- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 29
İnşallah canımAyniymisiz canimmm..senin olmuş yine ins bizimde bu ay oluuur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımAyniymisiz canimmm..senin olmuş yine ins bizimde bu ay oluuur
Şimdi bı grupta okudum. Kadının bat 11kasim 2kadimda silik çizgisi çıkmış sasirdimmmEvet herkez yapıyor onu bu ara cok duydum
Harika kuzumm hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallahSanırım ben de hamileyimmmm fotoğraflara bakın kızlar yüklüyorummm. Adetim 14 Kasım, adetime 5,4 ve 3 gün kala yaptığım testleri koydum
Gözünüz aydinnn . Bariz çıkmış cizgiii. Darısı bizlereSanırım ben de hamileyimmmm fotoğraflara bakın kızlar yüklüyorummm. Adetim 14 Kasım, adetime 5,4 ve 3 gün kala yaptığım testleri koydum
Çatlamış heralde degilmi canımEvet herkez yapıyor onu bu ara cok duydum
Catlamis degiilmi canımHarika kuzumm hayırlısıyla sağlıkla ilerler inşallah
Evet kuzucumm havuç yemiş miydinCatlamis degiilmi canım
Evet kuzucumm havuç yemiş miydin
Harikasın size kolay gelsin artık inşallah bu ay olurEvvet dün aksam pik olunca iki tane yemiştim
İns canimm. Bu ay erken de yumurtladim hemen catladida. Dün degerlendirdik bugünde değerlendiririz ins tutar bu. AVakodaya cevize başlarım artık her gün yerimmHarikasın size kolay gelsin artık inşallah bu ay olur
Anladım kuzum ye tabi avakado iyi oluyormuş nasip artık herşeyİns canimm. Bu ay erken de yumurtladim hemen catladida. Dün degerlendirdik bugünde değerlendiririz ins tutar bu. AVakodaya cevize başlarım artık her gün yerimm
Amin canimmmAnladım kuzum ye tabi avakado iyi oluyormuş nasip artık herşey
Erken olmustur da ondanŞimdi bı grupta okudum. Kadının bat 11kasim 2kadimda silik çizgisi çıkmış sasirdimmm
Catlamış canım dün daha koyuydu bugun de ilişki sen basla avakodo ceviz insallah bu ay olur gözün aydın benim bugun de koyu degıl testim gec kaldım uyumusum demin yaptımÇatlamış heralde degilmi canım
Bugünden itibaren 12gun sayıp test yapabilirim demi canım.bugun yedim ceviz avakado bı hafta yerim artikkk. Senin niye koyulasmafi canım. Hicmi kóyu cikmadiErken olmustur da ondan
Catlamış canım dün daha koyuydu bugun de ilişki sen basla avakodo ceviz insallah bu ay olur gözün aydın benim bugun de koyu degıl testim gec kaldım uyumusum demin yaptım
İlk testim bozuk cıktı ikinci de kayık bi gudubetlik vardı anlayamadım uyumusum 4 de yapıyodum normal de aksilik aksilik ama dinlenmişim yarına insallah dünden silik bugun attım testin resmini deBugünden itibaren 12gun sayıp test yapabilirim demi canım.bugun yedim ceviz avakado bı hafta yerim artikkk. Senin niye koyulasmafi canım. Hicmi kóyu cikmadi
Aynen canım 12 gün say bugünü sayma yarından itibaren 12 gün sonra test yapBugünden itibaren 12gun sayıp test yapabilirim demi canım.bugun yedim ceviz avakado bı hafta yerim artikkk. Senin niye koyulasmafi canım. Hicmi kóyu cikmadi
Hiç belli değildi canım .niye boyle cikmisTesti atomlara ayırdım sasbsım yok hiç ilki bozuk cıkrı bu da kayık Eki Görüntüle 2950380