- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Hadi hayırlısıyla piki görürsün ve tutturursun inşallahBende ovülasyona başladım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısıyla piki görürsün ve tutturursun inşallahBende ovülasyona başladım hayırlısı
Hayırlı olsunBende ovülasyona başladım hayırlısı
İnşallahHadi hayırlısıyla piki görürsün ve tutturursun inşallah
Sen ne yaptın nasılsınHadi hayırlısıyla piki görürsün ve tutturursun inşallah
Sağolun. İlk defa yapıyorum bakalım ne olacakHayırlı olsun
Pik gördüğün dahil 3 gün canımPik gördüğümü değerlendirmem lazım dimi
İns hemen pik gorirsun canimmm. Yine koyu gibi öyle iki üç güne kadar olurSağolun. İlk defa yapıyorum bakalım ne olacak
Evvet pik ve sonrası. Pik onceside iyi oluyor diyo doktorlar canimmPik gördüğümü değerlendirmem lazım dimi
Çok şükür iyiyim kuzum piki görmeyi bekliyorum kahrolası pko dan bıktım keşke bu kadar uzamasa yumurtlamamSen ne yaptın nasılsın
Okyanus sen yaptinmi yine testttSen ne yaptın nasılsın
Aaaa daha görmedin.mi bu kadar uzuyormu canimmmÇok şükür iyiyim kuzum piki görmeyi bekliyorum kahrolası pko dan bıktım keşke bu kadar uzamasa yumurtlamam
Evet bazı zamanlarda bu kadar uzayabiliyorAaaa daha görmedin.mi bu kadar uzuyormu canimmm
İnşallahİns hemen pik gorirsun canimmm. Yine koyu gibi öyle iki üç güne kadar olur
Pik öncesini bilemem ama 2 günde 1 değerlendiricemEvvet pik ve sonrası. Pik onceside iyi oluyor diyo doktorlar canimm
Şimdi yaptım canım pik benim bugun sabah da koyuydu zaten ilişki de oldu sımdı kızdı eşim de zaten yaptık niye bi daha yapıyosun test diye zaten yapcaz dedik ya diye biz kadınlar cidden takıntılıyız bide karısma bana ya sanane dedim bitsin bi daha almayacam ona göre dedi he he dedim gectim artık ,Okyanus sen yaptinmi yine testtt
O gün attıkların koyuydu senin gece olmustur benceÇok şükür iyiyim kuzum piki görmeyi bekliyorum kahrolası pko dan bıktım keşke bu kadar uzamasa yumurtlamam
Yaaa bayıldım çok güzel olmuş eline emeğine sağlık canim ben saldan ötesini oremiyorum2Tulum arkası
Eki Görüntüle 2969115
Evet bazı zamanlarda bu kadar uzayabiliyor
Evvet bende öyle yaptım geçen aya ovulasyona çok güvenip sadece iki gün değerlendirmiştik yani planlı bişey olamisti. Bu ay iki güne bir degerlendirdk hepPik öncesini bilemem ama 2 günde 1 değerlendiricem