- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
Bekliyorum canım gelen yok acaba hsg çektirdiğim için geç mi yumurtladım ama gece de gelebilir karnımda adet olacak gibi ağrı varNe yaptın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum canım gelen yok acaba hsg çektirdiğim için geç mi yumurtladım ama gece de gelebilir karnımda adet olacak gibi ağrı varNe yaptın?
Bende de gelen birşey yok sık idrara gidiyorum birde sağ kasıkta ara ara batma varBekliyorum canım gelen yok acaba hsg çektirdiğim için geç mi yumurtladım ama gece de gelebilir karnımda adet olacak gibi ağrı var
8 çok erken çizgiyi göremedim ama çıksaydı da iğne etkisi olabilirHanımlar buraya gebelik testimi bırakıyorum çizgiyi görebiliyormusunuz??ilk 5 dakika içinde çok çok silik ikinci çizgi çıktı çatlamanın 8. Gunü reglime 6 gün var
Ben göremedim canım daha erken benceHanımlar buraya gebelik testimi bırakıyorum çizgiyi görebiliyormusunuz??ilk 5 dakika içinde çok çok silik ikinci çizgi çıktı çatlamanın 8. Gunü reglime 6 gün var
Bende 2 gün önce görmüştüm gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıkmıştı ama bu çok düşünmekten bence bilinçaltıma yerleştirdik diye düşünüyorum ben hamileliğe yormuyorum bunu ben hala olmadığını düşünüyorumBende de gelen birşey yok sık idrara gidiyorum birde sağ kasıkta ara ara batma var
Annemle kardeşim dün rüyasında beni görmüş
Annem; rahmetli dayım bana çiçek veriyormuş ama çok güzel çiçek annem diyor ki çok değişikti çok güzel ilk defa gördüm o çiçeği avucunun içine koydu diyor
kardesimde : eşimle beni görmüş eniştem istediği arabayı almış yeni vs vss
geçenlerde hem kendim gördüm hemde eşim görmüş bebek rüyası
Ben göremedim canımHanımlar buraya gebelik testimi bırakıyorum çizgiyi görebiliyormusunuz??ilk 5 dakika içinde çok çok silik ikinci çizgi çıktı çatlamanın 8. Gunü reglime 6 gün var
Hayırlısı olsun aşkoBende 2 gün önce görmüştüm gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıkmıştı ama bu çok düşünmekten bence bilinçaltıma yerleştirdik diye düşünüyorum ben hamileliğe yormuyorum bunu ben hala olmadığını düşünüyorum
İnşallah canım neyse halimiz çıksın falimizHayırlısı olsun aşko
Evet varmış canimm. Daha cikmaz18 Ekim 19 Ekim ovulasyon testim koyuydu 20 Ekim catladı silikti canım
Benimde 16 17 18 yumurtlama 19 20 çatlama oldu 5 gün sürdüBen göremedim canım daha erken bence
Al kuzum moralim bozuldu
E2 düşük benim o zamanEki Görüntüle 2941732 bak canım burdan karsilastirarak değerlendirebilirsin.
Aynen canım sadece o değerin düşük onun için de doktor bı yol izler zaten herşeyin iyi boşuna canını sıkmaE2 düşük benim o zaman
Daha vakit var canım idrarda cıkmaz sımdı cok en en erken pazar 31 deneme yapabilirsin 1 i ve sonra kesin cıkar varsa zaten 12 13 gün anca yani kan da erken belli olurda idrar da hemen olmazBenimde 16 17 18 yumurtlama 19 20 çatlama oldu 5 gün sürdü
Ben de cok merak ediyorum ama elden ne gelir oldu cuma bi sey kalmadıEvet varmış canimm. Daha cikmaz
Pazt. Kan vericem çok sabırsızım bat ne zamandı canım seninDaha vakit var canım idrarda cıkmaz sımdı cok en en erken pazar 31 deneme yapabilirsin 1 i ve sonra kesin cıkar varsa zaten 12 13 gün anca yani kan da erken belli olurda idrar da hemen olmaz
Ben hasta olacam heralde bi durgunlasmaya başladım. Adet olcakmus hissi gelmeye basliyoBen de cok merak ediyorum ama elden ne gelir oldu cuma bi sey kalmadı