
Yap bakalım canimmm. Nezamn olcak bu ay ilk denemen.Evet bende bu sebeple inanmadım yumurtlamaya. Çünkü 30 günde bir adetim
İns canimmm 4 yaşında bı oğlum var. Sizinki?Zaman çok çabuk geçiyor anlamıyor insan ilk çocuğun kiz mi erkek mi kaç yaşında insallah bu ay seninle olur bebisin daha fazla bekletmez annesini