- 16 Haziran 2021
- 19
- 8
Seninle neredeyse aynıyız canım benimde eşimde sperm düşüklüğü ve hareketsizliği var ve 11 aydır deniyoruz rabbim bekleyen herkese nasip etsin çok zormuş11 aydır deniyoruz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle neredeyse aynıyız canım benimde eşimde sperm düşüklüğü ve hareketsizliği var ve 11 aydır deniyoruz rabbim bekleyen herkese nasip etsin çok zormuş11 aydır deniyoruz canım
Amin canım inşallahSeninle neredeyse aynıyız canım benimde eşimde sperm düşüklüğü ve hareketsizliği var ve 11 aydır deniyoruz rabbim bekleyen herkese nasip etsin çok zormuş
Valla öyle merak ediyorum ki baska seylere dikkatimi veriyorum olcakla ölcege care yok varsa var yoksa yok gününü bekliyorum ne yapalım nasip Allah bilirGüzel haberletini bekliyoruz canım
İns canimmm.Bende belki yarın yaparik bı test temizlik yapcam ona göreValla öyle merak ediyorum ki baska seylere dikkatimi veriyorum olcakla ölcege care yok varsa var yoksa yok gününü bekliyorum ne yapalım nasip Allah bilir
Yaparsan olumlu yada olumsuz haber ver sen benden once yumurtladın demiİns canimmm.Bende belki yarın yaparik bı test temizlik yapcam ona göre
Canım ovulasyon kullanmıyorum fakat akıntım 13_14 gibi başlamıştı. Varsa çıkar artik diye düşünüyorum..zaten 28gunde bı olduğumda aslında bat günüm yarın ölüyor. Ben geç olursam diye 1_2kasim bekliyordumYaparsan olumlu yada olumsuz haber ver sen benden once yumurtladın demi
O zamAN yap canım cıkar varsa artık gününü dolduruyosunCanım ovulasyon kullanmıyorum fakat akıntım 13_14 gibi başlamıştı. Varsa çıkar artik diye düşünüyorum..zaten 28gunde bı olduğumda aslında bat günüm yarın ölüyor. Ben geç olursam diye 1_2kasim bekliyordum
GÜnydın canım Kasım 3 ü adet tarıhım 1 i yaparım dedim dayanabilirsem 2 si o yüzden testlere hiç bulasmadım hakkımız da hayırlısıGünaydın kızlar son gün bugun ne durumdasınız
Günaydın canım dün adet günümdü olmadım hala da olmadım gün içinde acile gidip kan vericem dua edin inşallah hamileyimdirGünaydın kızlar son gün bugun ne durumdasınız
Evvet canım yaparım.belkiO zamAN yap canım cıkar varsa artık gününü dolduruyosun
İns canım bekliyoruzGünaydın canım dün adet günümdü olmadım hala da olmadım gün içinde acile gidip kan vericem dua edin inşallah hamileyimdir
Bende bekliyorum hala . 28gunum yarın doluyor fakat 1_2kssimdada olabilirim. Yarın belki test yapcam. Kadim topuğu oluşturuldumu canımGünaydın kızlar son gün bugun ne durumdasınız
Kasım topigiBende bekliyorum hala . 28gunum yarın doluyor fakat 1_2kssimdada olabilirim. Yarın belki test yapcam. Kadim topuğu oluşturuldumu canım
G Gzm Vrl16 @Asyaa561 Merve2401 ne durumdasınız kizlarrrEvet arkadaşlar 2021 EKİM ayında inşallah hepimiz gene kalacaz buyrun gelinnn bana yaş ve bat sat tarihlerinizi yazarsanız ve ne kadardır istediğinizi yazarsanız liste oluşturucam ben inanıyorum bu ay bebislenicezzzz
�����������������������������
İsim yas Sat Bat Sure @mavi_ylmz @Kubrasc Merve2401 24 29.10 10 ay @Gobekadimyokbenim @Pambikpiremses @Asyaa561 26 29.10 2 G Gzm Vrl16 22 27.09 25.10 @ssummer
Ay inşallah kuzum yazmissin görmedim bende sizi merak etmiştim haydi son 3 nazar boncuğu sizlere koyalimmmGünaydın canım dün adet günümdü olmadım hala da olmadım gün içinde acile gidip kan vericem dua edin inşallah hamileyimdir
Kuzum ben kasımda liste yapmiycam malesef ise başlıyorum direk oluşturmuşlar o topige geçeriz hiç burda yapmak isteyen çıkmadı yoksa burdan devam ederdikKasım topigi
Tamm canım.Kuzum ben kasımda liste yapmiycam malesef ise başlıyorum direk oluşturmuşlar o topige geçeriz hiç burda yapmak isteyen çıkmadı yoksa burdan devam ederdik
Nasip kısmet canım olur daha bakalım ben de merak ediyorum bekliycem 10 gün bugunŞimdi kaset test yaptım negatif . Bu ayda olmadı