Canim bencede ovu olmasada olur bugün . Ben bı tane kullandım 5 tane daha duruyo belki gelen ay yaparimmmŞimdi yaptım canım pik benim bugun sabah da koyuydu zaten ilişki de oldu sımdı kızdı eşim de zaten yaptık niye bi daha yapıyosun test diyezaten yapcaz dedik ya diye biz kadınlar cidden takıntılıyız bide karısma bana ya sanane dedim bitsin bi daha almayacam ona göre dedi he he dedim gectim artık ,
İnsallah olmustur gelecek aya gerek kalmaz insallah benim de olur da bi daha al dememCanim bencede ovu olmasada olur bugün . Ben bı tane kullandım 5 tane daha duruyo belki gelen ay yaparimmm
İnsalllh canimmmİnsallah olmustur gelecek aya gerek kalmaz insallah benim de olur da bi daha al demem
Canım senin geçen ayda böyleydi sanki degilmiEki Görüntüle 2969305
Buda aksam ki
Evet canım gecen ay ki bu kadar da degıldi ama progesteron baktırmıstım yumurtlamam olmustu gecen ay taktım ya ondanCanım senin geçen ayda böyleydi sanki degilmi
Catloyodir canım . Yarın siliklesir ozamnEvet canım gecen ay ki bu kadar da degıldi ama progesteron baktırmıstım yumurtlamam olmustu gecen ay taktım ya ondanama demiştim size yumurtladım diye arastırdım cunku her kesin oyle cıkcak diye bi sart yok suan zaten Kasım agrısından ölüyorum ne oluyo içerde bilemiyorum sol kasık yine
Benim sadece göbek deliği etrafında var acı onun haricinde biseyim yokk. Onuda saymıyorum çünkü her ay oluyo oEvet canım gecen ay ki bu kadar da degıldi ama progesteron baktırmıstım yumurtlamam olmustu gecen ay taktım ya ondanama demiştim size yumurtladım diye arastırdım cunku her kesin oyle cıkcak diye bi sart yok suan zaten Kasım agrısından ölüyorum ne oluyo içerde bilemiyorum sol kasık yine
Evvet akşamki daha koyu canimm..yarın ya siliklesir yada dahada koyulaşır. Bence siliklescekÜstteki sabah altta ki aksam aksam sanki daha mı koyu E Emine1990 valla sol tarafı cok görmek isterdim sanırım soldan yumurtluyorum agrıyo kasıgım acayip
Eki Görüntüle 2969320
Az önce yaptım aynı dediğin gibi oldu yeni yapmış gibiBu arada bi sey öğrendim kuruyan teste su damlatınca yeniden yeni yapmış gıbı tazelenıyo sımdı denedimkızarıyo kuruyan yeri bilmeyen belki dener
Yeniden bakmak için muazzamAz önce yaptım aynı dediğin gibi oldu yeni yapmış gibi
Hepimiz öyleyiz bi sen değil vallahi su damlatırken aynı şeyi kendime dedim kafayı tırlattık ya hadi hayırlısıYeniden bakmak için muazzamAllah on iyice kafayı yedim artık
Bana da öyle geliyo yaptık bugun yarında yapcaz carsamba da yapcaz artıkEvvet akşamki daha koyu canimm..yarın ya siliklesir yada dahada koyulaşır. Bence siliklescek
Hayırlısı canimm.Bana da öyle geliyo yaptık bugun yarında yapcaz carsamba da yapcaz artık
İnsallah canım umarım olur gordum dıger grubta burda kimyasal gecıren bu ay hamile Virgo women vardıHayırlısı canimm.
Virgo da mı kimyasal geçirdiİnsallah canım umarım olur gordum dıger grubta burda kimyasal gecıren bu ay hamile Virgo women vardı35kvk bak hemen kalmış kimyasal sonrası