Canim senin nezamndi bat.e belki yerleşme kanamasıdır..... bende hiç bir şey yok bu saate kadar ama yerleşme kanamam da olmadı hamile değilim demek bu da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin nezamndi bat.e belki yerleşme kanamasıdır..... bende hiç bir şey yok bu saate kadar ama yerleşme kanamam da olmadı hamile değilim demek bu da
bugün bekliyorum canımCanim senin nezamndi bat.
Ya böyle nokta şeklinde koyu renktie tamam canım adetten 1 veya 2 gün önce olurmuş yerleşme olma ihtimali çok yüksek ama nasıl kan rengi kahve ve pembe olması lazım ve lekelenme tarzı mı?
bugün bekliyorum c
aaaaa umut vermek gibi olmasın ama bence seninki yerleşme kanaması bu gebeliğin en büyük habercisi oluyormuş bak hadi hayırlısı....Ya böyle nokta şeklinde koyu renkti
Test yaptın mı hiç canimYa böyle nokta şeklinde koyu renkti
yok canım gecikirse yapacaktım öyle bir karar aldım olmazsam sabah yapacağım ama büyük ihtimal 19:00 20:00 gibi olurum zaten yerleşme kanaması falan hiç bir şey yokTest yaptinmi canim
Yok asko sanmıyorum ya ben yarına kadar sökülür adetimaaaaa umut vermek gibi olmasın ama bence seninki yerleşme kanaması bu gebeliğin en büyük habercisi oluyormuş bak hadi hayırlısı....
Yok hiç test yapmadım elimde de yok çarşı da uzakTest yaptın mı hiç canim
Herkeste yerleşme olmaz kiyok canım gecikirse yapacaktım öyle bir karar aldım olmazsam sabah yapacağım ama büyük ihtimal 19:00 20:00 gibi olurum zaten yerleşme kanaması falan hiç bir şey yok
aaaa belli olmaz canım belirti bu sonuçta dur bakalım en geç pazartesi yaparsın testYok asko sanmıyorum ya ben yarına kadar sökülür adetim
Yok hiç test yapmadım elimde de yok çarşı da uzak
ama bende öyle bahsedilen belirtilerde yok canım ben bekliyorum benimki yolda kasımda aşk başkadır diyeceğim ben belli ....Herkeste yerleşme olmaz ki
Himm tamm canım hakkımızda hayirlisiyok canım gecikirse yapacaktım öyle bir karar aldım olmazsam sabah yapacağım ama büyük ihtimal 19:00 20:00 gibi olurum zaten yerleşme kanaması falan hiç bir şey yok
Ya zaten o zamana kadar sokulmezse hamileyim demek ama sökülür adetimaaaa belli olmaz canım belirti bu sonuçta dur bakalım en geç pazartesi yaparsın test
Yok gidemedim ki kan tahlili sonuclari dr’ların çıkışna yetişmez dediler Yarında özellerdede kapaliymis kadın doğum bölümü. Mecburen beklicem pazartesiye kadar.. çok şükür bir daha gelmedi kanama dua ediyorum gelmemesi için..Canim naptn cikdimi sonuclarin
Bekle bakalım.canimm hakkımızda hayırlısı . Gelen ins yerlesmedirYok asko sanmıyorum ya ben yarına kadar sökülür adetim
Yok hiç test yapmadım elimde de yok çarşı da uzak
Kahverengi miydi yoksa kirmizi mi agrin filan var miYok gidemedim ki kan tahlili sonuclari dr’ların çıkışna yetişmez dediler Yarında özellerdede kapaliymis kadın doğum bölümü. Mecburen beklicem pazartesiye kadar.. çok şükür bir daha gelmedi kanama dua ediyorum gelmemesi için..
aynen öyle bence pazartesiye kadar gelmezse kesin hamilesin bence hadi hayırlısı :)Ya zaten o zamana kadar sokulmezse hamileyim demek ama sökülür adetim
Insallh gelmez tutunur bebisin sanaYok gidemedim ki kan tahlili sonuclari dr’ların çıkışna yetişmez dediler Yarında özellerdede kapaliymis kadın doğum bölümü. Mecburen beklicem pazartesiye kadar.. çok şükür bir daha gelmedi kanama dua ediyorum gelmemesi için..
Canım sen acile gitsene. Kanamam var hamileyim de zaten direkkan alirlarYok gidemedim ki kan tahlili sonuclari dr’ların çıkışna yetişmez dediler Yarında özellerdede kapaliymis kadın doğum bölümü. Mecburen beklicem pazartesiye kadar.. çok şükür bir daha gelmedi kanama dua ediyorum gelmemesi için..
amin inşallah olmazsam zaten sabah buraya atarım testi :)Himm tamm canım hakkımızda hayirlisi