- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim mekapin değeri düşmüş geri ona uzuldumm. Okumussundur belkiSlm kızlar nasılsınız ne yapıyorsun Z test yaptıran ovulasyon yapan bugün kimler var
Sıvı tükettim aöa bu saatte yapsam olur muKanaman yok şu an bekle biraz canimm.belki yeniden artarr. Acaba cizgin duruyomu bı tekrar test yapsana. Kuruma çizgisi miydi yani hepmi cikiyodu o cizgi
Yaaa okudum ilk değeri neydiCanim mekapin değeri düşmüş geri ona uzuldumm. Okumussundur belki
Ben adet oldum bekliyom artikk rahatça..Slm kızlar nasılsınız ne yapıyorsun Z test yaptıran ovulasyon yapan bugün kimler var
Gebeliğin sıvıyla ilgisi yok canimmSıvı tükettim aöa bu saatte yapsam olur mu
Testim duruyor hala belirgin çizgiKanaman yok şu an bekle biraz canimm.belki yeniden artarr. Acaba cizgin duruyomu bı tekrar test yapsana. Kuruma çizgisi miydi yani hepmi cikiyodu o cizgi
Yeni teste bakmak lazım canımTestim duruyor hala belirgin çizgi
Hayırlı haberlerin gelsin öbür ayBen adet oldum bekliyom artikk rahatça..
K.degeri 3.47 çizgisi belli oluyo artikYaaa okudum ilk değeri neydi
İnsss. Kekik çayı içiyorum adet sokuyomus iyice temizleyin içimi yeni yumurta sağlıklı çabuk gelsin dedimHayırlı haberlerin gelsin öbür ay
Adet oldu mu kuzum yassK.degeri 3.47 çizgisi belli oluyo artik
Yokkk. Tekrar test yapsa cizgini bı daga görelim dedim bakalım duruyomu çizgiAdet oldu mu kuzum yass
En güzelini yaptın iyi oluyor ve bu ay çörek otu yeİnsss. Kekik çayı içiyorum adet sokuyomus iyice temizleyin içimi yeni yumurta sağlıklı çabuk gelsin dedim
Corek otu ne işe yariyoEn güzelini yaptın iyi oluyor ve bu ay çörek otu ye
Birdaha yapsın beklesin adet gelene kadar umut varYokkk. Tekrar test yapsa cizgini bı daga görelim dedim bakalım duruyomu çizgi
Yumurta gelistiyor çok güzelCorek otu ne işe yariyo
Bencede canimmmBirdaha yapsın beklesin adet gelene kadar umut var
Oylmei yoğurda karıştırıp yerimmm. Geçen ay eşim hastaydı adetliydim bende üç dört gün kekik çayı içtik ondanmidir bilmiyorum ama erken yumurtladim cizginde çok koyuydu. Bu ay yine iciyim dedimYumurta gelistiyor çok güzel
Yap kuzum çok iyi geliyorOylmei yoğurda karıştırıp yerimmm. Geçen ay eşim hastaydı adetliydim bende üç dört gün kekik çayı içtik ondanmidir bilmiyorum ama erken yumurtladim cizginde çok koyuydu. Bu ay yine iciyim dedim