- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Pik de pikk calısBugünkü böyle çıktı canım kızardı baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pik de pikk calısBugünkü böyle çıktı canım kızardı baya
Calıs canım bugun kesin yarın bak bakalım silikselesek mi yoksa hala koyu mu cıkcak ama calıs bugünBOyle çıktı canım. Olmusmu
Olmus hem de cok güzel kontrol cizgisinden daha koyu cizgin gerisi size kalmış artık insallah olur canım yarın da test yapıyosun yine koyu olursa devam calısmaya silikse de catladı demek yine calısıyosun yani her halukar da bugün yarın calısıyosunBOyle çıktı canım. Olmusmu
Bu arada sen bu ay 26 günde adet olursun düşer döngün erken yumurtlama gordugun için Ben de oyle oluyo benimde normal de 28 ama erken yumurtlamam oldugu zaman 10 gün 11 gün 26 günde adet oluyorumBOyle çıktı canım. Olmusmu
Calıs canım bugun kesin yarın bak bakalım silikselesek mi yoksa hala koyu mu cıkcak ama calıs bugün
Hadi bakalimm bebek mesaisi baslicakkkOlmus hem de cok güzel kontrol cizgisinden daha koyu cizgin gerisi size kalmış artık insallah olur canım yarın da test yapıyosun yine koyu olursa devam calısmaya silikse de catladı demek yine calısıyosun yani her halukar da bugün yarın calısıyosun
Evvet ilk defa erken olcam ins vardır bı HayriBu arada sen bu ay 26 günde adet olursun düşer döngün erken yumurtlama gordugun için Ben de oyle oluyo benimde normal de 28 ama erken yumurtlamam oldugu zaman 10 gün 11 gün 26 günde adet oluyorum
Yarın nasıl çıkacak bakalimmmm. Bu seferde onun merakı başladıOlmus hem de cok güzel kontrol cizgisinden daha koyu cizgin gerisi size kalmış artık insallah olur canım yarın da test yapıyosun yine koyu olursa devam calısmaya silikse de catladı demek yine calısıyosun yani her halukar da bugün yarın calısıyosun
Pik de pikk calıs
Koyu da cıkabilir silik de olabilir silikse catladı demek yine ilişki olcakYarın nasıl çıkacak bakalimmmm. Bu seferde onun merakı başladı
Tamm canimmmKoyu da cıkabilir silik de olabilir silikse catladı demek yine ilişki olcak
Canım çok ince var gibi fakat kuruma çizgisini bilemedimm.gerci bende çok test yaptım kuruma bile görmedim.iki gün sonra bı daha yap istersenMerhaba arkadaşlar bugün adete 5 kala FREELY diye bir markadan test yaptım sabah ilk idrarla ama sabah işe gitmem gerekti bende baktım çizgi yok bıraktım banyoya.. geldiğimde resimdeki gibiydi.. sizce var mı çizgi ben ince bir çizgi görüyorum
Canım şimdi farkettim.t bölgesi gerçekten çok koyu çıkmış ben c çizgisini benim sanıyordum. Şimdi t çizgisinin siliklesmesi beklicem degilmiKoyu da cıkabilir silik de olabilir silikse catladı demek yine ilişki olcak
Yumurta çatlasın diye havuç yesemmiKoyu da cıkabilir silik de olabilir silikse catladı demek yine ilişki olcak
Canım sen naptın kaç günun olduÖyle görünüyor kuzum
Kuzum bu ayın 4dü ve 5i yumurtlamaydı benim 5 gün geçti daha 17 gün geçip öyle yapacağım testCanım sen naptın kaç günun oldu
Daha iyi olur canımmm. Adet günlerimiz aynı hemen hemenKuzum bu ayın 4dü ve 5i yumurtlamaydı benim 5 gün geçti daha 17 gün geçip öyle yapacağım test
17 ekimde olmuştum kuzum senDaha iyi olur canımmm. Adet günlerimiz aynı hemen hemen
Sen kaç günde oluyorsun canım.benim bu ay 27ekimde bat17 ekimde olmuştum kuzum sen