Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum yumurtan çatladı test yapmana gerek yok kasık ağrıların olur çünkü çatlama belirtisi o hayırlı haberlerle inşallahKizlar bugün ben ovulasyon yapcamm mi. Okyanusa fatmaaa nerdesinnn
İns canimmm..çok saol birakyom ozamn testi. Hayırlısı canimKuzucum yumurtan çatladı test yapmana gerek yok kasık ağrıların olur çünkü çatlama belirtisi o hayırlı haberlerle inşallah
Artık yapmana gerek yok hem catladı hem yumurtladın canım ama ilişki olur istersen artık sana kalmısOvulasyon olmasa ben daha CMT Pzr beklicektim canimm. Şu an rahattım . Şimdi bakıp durucax artikk. Bide ben bugünde test yapcam mi canim
Tamm canimm teşekürler senin nasill ciktiArtık yapmana gerek yok hem catladı hem yumurtladın canım ama ilişki olur istersen artık sana kalmıs
Evvet canım yarın olmazsa bir gün kesin koyulasirrr
Bencede iyi yapmışsın bende geçen hafta yapmıştım..Temizlik yapıyordum giremedim degerlenme zamanı geliyo artık ugrasmayım diye düşündüm de
Yetişir yetişir canimmm. Esin gitmeden olur beklemeye gecersinbileLh ım artmaya başlamış demin test yaptım çekip atacağım yarın iyice koyu cıkar diye düşünüyorum bakalım adam gitmeden
İnsallah yarın dedim koyu olur aksam üzeri yaptığım da bekledikce kızardıYetişir yetişir canimmm. Esin gitmeden olur beklemeye gecersinbile
Olur canimm.bekliyoruz bakalimmİnsallah yarın dedim koyu olur aksam üzeri yaptığım da bekledikce kızardı
Bu gün ilişki düşünüyo musun sana kalmıs artık ben duralım bugun dedim yarın pik olur diye düşünüyorum o yüzden bosa vermeyelim dedim carsamba gece yapmıstıkOlur canimm.bekliyoruz bakalimm
Yok canım dün zaten dokuzda uyumusuz.dort gündür çocuk hasta gece hiç uyumadikk. Zaten çatladı o günde ilişki olmuştu o yüzden yapmadık vallla. Hiç halimizde kalmadı şükür tatile girdikte biraz duzelcez artık ailecek.Bu gün ilişki düşünüyo musun sana kalmıs artık ben duralım bugun dedim yarın pik olur diye düşünüyorum o yüzden bosa vermeyelim dedim carsamba gece yapmıstık
Hep geldi mi üst üste gelir zaten neyse atlattın darısı banaYok canım dün zaten dokuzda uyumusuz.dort gündür çocuk hasta gece hiç uyumadikk. Zaten çatladı o günde ilişki olmuştu o yüzden yapmadık vallla. Hiç halimizde kalmadı şükür tatile girdikte biraz duzelcez artık ailecek.
Aynenn öyle canimm. Çatlasın diye bakarken bu seferde hiç halimiz yoktuuu. Yinede değerlendirdik tabi .dün iyi uyumusuz.seninde bugün olur artikkkHep geldi mi üst üste gelir zaten neyse atlattın darısı bana
İnsallah ya içmeyi bıraktım su testi yapayım ona bakalım dedim ona göre yapalım adam öyle beni bekliyoAynenn öyle canimm. Çatlasın diye bakarken bu seferde hiç halimiz yoktuuu. Yinede değerlendirdik tabi .dün iyi uyumusuz.seninde bugün olur artikkk