- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
İnşallah belirtilerinizden bahsedermisinizzzBende pazartesi kan vericem dün gece verdim acilde hcg 35.24 çıktı ama pazartesi yükselmiş mi diye vericem tekrar inşallah yükselir inşallah pazartesi güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah belirtilerinizden bahsedermisinizzzBende pazartesi kan vericem dün gece verdim acilde hcg 35.24 çıktı ama pazartesi yükselmiş mi diye vericem tekrar inşallah yükselir inşallah pazartesi güzel haberler alırız
Bu defa hamilelik psikolojisine çok girdim negatif görürsem kahrolurum heraldeHakkımızda hayırlısı olsun az kaldı dananın kuyrugu kopacak
Halsizlik vardı çok fazla bacak ağrım vardı ve mide bulantım vardı çok hafif karın ağrım vardı adetime daha 2 gün var ama 2 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra dün acilde kan verdim şimdi pazartesiyi bekliyorumİnşallah belirtilerinizden bahsedermisinizzz
Ayy hadi darısı bizlerin başınaa tebrik ederimmmHalsizlik vardı çok fazla bacak ağrım vardı ve mide bulantım vardı çok hafif karın ağrım vardı adetime daha 2 gün var ama 2 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra dün acilde kan verdim şimdi pazartesiyi bekliyorum
İnşallah canım inşallah artış olur hcgde Allah isteyen herkese nasip etsin RabbimAyy hadi darısı bizlerin başınaa tebrik ederimmm
İns sizinkiler pozitif olur canimmm. Güzel haberleinizi bekliyoruzBende varımmm
Evvet iki gunebir ilişkide gerek duymamıştım ama bide böyle deneyelim dedik canım.ins Kasım'da olurEn azından emin denersin yani oyle için daha cok rahat eder
Canım bu belirtiler bende her ay oluyor fakat yine negatif yine negatifHalsizlik vardı çok fazla bacak ağrım vardı ve mide bulantım vardı çok hafif karın ağrım vardı adetime daha 2 gün var ama 2 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sonra dün acilde kan verdim şimdi pazartesiyi bekliyorum
Canım belirtilere inannma. Belirtiye kalsak hepimiz her ay hamileyizBu defa hamilelik psikolojisine çok girdim negatif görürsem kahrolurum heralde
Evet piskolojik oluyor biraz da belirtiler hcg düzenli yükselmesi önemli biraz da ben şuan onu bekliyorum inşallah herşey yolunda gider hayırlı haberler alırız inşallah isteyen herkestenCanım bu belirtiler bende her ay oluyor fakat yine negatif yine negatif
Benim gunum gecti merakdan catliyom ama daha test yapmadim canim
Acilde ne diyerek kan verdiniz acabaBende pazartesi kan vericem dün gece verdim acilde hcg 35.24 çıktı ama pazartesi yükselmiş mi diye vericem tekrar inşallah yükselir inşallah pazartesi güzel haberler alırız
Özele gittim canım direk gebelik için kan vermek istiyorum dedim yaptılar bir saat sonrasında çıktı sonuçAcilde ne diyerek kan verdiniz acaba
Benim öyle psikolojik olmuyor ve ben ovülasyon takibi yaptımCanım belirtilere inannma. Belirtiye kalsak hepimiz her ay hamileyiz
İns canimBenim öyle psikolojik olmuyor ve ben ovülasyon takibi yaptım
Canım bu silik halimi eşit görünüyor gayetKızlar elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı 2 gün gecikmem var ne diyorsunuz hamilemiyimdir ? Bata 4 gün kala yapmıştım öylesine çok çok silik çıktı.
Gebelik var mıdır ne diyorsunuz. Dur net var onu atiyimCanım bu silik halimi eşit görünüyor gayet
T bölgesi c den daha koyu canım bildiğim kadarıyla böyle olunca hamilesinGebelik var mıdır ne diyorsunuz. Dur net var onu atiyim
Yaa inşallah ya umarım dediğiniz gibidirT bölgesi c den daha koyu canım bildiğim kadarıyla böyle olunca hamilesin