- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Aminn İnşallah kuzumİnsallah rabbim nasip ederse insallah seviyorum ben de örgü örmeyi de giydirmeye de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn İnşallah kuzumİnsallah rabbim nasip ederse insallah seviyorum ben de örgü örmeyi de giydirmeye de
Ör canım bende çok severim örgütü fırsatım olmuyo artikk bende stresi falan aliyo kesinlikle başla.Yaa çok güzel oluyor örgü şeyler keşke bende örmeyi bilebilsem
Kayinvalidemle önceden örmüş örgü elbise getirmiş. Nasip.olur insalllhŞortlu bebek tukunları oluyo ya onlardan basladım nette gordum de insallah nasip olur
Eki Görüntüle 2960234
Denemeye çalışıcamÖr canım bende çok severim örgütü fırsatım olmuyo artikk bende stresi falan aliyo kesinlikle başla.
Bende amigurumi almıştım a101den hayvan yapmalık bebeğim olursa ona oyuncak diye baslayamadım bi fırsatm olmadıDenemeye çalışıcam
Amigurami de güzel oluyor dene bence yapabilirsinBende amigurumi almıştım a101den hayvan yapmalık bebeğim olursa ona oyuncak diye baslayamadım bi fırsatm olmadı
Bi de gösteriyo dergisinde asamaları yaparım canım öyle yetenegim var da çalıştgmdan fırsat olmuyorAmigurami de güzel oluyor dene bence yapabilirsin
Yaa ne iş yapıyorsun ?Bi de gösteriyo dergisinde asamaları yaparım canım öyle yetenegim var da çalıştgmdan fırsat olmuyor
Fabrikada çalısıyom canımYaa ne iş yapıyorsun ?
Anladım Allah kolaylık versin kuzumFabrikada çalısıyom canım
Sağol kuzum teşekkürlerAnladım Allah kolaylık versin kuzum
Adetime 5 gün var çok da sıvı almıştım dayanamadm ovülasyon testi yaptm bakarmısn canımSıkma canını bence kendi galiye almıyorsa kesinlikle sen dolanma pesinde kendi istesin yine de karısmayım aranızdaki ilişkiler ama ben olsam ugrasmazdım isteyecek nede olsa o yüzden zamana bırak yırtınma
Benim 0.10 çıktı sonucumİnsallah vardır canım ben de de valla cok heycan sabırsız oldum yapmayacaktım bugun dayanamadım iki kez aldım geri bıraktım testi de
Niyeeee. Düşmüş değerinin. Tuhhh canım.Arkadaşlar ben tekrar beta yaptırdım. 0.10 çıktı
Baya koyu cikmisss canimmm. İns tutmusturrrrBata 5 gün var ve aşiri sıvı da aldim bunu yapmadan önce
Yap canım insan oyalaniyof böyle şeylerle. Pandemi döneminde bende boyama falan çok yapmıştım çok eğlenceli oluyor. Şimdi yemeği zor yapiyorum artikkkBende amigurumi almıştım a101den hayvan yapmalık bebeğim olursa ona oyuncak diye baslayamadım bi fırsatm olmadı
En az 1 l sıvı da aldm bunu yapmadan önce ama niyeyse bu ay gram umudum yok neden böyle acabaBaya koyu cikmisss canimmm. İns tutmusturrrr