Bencede canım silik zaten daha hemen koyulasmaz heraldeYarına insallah bugun yapmıycam yarın da testin durumuna göre ilişki düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede canım silik zaten daha hemen koyulasmaz heraldeYarına insallah bugun yapmıycam yarın da testin durumuna göre ilişki düşünüyorum
Tamm canım zaten adet günü olacak . Bat günü yaparız testAynen canım 12 gün say bugünü sayma yarından itibaren 12 gün sonra test yap
Çok idrar damlatmışsın kuzum 2 damlacık yeterliTesti atomlara ayırdım sasbsım yok hiç ilki bozuk cıkrı bu da kayık Eki Görüntüle 2950380
Anlamadım ki avale acale yaptım zaten ilki bozuk cıktı ikinci de kayık takılmıs bi daha da yapmadımÇok idrar damlatmışsın kuzum 2 damlacık yeterli
Anladım kuzum yarına nasip bakalımAnlamadım ki avale acale yaptım zaten ilki bozuk cıktı ikinci de kayık takılmıs bi daha da yapmadım
Ne bilim anlamadım uykudan kalktım acale yaptım ilki bozuk cıktı attım ikici de kayık cıktı neyse dedim bi daha yapmadım zaten belli diyeHiç belli değildi canım .niye boyle cikmis
Aynen canım yaklastı mı 3 gün kalada yapsan cıkarTamm canım zaten adet günü olacak . Bat günü yaparız test
Aynen insallah erken yumurtlama olur da esim gitmeden olması lazımAnladım kuzum yarına nasip bakalım
Yaa birde o sıkıntı var değil mi göreve falan mı gidicek kaç gün bugün adetin biteli ?Aynen insallah erken yumurtlama olur da esim gitmeden olması lazım
İns canım. Oluruz bu ay. Boşver stres yapma akıntım varmı . Yumurtlama belirtinNe bilim anlamadım uykudan kalktım acale yaptım ilki bozuk cıktı attım ikici de kayık cıktı neyse dedim bi daha yapmadım zaten belli diye
Aynen canım yaklastı mı 3 gün kalada yapsan cıkar
Aynen canım pazartesi salı yok gitmeden sabah dan kalkarım pazartesi için öyle dusundum ne yapım ay bosa gıtmesin bari insallah gitmeden olur da yumurtlama işimYaa birde o sıkıntı var değil mi göreve falan mı gidicek kaç gün bugün adetin biteli ?
Var canım dünden beri beyaz seffaf akıntı ben dün ondan ilişki yasadım bugun duralım dedimİns canım. Oluruz bu ay. Boşver stres yapma akıntım varmı . Yumurtlama belirtin
Akıntın başladıysa yumurtlama yakındır demektirAynen canım pazartesi salı yok gitmeden sabah dan kalkarım pazartesi için öyle dusundum ne yapım ay bosa gıtmesin bari insallah gitmeden olur da yumurtlama işim
Var canım dünden beri beyaz seffaf akıntı ben dün ondan ilişki yasadım bugun duralım dedim
Benimde akıntım in dördüncü günü oldu. Canım Pzt yetişir seninkideAynen canım pazartesi salı yok gitmeden sabah dan kalkarım pazartesi için öyle dusundum ne yapım ay bosa gıtmesin bari insallah gitmeden olur da yumurtlama işim
Var canım dünden beri beyaz seffaf akıntı ben dün ondan ilişki yasadım bugun duralım dedim
İnsallah bakalım gitmeden sabah yapalım dedimBenimde akıntım in dördüncü günü oldu. Canım Pzt yetişir seninkide
İnsallah koyu cizgiyi bi görseydim adam gitmeden deneseydik de öyle olsaydı bari gitme işiAkıntın başladıysa yumurtlama yakındır demektir
Dun iliskiden sonra baya bı kasiklarim ağrıdı. Dün yumurta çatladı ya hemenn GeBelik belirtileri çıkmaya başladı.iyice psikolojinin bozulduİnsallah bakalım gitmeden sabah yapalım dedim
Ovulasyon yapınca oyle bi sıkıntı var olcak psikolojisine sokuyo hemen vücudunu dinleme bosver gecen ay ben de cok dinledim aman de sal gitsinDun iliskiden sonra baya bı kasiklarim ağrıdı. Dün yumurta çatladı ya hemenn GeBelik belirtileri çıkmaya başladı.iyice psikolojinin bozuldu
Onu ben de merak ediyorum erken baslamıstı adetin 3 günü hevesli gorunuyodu bayador yazmıyo yapıyodur herhalde test de35vk sen naptın canım gorunmuyosunn bayadir
Ovulasyon olmasa ben daha CMT Pzr beklicektim canimm. Şu an rahattım . Şimdi bakıp durucax artikk. Bide ben bugünde test yapcam mi canimOvulasyon yapınca oyle bi sıkıntı var olcak psikolojisine sokuyo hemen vücudunu dinleme bosver gecen ay ben de cok dinledim aman de sal gitsin
Evvet yok hiç. Merak ettim. Testte almistiOnu ben de merak ediyorum erken baslamıstı adetin 3 günü hevesli gorunuyodu bayador yazmıyo yapıyodur herhalde test de