- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
Tabiiki gelecektir ama vakti vardırAminnnn inşallah canım benim sabır ediyorum onca yıl bekledik artık hemen olsun diye bakmıyorum gelcek inanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiki gelecektir ama vakti vardırAminnnn inşallah canım benim sabır ediyorum onca yıl bekledik artık hemen olsun diye bakmıyorum gelcek inanıyorum
Sen kaç yıllık evlisin kuzumTabiiki gelecektir ama vakti vardır
Daha 2 buçuk yıllık evliyim baya bi istemedik yaşım küçükte olunca ben 22 eşim 25 evlendiğimizde 19 yaşındaydımSen kaç yıllık evlisin kuzum
Evet artık yeni yeni birbirimizi tanıdık iyice alıştık huyumuzu suyumuzu öğrendik evliliğimiz rayına oturdu sayılır artık bebek için hazır hissediyoruzOoo kuzum çok küçük olsun tam zamanı ne geç ne erken ,
Sağlıcakla gelsin yaaa maşallahEvet artık yeni yeni birbirimizi tanıdık iyice alıştık huyumuzu suyumuzu öğrendik evliliğimiz rayına oturdu sayılır artık bebek için hazır hissediyoruz
Amin inşallah kuzucumSağlıcakla gelsin yaaa maşallah
Resmi ben mi goremedim canım bahadır deni merak ettik hatta konustuk bayaMeraba canım bugün benimde alltaki gibiydi dün gece yaptık bugün yapcam bakalım yarın daha da koyulaşır belki çatlayınca daha mı koyu oluyo yoksa catlamadan önce mi koyulaşıyor
O degısiyo canım yumurtlama olmadan koyulasıyo siliklesince çatlamış oluyoMeraba canım bugün benimde alltaki gibiydi dün gece yaptık bugün yapcam bakalım yarın daha da koyulaşır belki çatlayınca daha mı koyu oluyo yoksa catlamadan önce mi koyulaşıyor
Amin canım insallah önce fatmazel04 ögrencek sonra sen sonra ben biz 7.30 gibi degerlendirme yaptık 8.30 ha kadar uzandım kalktım yarın da yaparız aksam sonra beklemece artık yarın esım kadın doğuma gotureyim alttan kurcalatma üstte görebilirse bi baksın yumurtlama işine diyo sonuc gostercem bide hala gıdemedim yarın evde ya bakalım gidersekBencede cabimm.beklicez artikkk. Tek tek hamile çıkarız ins
Aynen kuzum doktora gidersen kesin net anlaşılır yumurtlma olduğu eğer bugün çatladıysa yumurtaların sıvısı falan olur zaten hadi inşallah öyle olmuşturAmin canım insallah önce fatmazel04 ögrencek sonra sen sonra ben biz 7.30 gibi degerlendirme yaptık 8.30 ha kadar uzandım kalktım yarın da yaparız aksam sonra beklemece artık yarın esım kadın doğuma gotureyim alttan kurcalatma üstte görebilirse bi baksın yumurtlama işine diyo sonuc gostercem bide hala gıdemedim yarın evde ya bakalım gidersek
Denk gelmiştir diye düşünüyorum artık spermlere kalmış ne yapayım yani bakalım hayırlısı olsun yarın aksam yapalım diyoruz gidersek bakarsa yazarım muhakkakAynen kuzum doktora gidersen kesin net anlaşılır yumurtlma olduğu eğer bugün çatladıysa yumurtaların sıvısı falan olur zaten hadi inşallah öyle olmuştur
Tamam canım hayırlı haberlerle inşallahDenk gelmiştir diye düşünüyorum artık spermlere kalmış ne yapayım yani bakalım hayırlısı olsun yarın aksam yapalım diyoruz gidersek bakarsa yazarım muhakkak
Çalışıyorum devamlı giremiyorum ya canım ondan takip ediyorum etmeye çalışıyorum artık. Akşam 8 de yapıyodum gece vardiyasındaym sabahtan 11:30 gibi yapıyorum bugünden itibaren bakalm yarın ne çıkcak bugün koyuydu dünkünlere göre yada saat farkındanmi bilmiyorum yarın belli olcak sen ne yaptınNerlerdesin canım bayadir gozukmuyodun..naptın yumurta takibini
Senin o ikili attıgın resimdi canım çalışıyorum canım ondan devamlı giremiyom ben . Takipteyim bakalım neler olcak bu ay inşallah tutturuz Allah yardım etsin hepimizeResmi ben mi goremedim canım bahadır deni merak ettik hatta konustuk baya
Ne sonucu gösterceksin canımAmin canım insallah önce fatmazel04 ögrencek sonra sen sonra ben biz 7.30 gibi degerlendirme yaptık 8.30 ha kadar uzandım kalktım yarın da yaparız aksam sonra beklemece artık yarın esım kadın doğuma gotureyim alttan kurcalatma üstte görebilirse bi baksın yumurtlama işine diyo sonuc gostercem bide hala gıdemedim yarın evde ya bakalım gidersek
Simir testi vermistim bebek düşünüyorum diye kontrol amaçlı gitmiştim bi sürü kan tahlili falan vermiştim onları canımNe sonucu gösterceksin canım
İns canım hadi bakalım güzel haber bekliyoz ultrasyonlada kesinleşir yunurtlamaAmin canım insallah önce fatmazel04 ögrencek sonra sen sonra ben biz 7.30 gibi degerlendirme yaptık 8.30 ha kadar uzandım kalktım yarın da yaparız aksam sonra beklemece artık yarın esım kadın doğuma gotureyim alttan kurcalatma üstte görebilirse bi baksın yumurtlama işine diyo sonuc gostercem bide hala gıdemedim yarın evde ya bakalım gidersek