Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmezse başına geleceklerden korkmuştur bellki iyi oldu canım sevindik testin nasıl ciktiSorma ya valla şaka gibi geldi gelmedi inan gece uyuyamadım sitresinden onca sey yaptım zaten ben ugrasınca illa bi sey olur dedim sabah dan beri gelcek misin işiniz bitti mi aradım bi de bakmadı watsap dan taviz ettim adamı
Amin canım.ins.bence Fatma hamile. Beyaz Akintisi varmışHepimiz canım insallah bu ay üçümüz de kalırız hamile amin yok falan deme yaptın iki gün de olur niye olmasın
Yok canım 35vk diye biriydi. Lnda yokLna dan mı bahsediyorsun kuzum
Evvet çatlamış bile
Benimki t çok kötüydü mesela. Bu şekilde olunca yumurtlama olmamış mı oluyo. Ama bugünde silik cikmisAma diğeri gibi koyu değil daha da koyu değil yani yumurtlama olarak sayılmıyor bu benimde testim biri böyle olmuştu ebru abla devam et yumurtlama değil bu demişti
Bence öyle ama. Dunkunde bugün daha koyulaşacak gibiydi. Bugün siliklesmesi çatlamış gibi duruyo..ama hiç bilmem benBu bugün ki bence dün yumurtladım sizce
Ben ebru ablanın söylediğimi söyledim kuzum aynı böyleydi benimde ama yumurtlama değil devam et demişti yine okyanus bugünü değerlendirsin ama adete kadar test yapmaya devam etmeli benceBenimki t çok kötüydü mesela. Bu şekilde olunca yumurtlama olmamış mı oluyo. Ama bugünde silik cikmis
Bu net yumurtlama ama baksana ikinci çizgiye gayet koyu okyanusunkş bir tarafı silik dünküBenimki böyleydi.
Yumurta çok büyümeden çatlamış olabilir mi acaba. Tam olgunlasmadanBen ebru ablanın söylediğimi söyledim kuzum aynı böyleydi benimde ama yumurtlama değil devam et demişti yine okyanus bugünü değerlendirsin ama adete kadar test yapmaya devam etmeli bence
Evvet dün biraz silikti ben bugün tam pik olur diyodum fakat silk ciktiBu net yumurtlama ama baksana ikinci çizgiye gayet koyu okyanusunkş bir tarafı silik dünkü
Bak bu dediğin Olabilir kuzumYumurta çok büyümeden çatlamış olabilir mi acaba. Tam olgunlasmadan
İşte bazen öyle olabiliyormuş daha sonra tam yumurtlama oluyor bir kaç güne öyle olmuştu benim hayırlısı olsunEvvet dün biraz silikti ben bugün tam pik olur diyodum fakat silk cikti
Ozamn üç dört daha devam etmeli loyulasacakmis tamamen mi siliklesecek bakacak artikk canim.yada dediğim gibi yumurta tam büyümeden çatladıİşte bazen öyle olabiliyormuş daha sonra tam yumurtlama oluyor bir kaç güne öyle olmuştu benim hayırlısı olsun
Aynen kuzum her ihtimali göz önünde bulunduracak.Devam etmeli bence testeOzamn üç dört daha devam etmeli loyulasacakmis tamamen mi siliklesecek bakacak artikk canim.yada dediğim gibi yumurta tam büyümeden çatladı
Benim.ovulasyomlarim koyulasiyormu acaba. Mavibeyazin ypncakolyemin öyle olmuştu koyulasir hamile çıkmışlardı. hep ovulasyonum koyulasiyo diye düşünüyorum bide bunu ogrendikkkAynen kuzum her ihtimali göz önünde bulunduracak.Devam etmeli bence teste
ins canimm.zatwn bugün kesin degerlendir işini şansa bırakma bı iki gün daha yap bakalım durumuna göre devam edersinİlla cok koyu cıkcak ye bi sey yok kızlar iki pembe cızgi de pozitif oldugunu gösterir iki farklı örnek atmışlar nette benim dün pikti bence birazdan bi daha yapcam sıvı almadım bekliyorum idrar gelsin diye duşumu aldım dua mı ettim eşim uyuyo biraz ben de uzancam test işini halledeyim uyanınca artık degerlendirme yaparız