- 4 Nisan 2020
- 9.888
- 21.481
Bekle bakalım.canimm hakkımızda hayırlısı . Gelen ins yerlesmedir
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahaynen öyle bence pazartesiye kadar gelmezse kesin hamilesin bence hadi hayırlısı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekle bakalım.canimm hakkımızda hayırlısı . Gelen ins yerlesmedir
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahaynen öyle bence pazartesiye kadar gelmezse kesin hamilesin bence hadi hayırlısı :)
İns canım bekliyoruzamin inşallah olmazsam zaten sabah buraya atarım testi :)
amin inşallah karnım adet olacakmışım gibi sancılı ama rahatsız edici bir ağrı değil bir tane parol alsam ne olur?Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bence almaamin inşallah karnım adet olacakmışım gibi sancılı ama rahatsız edici bir ağrı değil bir tane parol alsam ne olur?
Kahverengi kırmızı arasıydı regl kanı gibi değildi lekelenme şeklinde gelmiş. 5 saat falan geçti çok şükğr bir daha gelmediKahverengi miydi yoksa kirmizi mi agrin filan var mi
bekleyim o zaman belki eve gidene kadar olurum ...Bence alma
Arkadaşim acilde calisiyor kadın doğuma yönlendirirler diyince kararsız kaldımCanım sen acile gitsene. Kanamam var hamileyim de zaten direkkan alirlar
Kanamam var diye git en azından serum iğne hap falan verirlerArkadaşim acilde calisiyor kadın doğuma yönlendirirler diyince kararsız kaldım
Bende kücücük bir kan icin o yüzden gitmek istemedim canım daha yerleşmekte olan bir bebek var iğne hap serum almak istemedim kqnamam çok olsaydı tabiki mecbur kalırsam alırım ama şu anda gereksiz geldi takip edeceğim bakalımKanamam var diye git en azından serum iğne hap falan verirler
Onlarin verecekleri tedavi bebeğin tutunmasını sağlardi siz bilirsiniz hayırlısı olsunBende kücücük bir kan icin o yüzden gitmek istemedim canım daha yerleşmekte olan bir bebek var iğne hap serum almak istemedim kqnamam çok olsaydı tabiki mecbur kalırsam alırım ama şu anda gereksiz geldi takip edeceğim bakalım
Evet, sayı yükselmişCanim naptn cikdimi sonuclarin
Kadin doğumunda acılı oluyor işte. Sen zaten acile gidince seni kadin doğum acile gönderirler . Kanamam var deyince zaten bekletmezler canım. Böylece baktirirsin betanaArkadaşim acilde calisiyor kadın doğuma yönlendirirler diyince kararsız kaldım
18 Ekim 19 Ekim ovulasyon testim koyuydu 20 Ekim catladı silikti canımBenik yumurtlamam sende önce olmuştur.akinti yoğunluğundan takip ediyorum ama 10gunu kesin geçmiştir. Hayırlısı bakalım
Benim bundan koyu cikiyo canım ya adete yakın her seferinde umitleniyorum boşa cikiyo. Saol cnm yaptığın içinEki Görüntüle 2941504 buyur canım
Ne yaptın?e belki yerleşme kanamasıdır..... bende hiç bir şey yok bu saate kadar ama yerleşme kanamam da olmadı hamile değilim demek bu da
Nasıl canım değerlerin at bakalımHormon testim çıktı pek iç açıcı değil ama anlamıyorum gerçi ama baktığım kadarıyla kötü çıktı
Al kuzum moralim bozulduNasıl canım değerlerin at bakalım