Keşke bekleseydin ozamn canimm daha net sonuç alırdinEn az 1 l sıvı da aldm bunu yapmadan önce ama niyeyse bu ay gram umudum yok neden böyle acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bekleseydin ozamn canimm daha net sonuç alırdinEn az 1 l sıvı da aldm bunu yapmadan önce ama niyeyse bu ay gram umudum yok neden böyle acaba
Anlamadım ki. Hala devam ediyor belirtilerim ama. Çok üzüldükNiyeeee. Düşmüş değerinin. Tuhhh canım.
Evvet bende üzüldüm cizginde belirgindi. Dur bakalım canım daha varr bekle biraz daha belirtilerin devam ederse yine test yap canimAnlamadım ki. Hala devam ediyor belirtilerim ama. Çok üzüldük
Şuan sıvı alımını kestim 2 saat sonra test yapıcam bir dahaKeşke bekleseydin ozamn canimm daha net sonuç alırdin
Daha koyu çıkabilir kaçıncı Gündesin canimŞuan sıvı alımını kestim 2 saat sonra test yapıcam bir daha
Ne belirtin var canım neden düştü acabaAnlamadım ki. Hala devam ediyor belirtilerim ama. Çok üzüldük
Acaba vardı da düştü mü? Ama kanamam da olmadıEvvet bende üzüldüm cizginde belirgindi. Dur bakalım canım daha varr bekle biraz daha belirtilerin devam ederse yine test yap canim
Midem çok bulanıyor ve kasıklarım çok ağrıyorNe belirtin var canım neden düştü acaba
Canım ben sana demiştim ya benimde bu şekilde oldu diye idrar yolu enfeksiyonun olabilir kaset testi pozitif cikariyor ve kasık ağrısı gibi belirtiler yapıyor dikkat et benceAcaba vardı da düştü mü? Ama kanamam da olmadı
16 17 yumurtlama 18 de çatlama oldu yani bugün çatlamadan sonraki 10. GünDaha koyu çıkabilir kaçıncı Gündesin canim
Yani canım düşse dediğin gibi kanama olur zaten cooook yeniydi. Belki dolleniyordu olmadı. Hiç bilmiyorummki canım beklicez. İki gün sonra test yap istersen bı bakAcaba vardı da düştü mü? Ama kanamam da olmadı
Ama beta da düşük değildi. Ben ona güvenmiştimCanım ben sana demiştim ya benimde bu şekilde oldu diye idrar yolu enfeksiyonun olabilir kaset testi pozitif cikariyor ve kasık ağrısı gibi belirtiler yapıyor dikkat et bence
Seninle aynı olan bı arkadaş dün test yaptı silik çizgi oldu . İstersen gebelik bı dene varsa16 17 yumurtlama 18 de çatlama oldu yani bugün çatlamadan sonraki 10. Gün
Evvet beta degerin iyiydi yükselme ihtimali vardı canım.Ama beta da düşük değildi. Ben ona güvenmiştim
Neden böyle oldu acaba.Evvet beta degerin iyiydi yükselme ihtimali vardı canım.
Maalesef yanımda yok adetime de az kaldı zaten bekliycem bu ay gecikirse yaparm eczaneler fln bana çok uzakSeninle aynı olan bı arkadaş dün test yaptı silik çizgi oldu . İstersen gebelik bı dene varsa.
Ozamn canım bekle. Ovu testi yap t çizgisi çok koyu olunca gebe oa ihtimali var diyorlarMaalesef yanımda yok adetime de az kaldı zaten bekliycem bu ay gecikirse yaparm eczaneler fln bana çok uzak
Hiç fikrim yok canimm.Neden böyle oldu acaba.
Kanaman yok şu an bekle biraz canimm.belki yeniden artarr. Acaba cizgin duruyomu bı tekrar test yapsana. Kuruma çizgisi miydi yani hepmi cikiyodu o cizgiNeden böyle oldu acaba.