- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
TeşekkürlerHayır yapmadım henüz ama yarın sizin için deneyip paylaşacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerHayır yapmadım henüz ama yarın sizin için deneyip paylaşacağım
İyi yapmışsın cnm çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin kaç aydır düşünüyodunÇok teşekkür ederimm yumurtlamadan sonra 10. Gündeyim bugün iş çıkışı içime dopdu sanki kan verdim. Hiç idrar yapmadım ama yaparım yarın öbür gün
Benim var canım . Çok yorulunca baya batiyo acitiyoKizlar siz de de vajina ağrısı oluyor mu bildiğim orası zonklamali ağrı
Benimde var yorulacak bişi de yapmadım halbuki bat 30 u bakalım nasıl olacakBenim var canım . Çok yorulunca baya batiyo acitiyo
Çok teşekkür ederim allah her isteyene dağlıklı benişler nasip etsin 1 yıldır düşünüyoruz 1 yıl içinde yumurtalık kist ameliyatı oldum sonrasında kimyasal geçirdim. İnş bu sağlıklı ilerlerİyi yapmışsın cnm çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin kaç aydır düşünüyodun
Hakkimizda hayırlısı canım. Benim günlerim çok yorucu geciyo çalışıyorum. O yüzden bazen yoğun hissediyorum ağrıyı. Benimde 1_2kasim gibi olcamBenimde var yorulacak bişi de yapmadım halbuki bat 30 u bakalım nasıl olacak
Sizin az kalmış hiç test yaptinizmiBenimde var yorulacak bişi de yapmadım halbuki bat 30 u bakalım nasıl olacak
Yok yapmadım düşünmüyorum da adeti bekleyecem hep erkenden test yapmak yıprattı malesefSizin az kalmış hiç test yaptinizmi
Bencede. Bende yapmicam en erken bat günü yapcam oda yapabilirsem hiç umudum isteğim yok gibi teste hayırlısı bakalimmmYok yapmadım düşünmüyorum da adeti bekleyecem hep erkenden test yapmak yıprattı malesef
Benimde yok o yüzden Kasım'da rahim filmi çekilecem tekrardan polip ve rahîm kalınlığindan şüpheleniyor doktorBencede. Bende yapmicam en erken bat günü yapcam oda yapabilirsem hiç umudum isteğim yok gibi teste hayırlısı bakalimmm
İnşallah canım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun gözün aydın AminÇok teşekkür ederim allah her isteyene dağlıklı benişler nasip etsin 1 yıldır düşünüyoruz 1 yıl içinde yumurtalık kist ameliyatı oldum sonrasında kimyasal geçirdim. İnş bu sağlıklı ilerler
Cikabilir canım cikmasada bikac gün daha bekle ama yumurtlamadan 10 gün sonra cikiyo geneldeYumurtlamadan 10 gün geçti adet olmam lazımdı olmadım idrar da çıkar mı kızlar sizce yoksa erken mi biraz daha gecikmesini bekleyeyim mi
Hoşgeldin cnm naptın nerelerdesinSelam kızlar ben geldimmm
Hosgeldin sultanımız mavibeyazzz dan güzel haberimizi aldik sağlıkla ilerlesin insallah canim gozunaydinSelam kızlar ben geldimmm
Cok mantıklıAynen Canik birakalim varsada büyüsün..zaten pozitofcizgiyo göreyim yedi haftaya kadar gitmicem doktora büyüsün diye
Hayırlı olsun canım kucagına almak nasip olsun ne zamandı yumurtlama tarıhınKızlaaarr dayanadım kan verdim bat 2 kasım beta 9.36 !!!
Test yaptım negatifCikabilir canım cikmasada bikac gün daha bekle ama yumurtlamadan 10 gün sonra cikiyo genelde
Benim 12 gün sonra çıktıYumurtlamadan 10 gün geçti adet olmam lazımdı olmadım idrar da çıkar mı kızlar sizce yoksa erken mi biraz daha gecikmesini bekleyeyim mi
Silikte olsa çıkması lazımdı diye düşünüyorum gerçi normal surelab kaset testtiBenim 12 gün sonra çıktı