İnsallh canım.sen ilk cocukmu olcakm.yasin kaç canim
Yap kuzum çok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap kuzum çok iyi geliyor
Bunlardan cok anlamam canım ben hep labaquik kullandım bekle bakalım senle aynı mı yumurtladık 15 Kasım 16 Kasım benimAdetime 5 gün var çok da sıvı almıştım dayanamadm ovülasyon testi yaptm bakarmısn canım
Kanaman olmadan degerin nasıl düşmüş onu da ilk defa duydum hiç kanama olmadı mı yaniAnlamadım ki. Hala devam ediyor belirtilerim ama. Çok üzüldük
Gebelik yaosana belli çıkar artikkkBunlardan cok anlamam canım ben hep labaquik kullandım bekle bakalım senle aynı mı yumurtladık 15 Kasım 16 Kasım benim
Gebeliğin sıvıyla ilgisi yok canimm
Birdaha yapsın beklesin adet gelene kadar umut var
İlk canım inşallah nasip görürse vizede o günleri görürüz 28 yaşındayımİnsallh canım.sen ilk cocukmu olcakm.yasin kaç canim
Cok güzel oluyo canım ben gecen ördümBende amigurumi almıştım a101den hayvan yapmalık bebeğim olursa ona oyuncak diye baslayamadım bi fırsatm olmadı
İnsallh olur canım görürüz bizde bı senedir bekliyom bendeİlk canım inşallah nasip görürse vizede o günleri görürüz 28 yaşındayım
Dün yaptım canım koyu olunca ovulasyon ama bi sey cıkmadı bugun de hiç bi sey yapmadım suan suratım yanıyo kasık ağrım var artık adet mı olcam ne olcam bilmiyomGebelik yaosana belli çıkar artikkk
Yok olsa anlardım sanırımKanaman olmadan degerin nasıl düşmüş onu da ilk defa duydum hiç kanama olmadı mı yani
Canim bunda göremedim çizgi maleseffTestim duruyor hala belirgin çizgi
Bekle canım bakalım daha çıkarDün yaptım canım koyu olunca ovulasyon ama bi sey cıkmadı bugun de hiç bi sey yapmadım suan suratım yanıyo kasık ağrım var artık adet mı olcam ne olcam bilmiyom
Evet bende göremedim. Ne oldu acabaCanim bunda göremedim çizgi maleseff
Sıkma canını nasip bu ay olur ınsallahYok olsa anlardım sanırım
Com erjen evlenmişsin ozamn canım. Niye olmuyo bı sikintiniz mi var canımBende 9 senedir bekliyorum Allah'ım gönlüne göre versin inşallah hepimizin
Com erjen evlenmişsin ozamn canım. Niye olmuyo bı sikintiniz mi var canım
Hiç bilemedim canım heralde tutunma aşamasındayız tam tutunmamis. Zaten değerin düşük olunca heralde o şekilde bitmiş. Olsun en azından hamile kalabilceksin bunu ogrendikkkEvet bende göremedim. Ne oldu acaba
Burda daha belli sankiEvet bende göremedim. Ne oldu acaba