- 24 Eylül 2021
- 493
- 185
Belirtilerin varmiydi canımBenim de bugün adet günüm gelen giden yok. Bekliyorum bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin varmiydi canımBenim de bugün adet günüm gelen giden yok. Bekliyorum bakalım ne olacak
Göğüs hassasiyetim var en belirgin olarak. Gaz problemim var 1 haftadır çok afedersin. Şişkinlik ve hazımsızlık var. Beni şüphelendiren şey adetten bir gün önce mutlaka kahverengi akıntım başlar ertesi gün de adet sökülürdü ama kahverengi akıntım yok gelmiyor.Belirtilerin varmiydi canım
Yaaa hadi hayırlısı benimde süt gibi akıntım var afedersin. Acaba adet öncesi akıntıyla arasındaki fark neGöğüs hassasiyetim var en belirgin olarak. Gaz problemim var 1 haftadır çok afedersin. Şişkinlik ve hazımsızlık var. Beni şüphelendiren şey adetten bir gün önce mutlaka kahverengi akıntım başlar ertesi gün de adet sökülürdü ama kahverengi akıntım yok gelmiyor.
Test yaptın mı hiç canımBenim de bugün adet günüm gelen giden yok. Bekliyorum bakalım ne olacak
İnanki hiç bilmiyorum canım ben bu belirti denen şeylere cidden inanmıyorum artık. Yani geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim adet oldum. Kafamı belirtilere takmıyorum vücudumu hiç dinlemiyorum. Benim eşimde toplam sperm sayısı normal degerin altında çıktı açıkçası beklemiyorum gebeliği hatta o kadar beklemiyorum ki bir hafta sonra rahim filmi için gün aldımYaaa hadi hayırlısı benimde süt gibi akıntım var afedersin. Acaba adet öncesi akıntıyla arasındaki fark ne
Hayır canım elimde test yok maalesefTest yaptın mı hiç canım
Umutsuzluğa kapılma kaç aydır deniyorsunuz kiiİnanki hiç bilmiyorum canım ben bu belirti denen şeylere cidden inanmıyorum artık. Yani geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim adet oldum. Kafamı belirtilere takmıyorum vücudumu hiç dinlemiyorum. Benim eşimde toplam sperm sayısı normal degerin altında çıktı açıkçası beklemiyorum gebeliği hatta o kadar beklemiyorum ki bir hafta sonra rahim filmi için gün aldım
11 aydır deniyoruz canımUmutsuzluğa kapılma kaç aydır deniyorsunuz kii
Göğüs damarlarına baksana bir canım belirgin mavilikler var mı ben en çok ona inanıyorum11 aydır deniyoruz canım
Süt kanallarinın acildigina işaret çünküGöğüs damarlarına baksana bir canım belirgin mavilikler var mı ben en çok ona inanıyorum
Var galiba canımGöğüs damarlarına baksana bir canım belirgin mavilikler var mı ben en çok ona inanıyorum
Var galiba canım
Canım öyle düşünme bende tam rahim filmi çekilmeye gidecektim bu adetimde.. Çok şükür test yaptım hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum bende... Umutsuzluğa kapılma kalbini ferah tut inanırsan gerçek olur..İnanki hiç bilmiyorum canım ben bu belirti denen şeylere cidden inanmıyorum artık. Yani geçen ay bütün belirtileri yaşadım kesin hamileyim dedim adet oldum. Kafamı belirtilere takmıyorum vücudumu hiç dinlemiyorum. Benim eşimde toplam sperm sayısı normal degerin altında çıktı açıkçası beklemiyorum gebeliği hatta o kadar beklemiyorum ki bir hafta sonra rahim filmi için gün aldım
Hayırlı olsun canım sağlıklakucağına da alırsın inşallah. Bakalım hayırlısı olsun inşallah. Bugün olmazsam yarın acile gider kan testi yaparımCanım öyle düşünme bende tam rahim filmi çekilmeye gidecektim bu adetimde.. Çok şükür test yaptım hamile olduğumu öğrendim hiç beklemiyordum bende... Umutsuzluğa kapılma kalbini ferah tut inanırsan gerçek olur..
O bende her zaman var canim yaBide kahverengi halkanin üzerinde küçük küçük yağ bezecikleri
Hayırlısı inşallah bence bak bir nöbetçi eczane yakınsa bir gebelik testi alO bende her zaman var canim ya
İnsallah olmazsın vardır yani ben de oyle insallah olmayız da kalmısızdırBen hasta olacam heralde bi durgunlasmaya başladım. Adet olcakmus hissi gelmeye basliyo
3 Kasım canımPazt. Kan vericem çok sabırsızım bat ne zamandı canım senin
Batlarımızda aynı p.tesi ikimizde kan verelim3 Kasım canım