Canım çok sıkılıyor ya. Silik milik hiç bişey çıkmayo boş test görmekten usandım artikkk. VallaNasip kısmet canım olur daha bakalım ben de merak ediyorum bekliycem 10 gün bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sıkılıyor ya. Silik milik hiç bişey çıkmayo boş test görmekten usandım artikkk. VallaNasip kısmet canım olur daha bakalım ben de merak ediyorum bekliycem 10 gün bugun
Bende bekliyorum hala . 28gunum yarın doluyor fakat 1_2kssimdada olabilirim. Yarın belki test yapcam. Kadim topuğu oluşturuldumu canım
Tamm canım teşekürler. Sen naptın test yaptinmiKASIM 2021 itibariyle gebelik planlayanlar
Aslında şu gebelikten ziyade beni sıkıntıya sokan başka sorunlar var. Online terapi ücretleri ne kadar? Ben yüz yüze için görüşmüştüm, seansına bütçemi aşacak şekilde fiyat vermişlerdi. evimdeki psikolog diye bir site var seansı 160 tl 45 dk görüşme sağlıyor ister yüz yüze ister sesli ister...www.kadinlarkulubu.com
Buraya oluşturmuşlar canım
Sıkma canını vardır zamanı diyorum Allah dan bi tane var öyle düşün ben öyle diyorum iyi ki var olmasa daha cok takardınCanım çok sıkılıyor ya. Silik milik hiç bişey çıkmayo boş test görmekten usandım artikkk. Valla
Yok canım yapmadım saha birşey ama regl olucakmışım giibiii oyuzden umudum yok yine bu ayTamm canım teşekürler. Sen naptın test yaptinmi
Evvet canım orası oylle. Bu ay ovulasyon deneyeyim dedimSıkma canını vardır zamanı diyorum Allah dan bi tane var öyle düşün ben öyle diyorum iyi ki var olmasa daha cok takardın
Benimde olmadı bakalimmm hayırlısı canimYok canım yapmadım saha birşey ama regl olucakmışım giibiii oyuzden umudum yok yine bu ay
Dene canım mantıklı bence testlere guvenıyorum elimde 4 tane var olursam bu ay adet onlarla kontrol ederim bi ay dahaEvvet canım orası oylle. Bu ay ovulasyon deneyeyim dedim
Hangi marka var canım. Laproik alıyım dedimDene canım mantıklı bence testlere guvenıyorum elimde 4 tane var olursam bu ay adet onlarla kontrol ederim bi ay daha
Dene canım mantıklı bence testlere guvenıyorum elimde 4 tane var olursam bu ay adet onlarla kontrol ederim bi ay daha
Ben onu kullandım oglum da bunda da ondan kullandım sımdı elimde olan da artı med ama labaguik al canımLapoguick test
Tamm canim siprais vercem bugünBen onu kullandım oglum da bunda da ondan kullandım sımdı elimde olan da artı med ama labaguik al canım
Bende varımmmAyy ins canimmm. Yoncakolyem .okyanus . Var ben varım . Bekliyoz bakalım test yapmadinmi
En azından emin denersin yani oyle için daha cok rahat ederTamm canim siprais vercem bugün
Test yaptın mı bekliyo musunBende varımmm
Test yaptın mı bekliyo
Hadi bakalım hayırlı haberle gel biz de öyle ben eşimle birlikte oldum bugun sol kasığıma batma gıbı kramp gıbı bi sey oldu artık varsa da yaptık yoksa da yaptık yani oyle yatmadım artık son zaman bunu kendimiz için yaptık ben de merak ediyorum ama üstümde bi rahavet yani niye bilmiyorum hayırlısı olsunPazartesi sabah aç karna kan vericem çok heyecanlıyım az kaldı
Benim regl e 4 gün kaldı ama olmayacak gibiyim kendimden emin gibiyim belim hiç ağrımazdi agridi kasiklarim 8 gündür ağrıyor gaz sancıları geceleri su içme sık sık idrara çikma baş ağrısı baş dönmesi valla hanimefendiler beyfendiler bunca şeye rağmen gelmezlerse ayıp ederlerHadi bakalım hayırlı haberle gel biz de öyle ben eşimle birlikte oldum bugun sol kasığıma batma gıbı kramp gıbı bi sey oldu artık varsa da yaptık yoksa da yaptık yani oyle yatmadım artık son zaman bunu kendimiz için yaptık ben de merak ediyorum ama üstümde bi rahavet yani niye bilmiyorum hayırlısı olsun
Hakkımızda hayırlısı olsun az kaldı dananın kuyrugu kopacakBenim regl e 4 gün kaldı ama olmayacak gibiyim kendimden emin gibiyim belim hiç ağrımazdi agridi kasiklarim 8 gündür ağrıyor gaz sancıları geceleri su içme sık sık idrara çikma baş ağrısı baş dönmesi valla hanimefendiler beyfendiler bunca şeye rağmen gelmezlerse ayıp ederler
Bende pazartesi kan vericem dün gece verdim acilde hcg 35.24 çıktı ama pazartesi yükselmiş mi diye vericem tekrar inşallah yükselir inşallah pazartesi güzel haberler alırızPazartesi sabah aç karna kan vericem çok heyecanlıyım az kaldı