Pardon 27kasimSen kaç günde oluyorsun canım.benim bu ay 27ekimde bat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon 27kasimSen kaç günde oluyorsun canım.benim bu ay 27ekimde bat
Düzensiz kuzum ondan önce eylül 1 de olmuştum polikistik over varSen kaç günde oluyorsun canım.benim bu ay 27ekimde bat
Ben geçen ay hamile zannettim kimyasalmış bi an kanamayla düştü değerimde öylePardon 27kasim
Merhaba kuzum bana doktorum 36 saat sonra demiştihanımlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra hangi saatlerde beraberlik olmalı?
canım netten araştırınca 12. saatte diyende var sen nasıl yaptınMerhaba kuzum bana doktorum 36 saat sonra demişti
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAma benim tutmamıştı umarım seninki tutar
Kuzum 5 6 ay kadar oldu. İpneyi vurduğumuz gün yapmıştık biz spermler taze olsun diye daha sonra ertesi gün değil sonraki gün birlikte olmaya başlamıştık bir gün yapıp diğer gün dinlen şeklindeydi doktorum öyle demişticanım netten araştırınca 12. saatte diyende var sen nasıl yaptın
Aynı testten bugün aldım bir tane daha yapayım yarın sabah diye bakalım nasip Rabbim inşallah nasip etsinCanım çok ince var gibi fakat kuruma çizgisini bilemedimm.gerci bende çok test yaptım kuruma bile görmedim.iki gün sonra bı daha yap istersen
İnşallah kuzucum şu an ovulasyonla takip yaptım değerlendirmeler yapıldı 17 gün geçmesini bekliyorumRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Canım bu markanın genelde yapıp bırakınca kuruma cizgisi oluyo baska marka yap bide oyle bak derimMerhaba arkadaşlar bugün adete 5 kala FREELY diye bir markadan test yaptım sabah ilk idrarla ama sabah işe gitmem gerekti bende baktım çizgi yok bıraktım banyoya.. geldiğimde resimdeki gibiydi.. sizce var mı çizgi ben ince bir çizgi görüyorum
T bölgesi senin testin canım c den yani kontrol cizgısınden koyu cıkmıs bugun kesinlikle birlikte olunCanım şimdi farkettim.t bölgesi gerçekten çok koyu çıkmış ben c çizgisini benim sanıyordum. Şimdi t çizgisinin siliklesmesi beklicem degilmi
Havuc direk de yiyebilirsin istersen katı meyve sıkacağı varsa onla sıkıp ciğ suyunu da içebilirsin yada huvucu uzunlamasına kes 2 su bardağı suda kaynat suyunu iç hepsi olurYumurta çatlasın diye havuç yesemmi
Evet canım siliklesmesi de catladı demek oluyo sen ama bugün yarın ve öbür gün üst üste ilişki yap bide oyle dene insallah olur ben de oyle yapcam darısı bana koyulasmaCanım şimdi farkettim.t bölgesi gerçekten çok koyu çıkmış ben c çizgisini benim sanıyordum. Şimdi t çizgisinin siliklesmesi beklicem degilmi
Doktorun söyler canım önündeki 3 gün de önemli bence ama doktor saat veriyo diye biliyorum yanlıs da olabilirhanımlar merhaba çatlatma iğnesinden sonra hangi saatlerde beraberlik olmalı?
Kaç cm canımDüzensiz kuzum ondan önce eylül 1 de olmuştum polikistik over var
İns canimm olur .bekliyoruz güzel.haberleriniAynı testten bugün aldım bir tane daha yapayım yarın sabah diye bakalım nasip Rabbim inşallah nasip etsin
Bugün iki tane yedim hemen canım.havuc. çatlasın diye.Canım bu markanın genelde yapıp bırakınca kuruma cizgisi oluyo baska marka yap bide oyle bak derim
T bölgesi senin testin canım c den yani kontrol cizgısınden koyu cıkmıs bugun kesinlikle birlikte olun
Havuc direk de yiyebilirsin istersen katı meyve sıkacağı varsa onla sıkıp ciğ suyunu da içebilirsin yada huvucu uzunlamasına kes 2 su bardağı suda kaynat suyunu iç hepsi olur
İns canimmm.seninde olur üç dirt kadar görürsün heralde.benim erken oldu dorduncu teste koyulastiEvet canım siliklesmesi de catladı demek oluyo sen ama bugün yarın ve öbür gün üst üste ilişki yap bide oyle dene insallah olur ben de oyle yapcam darısı bana koyulasma
canım doktor 36 saat dedi ama 12 saat diyende var bugün değerlendirilmeli mi acaba vurulduktan 12 saat sonrası yaniDoktorun söyler canım önündeki 3 gün de önemli bence ama doktor saat veriyo diye biliyorum yanlıs da olabilir
Cmsini bilmiyorum bu birden fazla yumurta olandan var bende polikistik over dedi doktorKaç cm canım