- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda daha silik çıkmis canım.drgilmi. dünkü baya köyü çünküEki Görüntüle 2949536
Bugün ki ilk 5 dk suan daha koyu ama yarın yada öbür gün benim de koyulasır
Buna göre benimki baya koyu oluyo demi canım.Eki Görüntüle 2949536
Bugün ki ilk 5 dk suan daha koyu ama yarın yada öbür gün benim de koyulasır
Düne gore evet canım diğerini güçlük cektim labaquik bilince anlayabiliyorum ne olcakBunda daha silik çıkmis canım.drgilmi. dünkü baya köyü çünkü
Tabi sen bugun gorursun piki kesin kızarmıştı senin ki dünBuna göre benimki baya koyu oluyo demi canım.
Tabi bu ozamn iyi canimm..bildiğimizi yapalım. Banada yardımcı oluyor saol.canim iyi oldu .ayni markada aldıkDüne gore evet canım diğerini güçlük cektim labaquik bilince anlayabiliyorum ne olcak
İns canım eve gidince yapcam.hemen bakalimm atarım.fotoTabi sen bugun gorursun piki kesin kızarmıştı senin ki dün
Hadi bakalım bekliyorum bugun biz de yapmaya baslayalım dedim eşime incir havuc mucizesi bak erken yumurtam olcakİns canım eve gidince yapcam.hemen bakalimm atarım.foto
Ne demek canım konusuyoruz hem iyi oluyo Boyle insallah kalırız da bu ay gebelikten konusuruz sonra daTabi bu ozamn iyi canimm..bildiğimizi yapalım. Banada yardımcı oluyor saol.canim iyi oldu .ayni markada aldık
Hadi bakalım bekliyorum bugun biz de yapmaya baslayalım dedim eşime incir havuc mucizesi bak erken yumurtam olcak
İns canimmm insNe demek canım konusuyoruz hem iyi oluyo Boyle insallah kalırız da bu ay gebelikten konusuruz sonra da
BOyle çıktı canım. OlmusmuNe demek canım konusuyoruz hem iyi oluyo Boyle insallah kalırız da bu ay gebelikten konusuruz sonra da
İns canimmm.bugunde yapalım ozamnPik gibi duruyor kuzum bugünü değerlendirin inşallah güzel haberler alalım bu ay
Bence bir de okyanus baksın bakalım ne diyecekİns canimmm.bugunde yapalım ozamn
Bakalım canım. Bugün oasada yarin kesin pik olur gibi demiBence bir de okyanus baksın bakalım ne diyecek
Öyle görünüyor kuzumBakalım canım. Bugün oasada yarin kesin pik olur gibi demi
Saol canimm.Öyle görünüyor kuzum