Hadi hayırlısı olsun inşallah canim guzel haberler alalım artikBaşladım hatta akıntım oldu dün
Benim reglimin 4.gunu haftasonu ancak başlarım canim senin ne zaman bitti reglSiz başladınız öı
Evet olalım bende bu ay ilk denicem ovulasyonBirbirimize destek verelim o halde
Aaa öyle mi benim de 3 yaşında bir oğlum var yanına arkadaş ariyor resmenn bide pandemiden dolayı sürekli evdeydim çocuklar kötü oldu onlar içinde bu durumİns canimmm4 yaşında bı oğlum var. Sizinki?
Evet canım ama benim gecen ay da ilk attığım gibiydi yumurtlamam olmustu progesteron baktırmıstım bu sefer daha koyuyu da gordum ovulasyon daBu artık pik dimi canim
Pandemi çok etkiledi canım. Ben bu sene spor kursa falan gönderiyorum iyi geliyo çocuğa.Aaa öyle mi benim de 3 yaşında bir oğlum var yanına arkadaş ariyor resmenn bide pandemiden dolayı sürekli evdeydim çocuklar kötü oldu onlar içinde bu durum
Aydan aya değişiyor o zaman canımEvet canım ama benim gecen ay da ilk attığım gibiydi yumurtlamam olmustu progesteron baktırmıstım bu sefer daha koyuyu da gordum ovulasyon da
Bizim buralar da yok ya istanbuluj içinde var orası da uzak kalıyor bayagiPandemi çok etkiledi canım. Ben bu sene spor kursa falan gönderiyorum iyi geliyo çocuğa.
Tabi günü bile degısıyo ben normal de 12 13 gorurdum dun de koyuydu 14 15 gordum bu sefer koyuyuAydan aya değişiyor o zaman canım
Ayyy çok heyecanlandım bian önce başlamak istiyorumTabi günü bile degısıyo ben normal de 12 13 gorurdum dun de koyuydu 14 15 gordum bu sefer koyuyu
Ben polatlidayim küçük bı yer olmasına rağmen herşey var canimmBizim buralar da yok ya istanbuluj içinde var orası da uzak kalıyor bayagi
Benim 10.gunde pik görüyorum iki aydirAyyy çok heyecanlandım bian önce başlamak istiyorumen erken kaçıncı günü yumurtlama oluyot peki
Ben 10 da 11 de gordum en erken ama 20 li yaslarda incirle 9 günü yumurtladıgımı biliyorum bünyeye baglıAyyy çok heyecanlandım bian önce başlamak istiyorumen erken kaçıncı günü yumurtlama oluyot peki
Ankara'nın gozunu seveyim canım o konu da masallahı varBen polatlidayim küçük bı yer olmasına rağmen herşey var canimm
Evet hem herşey var hemde ulaşımı kolay hemde fiyatları uygun..o yüzden gitmiyoruz burdan çocuğun her istediğini yapabiliyoruz cunkuAnkara'nın gozunu seveyim canım o konu da masallahı var
Hic gelmedim ama çok merak ediyorum Ankara yiBen polatlidayim küçük bı yer olmasına rağmen herşey var canimm
Beklerim canimm..sen nerdesinHic gelmedim ama çok merak ediyorum Ankara yi
Yumurtlamayı görünce havuc da içeyim bari catlamasına yardım etsinhiç erinmem
Eki Görüntüle 2969725