- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Yerinde olsam hemen kan verirdim bu aksam bence kesin hamilesinYaa inşallah ya umarım dediğiniz gibidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerinde olsam hemen kan verirdim bu aksam bence kesin hamilesinYaa inşallah ya umarım dediğiniz gibidir
Ayy canım keşke hemen verebilsem bende yerimde duramıyorum heyecandan ama maalesef küçük bir ilçeye bağlı köyde yaşıyoruz eşimin işi nedeniyle. Yarın sabah ile gidip verebilirim ancaYerinde olsam hemen kan verirdim bu aksam bence kesin hamilesin
Ayy hadi hayırlısı kistin falan yok değil mi?Ayy canım keşke hemen verebilsem bende yerimde duramıyorum heyecandan ama maalesef küçük bir ilçeye bağlı köyde yaşıyoruz eşimin işi nedeniyle. Yarın sabah ile gidip verebilirim anca
Yok diye biliyorum canım inşallah yokturAyy hadi hayırlısı kistin falan yok değil mi?
Nasip kısmet canım öyle kati olmaBu defa hamilelik psikolojisine çok girdim negatif görürsem kahrolurum heralde
Gebelik testi yapınKızlar elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı 2 gün gecikmem var ne diyorsunuz hamilemiyimdir ? Bata 4 gün kala yapmıştım öylesine çok çok silik çıktı.
İnsallah canım olur neden olmasın iyi ki evlatlarımız var rabbim yine nasip eder inşallahEvvet iki gunebir ilişkide gerek duymamıştım ama bide böyle deneyelim dedik canım.ins Kasım'da olur
İns canimmm.İnsallah canım olur neden olmasın iyi ki evlatlarımız var rabbim yine nasip eder inşallah
HaklısınızNasip kısmet canım öyle kati olma
Bence evet canimm..mavibeyazinda böyleydi. Hayırlı olsun benceKızlar elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı 2 gün gecikmem var ne diyorsunuz hamilemiyimdir ? Bata 4 gün kala yapmıştım öylesine çok çok silik çıktı.
Adet oldunuz mu ?Bugün tarihim
Ben oglum da emzik bırakmıstım yatak odasının aynasının önüneKızlaaar eşinize hamile olduğunuzu nasıl söyleyeceksiniz var mı bir fikriniz?
İlk gebelik mi olcak olursa seninKızlaaar eşinize hamile olduğunuzu nasıl söyleyeceksiniz var mı bir fikriniz?
Evettİlk gebelik mi olcak olursa senin
İnşallah ya inşallahBence evet canimm..mavibeyazinda böyleydi. Hayırlı olsun bence
Hayırlısı olsun hakkınız da insallah hamilesindir
İnşallaahhh isteyen herkese nasip olsunHayırlısı olsun hakkınız da insallah hamilesindir